دفتر متفرقه دفتر متفرقه | کاربر نگار 1373

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Mahta~
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 125
  • بازدیدها بازدیدها 3,977
  • کاربران تگ شده هیچ

Wiseguy

کاربر برتر
سطح
35

تاریخ ثبت‌نام
3/9/17
ارسالی‌ها
2,273
پسندها
30,863
امتیازها
64,873
مدال‌ها
33
مشهور است که در بحبحه‌ی انقلاب و شورش ملت فرانسه، ملکه ماری آنتوانت از کارگزارانش پرسید: «این مردم چه می‌خواهند؟»
پاسخ دادند: «گرسنه‌اند و نان ندارند.»
ملکه با تعجب پرسید: «اکنون که نان ندارند چرا شیرینی نمی‌خورند؟!»

:)))))))))

امضا : Wiseguy

Wiseguy

کاربر برتر
سطح
35

تاریخ ثبت‌نام
3/9/17
ارسالی‌ها
2,273
پسندها
30,863
امتیازها
64,873
مدال‌ها
33
الان که فکرش رو می‌کنم، می‌بینم من همیشه دوست داشتم رقص هیپ‌هاپ یاد بگیرم. ولی هیچ‌وقت سمتش نرفتم. هی می‌گفتم امروز، فردا، امروز، فردا.
و من الان در فردا هستم و با بالا رفتن سن، انعطاف جوونی رو ندارم. حتی اگه الان هم تصمیم به آغازش کنم، کمردرد حاصل از رشته‌م دیگه اجازه‌ش رو بهم نمیده.
هیچ‌وقت آرزوهاتون رو برای فردا نگذارید. فردا خیلی زودتر از چیزی که خیال می‌کنید سر می‌رسه و اون موقع دیگه خیلی دیره‌.

Wiseguy

کاربر برتر
سطح
35

تاریخ ثبت‌نام
3/9/17
ارسالی‌ها
2,273
پسندها
30,863
امتیازها
64,873
مدال‌ها
33
الان چهار ماهی میشه که تلفن نداریم. بالای سه بار با قطعی تلفن تماس گرفتیم، جوابشون چیه؟
کابلای تلفن رو دزدیدن و باید صبر کنید :) چقدر صبر کنیم؟ موهامون داره رنگ دندونامون میشه :)
فقط هم ما نیستیم ها، خیلی از نقاط شهر به این پدیده‌ی نازیبا دچار شده و مخابرات عین خیالش نیست.
تلفن که نداریم، مودم هم عین یه تیکه آشغال افتاده یه گوشه. صد دفعه بابام رفته مخابرات که شاید فرجی شه و بیان این کابلا رو اوکی کنن، جواب آخرین بار کارمند چی بوده باشه خوبه؟
گفته کافی‌نت سراغ داریم یه ساله منتظره کابلا رو براش نصب کنیم :) ما هم دیگه سخنی نداریم که بگیم.
دزد نامحترم، تُفی زیبا تقدیم بهت.

Wiseguy

کاربر برتر
سطح
35

تاریخ ثبت‌نام
3/9/17
ارسالی‌ها
2,273
پسندها
30,863
امتیازها
64,873
مدال‌ها
33
یه روز یادآوری خاطرات دیوونه‌ت می‌کنن. مهم نیست از اون لحظات عکس و فیلم گرفته باشی یا فقط به خاطر سپرده باشی. آخرش حسرت چیزی که به دست آوردنش غیر ممکن شده، روانیت می‌کنه.

