نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

میزگرد میزگرد | سری پنجم «Halloween»

• نویسنده موضوع Seta~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 58
  • بازدیدها 856
  • کاربران تگ شده هیچ

m._.r

نو ورود
سطح
3

ارسالی‌ها
37
پسندها
180
امتیازها
503
مدال‌ها
3
دیشب دختر کوچیکم که یک سال و نیمه هست به در ورودی اشاره می‌کرد و می‌خندید! در حقیقت نمی‌دونم چی می‌دید ولی چند دقیقه بعد در باز شد و...

امضا : m._.r

m._.r

نو ورود
سطح
3

ارسالی‌ها
37
پسندها
180
امتیازها
503
مدال‌ها
3
توی خونه نشسته بودمو مشغول چت کردن با دوستم بودم که یک‌دفعه مانتوی روی جالباسی شروع به حرکت کرد و من فهمیدم باز هم می‌خوان با من بازی کنند...

m._.r

نو ورود
سطح
3

ارسالی‌ها
37
پسندها
180
امتیازها
503
مدال‌ها
3
صدایی که از زیر تخت میومد، توجهم رو جلب کرد! بار اول که نگاه کردم هیچی نبود، بار دوم هم، همین‌طور. اما دفعه‌ی سوم کنارم روی تخت‌ نشسته بود و لبخند می‌زد... .

m._.r

نو ورود
سطح
3

ارسالی‌ها
37
پسندها
180
امتیازها
503
مدال‌ها
3
کنار قبر نشستم و شروع به فرستادن فاتحه کردم، قبرستون خیلی ساکت و دلگیر بود. نگاهی به تصویر روی سنگ قبر کردمو فهمیدم اون خودم هستم... .

Loona

ویراستار انجمن
سطح
7

ارسالی‌ها
55
پسندها
488
امتیازها
2,623
مدال‌ها
8
میدونم یکم طولانی شد؛ ولی باور کنید داستان قشنگیه:973:

یه مردی بود، که توی یه شهر خیلی شلوغ زندگی میکرد. یه روز که توی محل کارش خیلی بهش سخت گذشته بود تصمیم گرفت بار و بندیلش رو جمع کنه و بزنه به جاده. برنامه یه مسافرت کوتاه رو ریخت و سوار ماشینش شد و حرکت کرد. بعد از چندساعت رانندگی زمانی که بالاخره از شهر بزرگ خارج شد و وارد محدوده حومه شهر شده بود، از خیابون خلوتی رد شد. انگار تمام مغازه‌های خیابون مخروبه بودن و سال‌ها بود که کسی بهشون سر نزده. یه کلیسای بزرگ چوبی بین اون همه مغازه و ساختمون کهنه خودنمایی میکرد. انگار به تازگی رنگش کرده بودن. یه رنگ سفید که کمترین آلودگی روی دیوارهاش رو هم نشون میده. با سرعت پایینی از خیابون رد میشد. همینطور که نگاهش به اطراف بود از جلوی کلیسا رد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Loona

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44

ارسالی‌ها
6,086
پسندها
41,378
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
  • نویسنده موضوع
تاحالا براتون پیش اومده یهویه سایه ببینید بعد برگردید نباشه؟

امضا : Seta~

Loona

ویراستار انجمن
سطح
7

ارسالی‌ها
55
پسندها
488
امتیازها
2,623
مدال‌ها
8
برای هالووینی شدن روزتون از آثار تیم برتون غافل نشید...

امضا : Loona
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] ❁S.NAJM

❁S.NAJM

پرسنل مدیریت
مدیر تالار سرگرمی
سطح
14

ارسالی‌ها
779
پسندها
5,971
امتیازها
22,273
مدال‌ها
18
  • مدیر
شنیدن صدایی ناانسانی که اسممو زمزمه می‌کنه و هزارتو رو دنبالش می‌گردم و هیچ منبعی برای ایجاد صدا پیدا نمی‌کنم، یکی از جذابیت‌های هالووینمه....

امضا : ❁S.NAJM

M A H D I S

پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
سطح
20

ارسالی‌ها
689
پسندها
9,617
امتیازها
24,973
مدال‌ها
37
  • مدیر
کلا صحبت کردن از این جور چیزا تو قوم ما، نقل مجلسه :)
وقتی بچه بودم از بزرگترا شنیده بودم که بعضی انسان‌ها همزاد یا مراقب جنی دارند. همیشه هم حس می‌کردم که سایه‌ای دنبالمه... حتی همیشه خواب می‌بینم گربه سیاهی روم چنبره زده و من فقط نوزادم!
مامانم میگه وقتی ۲ یا ۳ ساله بودم تو خونه تنها بودم و خودش تو حیاط بوده، وقتی با صدای گریه من میاد تو خونه می‌بینه که یه گربه سیاه دورم می‌چرخیده. حالا نمی‌دونم اون حس ترسه یا واقعا چیزی هست که من همیشه حس سایه گربه یا انسان رو وقتی میرم طبیعت یا تو تاریکی روستا حس می‌کنم. اتفاقای زیادی برام افتاده و نمی‌دونم از کدوم شروع کنم... .
الان هم فکر می‌کنم که خونه‌ای که داخلش زندگی می‌کنم، به غیر از ما موجود دیگه‌ای هم بهش سر می‌زنه. با...

امضا : M A H D I S

M A H D I S

پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
سطح
20

ارسالی‌ها
689
پسندها
9,617
امتیازها
24,973
مدال‌ها
37
  • مدیر
یه روستایی چند متر اونور تر از قبرستون‌شون، کافه زده بودن... کافه‌ای که تو فضای مجازی فقط تعریفشو شنیده بودم و حتی عکسشو ندید بودم. کنار قبرستون ماشینی افتاده بود تو کانال آب و ما هم ایستادیم برای کمک.
چون همه جمعیت مرد بودن و منم بچه به بغل راحت نبودم، گفتم میرم کافه و رو تختی می‌شینم. کافه تعطیل بود.
یه حیاط مستطیلی رو تصور کنید که درختای بلند و تو در تو داره که آسمون به سختی دیده میشه و تاریکیه محضه و فضا رو تیر برق ها روشن کردن.
رو تخت یه ساعتی رو نشستم و دخترم برای خودش بازی می‌کرد. گفتم تا اینجا اومدم حداقل محیط کافه رو ببینم.
یه اتاق طویل و یه سَره‌ی مستطیل شکل که پنجره‌های سرتاسری داشت که از دور هیچی داخلش مشخص نمیشد.
دخترم رو روی تخت گذاشتم و رفتم سراغ کافه... ...

امضا : M A H D I S