- تاریخ ثبتنام
- 20/8/18
- ارسالیها
- 3,628
- پسندها
- 12,909
- امتیازها
- 54,873
- مدالها
- 8
اوهومچطور خصوصیات..؟
مثلا شکل و انواعش؟؟
اوهومچطور خصوصیات..؟
مثلا شکل و انواعش؟؟
شکل ه جن ها کلا شکل های خاصی دارن هرکدوم یک ویژگی داره که اون یکی نداره..تفاوت شکل جن ها تو حالت چشاشونو بعضیام تو نوع اونواعشونهاوهوم
ن. من خودم در این حد میدونستمشکل ه جن ها کلا شکل های خاصی دارن هرکدوم یک ویژگی داره که اون یکی نداره..تفاوت شکل جن ها تو حالت چشاشونو بعضیام تو نوع اونواعشونه
تو انواعم جنا سه نوع دارن..اتش.دود.هوا
که بخترینشون از جنس خواعه
بیشتر جناییم که از دود هوا هستن مسلمانن..تو دینم اونا دینای زیادی دارن.علاوه بر شیعه،...یهودو،زوربی،ومنایی وجود داره..سوال دیگه ای نداری؟؟
اینحرفتو قبولندارم جنا قبلن یکجورایی ارتباط بیشتری باآدماداشتن ومیتونستن نزدیکباشن اما با پیشرفت تکنولوژی این پردهدنیای ما واونا حداشده واوناجای دورافتاده زندگیمیکنن اگهازمون دوری میکنند دلیاش اینکه ازآدمابدشون میادچون خودشونو برترمیدوننببینید در کل گفتن جن ها در خاکستر اتیش و زیر درخت انجیر زندگی میکنن وخونه های خیلی خلی قدیمی کاهگلی.... همچنین در زیر درختی که رودخونه باشعه!!
در قران گفته خدا انگار زنجیر هایی برای جن قرار داده که باعث ازار و اذیت انسان نشه!
مگه اینکه خود انسان مرض داشته باشه بشینه جن گیری کنه!!
یعنی اینکگه جن ها نمیتونن با ما ارتباط برقرار کنن چون خود خدا نمیذاره باعث ازار اذیت ما بشه!
دیدن جن باعث نمیشه ترست بریزه برعکس کابوس شبانتوزیادمیکنه واینکه جن هیچگاه خودشونشون نمیده فقط بازیتون میدهمن که دیگه نمیترسم.....
تحقیق در مورد جن و از این چیزا زیاد داشتم فیلمم خییییلی دیدم البته بادوستام..... احضار هم خواستیم بکنیم که قبلش با یه بزرگتر مشورت کردیم که به هر کدوم یه پس گردنی زدو گفت گمشید از جلو چشام
میدونم. اما از ترس اولیت کم میشهدیدن جن باعث نمیشه ترست بریزه برعکس کابوس شبانتوزیادمیکنه واینکه جن هیچگاه خودشونشون نمیده فقط بازیتون میده
تا اونجایی که من میدونم اتفاقا اززمان اون صحنه ای که وقتی جن ظاهر میشه یا ظاهر نمیشه نباید ترسید چون جن بازیش میگیره و میخواد تورو بترسونه و باید چشاتو ببندیمیدونم. اما از ترس اولیت کم میشه
اره اما چشماتم ببندی اون کا خودشو میکنه بازمتا اونجایی که من میدونم اتفاقا اززمان اون صحنه ای که وقتی جن ظاهر میشه یا ظاهر نمیشه نباید ترسید چون جن بازیش میگیره و میخواد تورو بترسونه و باید چشاتو ببندی
من به این موضوع خییلی علاقه دارم و یه پسر عمو دارم که نوعی جنگیره ولی هروقت میخوام ازش یه سوالی بپرسم میگه نمیشه بگم..
البته تا ی جاهایی بهم گفته و گفته اگه از این بیشتر بهم بگه به مغزم فشار میاد دیوونه میشم/:
اره دیگه معلومه..مثلا خو واسه احظار میشه مگه..اره اما چشماتم ببندی اون کا خودشو میکنه بازم
من دوس دارم ببینم صحنه رواره
اره دیگه معلومه..مثلا خو واسه احظار میشه مگه..
بعد پسر عموم میگه واس باید ببندی که با صحنه ای وحشتناک مواجه نشی