Wiseguy

کاربر برتر
سطح
35

تاریخ ثبت‌نام
3/9/17
ارسالی‌ها
2,273
پسندها
30,863
امتیازها
64,873
مدال‌ها
33
من این جوری‌م که آهنگای راک و متال رو با هندزفری تا ته تهش زیاد می‌کنم و گوشام رو با محبت بسیار مورد نوازش قرار میدم
بعد همیشه شاکی‌م که چرا گوشام داره سنگین میشه و وقتی یکی باهام حرف می‌زنه، درست نمی‌فهمم چی میگه :/

پ.ن: هم‌اکنون در آستانه‌ی کر شدن هستم و گوشام تیر می‌کشن ولی آدم نمیشم

Wiseguy

کاربر برتر
سطح
35

تاریخ ثبت‌نام
3/9/17
ارسالی‌ها
2,273
پسندها
30,863
امتیازها
64,873
مدال‌ها
33
از اون‌جایی که شخصیت‌های خلق شده توسط یک نویسنده، خصوصیات اخلاقیشون یه جورایی به خود نویسنده شباهت دارن، کاش میشد یکی از شخصیتای رمانام رو واقعی کنم، بشینم باهاش چرت و پرت گفتن و خوش گذروندن. آرزوی چرت و محالیه ولی خب... .

Wiseguy

کاربر برتر
سطح
35

تاریخ ثبت‌نام
3/9/17
ارسالی‌ها
2,273
پسندها
30,863
امتیازها
64,873
مدال‌ها
33
ولی من فکر می‌کنم تعریف ما آدما از عشق اشتباهه. چرا یکی رو دوست داریم؟
اگه بگیم نمی‌دونیم، اون عشق شاید یه روز تموم بشه
عشق این نیست که عاشق چشم شهلای یکی بشی. شاید عشق شامل مجموعه‌ای از اعمال باشه که یه شخص بدون چشم‌داشت و حتی با فداکاری برای شخصی انجام میده.
وقتی یکی تمام حواسش به توئه، به جزییاتی که علاقه داری توجه نشون میده و تو سختی پشتته، یا چیزایی مثل همین موارد، حتی خیلی کوچیک، این عشقه.

مثلاً به متن آهنگا گوش بدید، اکثر موارد دارن از زیبایی معشوق می‌خونن، ولی نمیگن این یارو معشوق چه حسن نیتی داره که اصن عاشقش شده؟ :/ صرفاً خوشگل بود؟ خب اومد و اون خوشگله قاتل سریالی بود :/ بعدش چی کنیم؟!
تعاریف تو ذهن ماها از عشق، از بیخ و بن غلطه و بعداً که شکست می‌خوریم، می‌گیم عشق کیلو...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Wiseguy

کاربر برتر
سطح
35

تاریخ ثبت‌نام
3/9/17
ارسالی‌ها
2,273
پسندها
30,863
امتیازها
64,873
مدال‌ها
33
کاش آدم یه دکمه‌ی خودبیهوشی داشت که هر وقت خسته میشد و از همه‌جا می‌بُرید، اون دکمه رو میزد تا بیهوش بشه و بقیه بیان کمکش و تو اون مدتی که شخص بیهوش بود، کاراش رو تا یه جایی پیش ببرن.
حداقل یه باری از رو دوشش برداشته میشد.

Wiseguy

کاربر برتر
سطح
35

تاریخ ثبت‌نام
3/9/17
ارسالی‌ها
2,273
پسندها
30,863
امتیازها
64,873
مدال‌ها
33
نمی‌دونم پلی‌لیست شماها هم این‌جوریه که از هر آهنگی یه مدل توش پیدا میشه؟ به این حالت که روتون نمیشه جلوی هر کسی راحت پلی‌شون بدید چون طرف هزارجور فکر در مورد‌ شما می‌کنه :)))

Wiseguy

کاربر برتر
سطح
35

تاریخ ثبت‌نام
3/9/17
ارسالی‌ها
2,273
پسندها
30,863
امتیازها
64,873
مدال‌ها
33
کلمه‌ی درد اگه می‌تونست به صورت یه کتاب دیده بشه، قطعاً یکی از اشکالش کتاب صداهای چرنوبیل (زمزمه‌های چرنوبیل) می‌بود.
انقدر این کتاب دردناکه که حد نداره. هر چند صفحه یه بار اشک تو چشمات جمع میشه. حتی از مینی سریالش هم دردناک‌تره. واقعاً به آدمایی که روحیه‌ی حساس دارن اصلاً توصیه نمی‌کنم که بخونن. ولی با این حال، خوندنش از واجباته.

عقب
بالا