متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دنباله دار اگه میترسی نیا!!!!

• نویسنده موضوع Sam in
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 233
  • بازدیدها 4,500
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

wakeup

کاربر ارشد
سطح
7

ارسالی‌ها
3,628
پسندها
12,914
امتیازها
54,873
مدال‌ها
8
امضا : wakeup
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] KãrMãW

naosim

رو به پیشرفت
سطح
12

ارسالی‌ها
161
پسندها
5,661
امتیازها
21,263
مدال‌ها
10
شکل ه جن ها کلا شکل های خاصی دارن هرکدوم یک ویژگی داره که اون یکی نداره..تفاوت شکل جن ها تو حالت چشاشونو بعضیام تو نوع اونواعشونه
تو انواعم جنا سه نوع دارن..اتش.دود.هوا
که بخترینشون از جنس خواعه
بیشتر جناییم که از دود هوا هستن مسلمانن..تو دینم اونا دینای زیادی دارن.علاوه بر شیعه،...یهودو،زوربی،ومنایی وجود داره..سوال دیگه ای نداری؟؟

wakeup

کاربر ارشد
سطح
7

ارسالی‌ها
3,628
پسندها
12,914
امتیازها
54,873
مدال‌ها
8
شکل ه جن ها کلا شکل های خاصی دارن هرکدوم یک ویژگی داره که اون یکی نداره..تفاوت شکل جن ها تو حالت چشاشونو بعضیام تو نوع اونواعشونه
تو انواعم جنا سه نوع دارن..اتش.دود.هوا
که بخترینشون از جنس خواعه
بیشتر جناییم که از دود هوا هستن مسلمانن..تو دینم اونا دینای زیادی دارن.علاوه بر شیعه،...یهودو،زوربی،ومنایی وجود داره..سوال دیگه ای نداری؟؟
ن. من خودم در این حد میدونستم

• Like

sanam_gh_

مدیر بازنشسته
سطح
17

ارسالی‌ها
1,886
پسندها
8,653
امتیازها
33,973
مدال‌ها
20
ببینید در کل گفتن جن ها در خاکستر اتیش و زیر درخت انجیر زندگی میکنن وخونه های خیلی خلی قدیمی کاهگلی.... همچنین در زیر درختی که رودخونه باشعه!!

در قران گفته خدا انگار زنجیر هایی برای جن قرار داده که باعث ازار و اذیت انسان نشه!

مگه اینکه خود انسان مرض داشته باشه بشینه جن گیری کنه!!

یعنی اینکگه جن ها نمیتونن با ما ارتباط برقرار کنن چون خود خدا نمیذاره باعث ازار اذیت ما بشه!
اینحرفتو قبول‌ندارم جنا قبلن یکجورایی ارتباط بیشتری باآدماداشتن ومیتونستن نزدیک‌باشن اما با پیشرفت تکنولوژی این پرده‌دنیای ما واونا حداشده واوناجای دورافتاده زندگی‌میکنن اگه‌ازمون دوری میکنند دلیاش اینکه ازآدمابدشون میادچون خودشونو برترمیدونن

امضا : sanam_gh_

sanam_gh_

مدیر بازنشسته
سطح
17

ارسالی‌ها
1,886
پسندها
8,653
امتیازها
33,973
مدال‌ها
20
من که دیگه نمیترسم.....
تحقیق در مورد جن و از این چیزا زیاد داشتم فیلمم خییییلی دیدم البته بادوستام..... احضار هم خواستیم بکنیم که قبلش با یه بزرگتر مشورت کردیم که به هر کدوم یه پس گردنی زدو گفت گمشید از جلو چشام
دیدن جن باعث نمیشه ترست بریزه برعکس کابوس شبانتوزیادمیکنه واینکه جن هیچگاه خودشونشون نمیده فقط بازیتون میده

امضا : sanam_gh_

wakeup

کاربر ارشد
سطح
7

ارسالی‌ها
3,628
پسندها
12,914
امتیازها
54,873
مدال‌ها
8
دیدن جن باعث نمیشه ترست بریزه برعکس کابوس شبانتوزیادمیکنه واینکه جن هیچگاه خودشونشون نمیده فقط بازیتون میده
میدونم. اما از ترس اولیت کم میشه

naosim

رو به پیشرفت
سطح
12

ارسالی‌ها
161
پسندها
5,661
امتیازها
21,263
مدال‌ها
10
میدونم. اما از ترس اولیت کم میشه
تا اونجایی که من میدونم اتفاقا اززمان اون صحنه ای که وقتی جن ظاهر میشه یا ظاهر نمیشه نباید ترسید چون جن بازیش میگیره و میخواد تورو بترسونه و باید چشاتو ببندی
من به این موضوع خییلی علاقه دارم و یه پسر عمو دارم که نوعی جنگیره ولی هروقت میخوام ازش یه سوالی بپرسم میگه نمیشه بگم..
البته تا ی جاهایی بهم گفته و گفته اگه از این بیشتر بهم بگه به مغزم فشار میاد دیوونه میشم/:

wakeup

کاربر ارشد
سطح
7

ارسالی‌ها
3,628
پسندها
12,914
امتیازها
54,873
مدال‌ها
8
تا اونجایی که من میدونم اتفاقا اززمان اون صحنه ای که وقتی جن ظاهر میشه یا ظاهر نمیشه نباید ترسید چون جن بازیش میگیره و میخواد تورو بترسونه و باید چشاتو ببندی
من به این موضوع خییلی علاقه دارم و یه پسر عمو دارم که نوعی جنگیره ولی هروقت میخوام ازش یه سوالی بپرسم میگه نمیشه بگم..
البته تا ی جاهایی بهم گفته و گفته اگه از این بیشتر بهم بگه به مغزم فشار میاد دیوونه میشم/:
اره اما چشماتم ببندی اون کا خودشو میکنه بازم

• Like

naosim

رو به پیشرفت
سطح
12

ارسالی‌ها
161
پسندها
5,661
امتیازها
21,263
مدال‌ها
10
اره
اره اما چشماتم ببندی اون کا خودشو میکنه بازم
اره دیگه معلومه..مثلا خو واسه احظار میشه مگه..
بعد پسر عموم میگه واس باید ببندی که با صحنه ای وحشتناک مواجه نشی

wakeup

کاربر ارشد
سطح
7

ارسالی‌ها
3,628
پسندها
12,914
امتیازها
54,873
مدال‌ها
8
اره
اره دیگه معلومه..مثلا خو واسه احظار میشه مگه..
بعد پسر عموم میگه واس باید ببندی که با صحنه ای وحشتناک مواجه نشی
من دوس دارم ببینم صحنه رو

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا