گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد دلنوشته طیف آبی | ترنم واژه ها کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع ترَنُّم
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 16
  • بازدیدها بازدیدها 90
  • کاربران تگ شده هیچ

ترَنُّم

هنرمند انجمن
سطح
9

تاریخ ثبت‌نام
27/1/26
ارسالی‌ها
268
پسندها
1,623
امتیازها
10,013
مدال‌ها
8
  • نویسنده موضوع
نام مجموعه: طیف آبی
نام نویسنده: ترنم واژه ها
ژانر: عاشقانه

مقدمه:
یخ‌بندان و تاریکی همجا را فرا گرفته بود!
خورشید قصد طلوع نداشت... .
باد سرد تنهایی لابه‌لایه موهایم می‌وزید.
با چشمان اشکی در گوشه‌ای نشسته بودم و به تنهایی خود می‌اندیشیدم؛ ناگهان نور آبی رنگی تابید!
پسرک قد بلندی با چشمان قهوه‌ای نزدیکم آمد!
حال تاریکی رفته بود و همجا را روشنایی آبی گرفت بود.
قطره اشکی که درحال سقوط از چشمانم بود را پاک کرد... .
لبخندی به رویم زد و گفت:
- من هستم! با تنهایی خداحافظی کن.
دستانم را میان دست‌های گرمش گرفت!
یخ‌بندان از گرمای وجودش در حال فروپاشی بود.
تو آمدی و من از آن روز تا به امروز دیگر تنهایی را حس نکردم!

لینک دلنوشته طیف آبی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

faezeh_ka_

رو به پیشرفت
سطح
12

تاریخ ثبت‌نام
31/3/17
ارسالی‌ها
218
پسندها
2,569
امتیازها
13,753
مدال‌ها
11
سلام عزیزم انگاری من و تو برای هم اولین نفر نقدیم😁
خب من فقط چند تا نکته میخوام بگم که تجربه ام هست نقد خاصی ندارم
چون همونطور که گفتم چهارچوب بندی توی دلنوشته زیاد برام ملاک نیست
ولی توی همه چیز یه سری معیار زیبایی شناسی هست مثل همین آرایه ها که خب شما خوب بلدی ازش استفاده کنی
اولین چیزی که به ذهنم رسید
قبل از این هم خوانی چون "من بعد از سال ها برگشتم انجمن" خب خیلی چیزا یادم رفته و دوباره دارم اشنا میشم با محیط، خلاصه وقتی اسم دلنوشته و علاقه ات به آبی رو دیدم از اونجایی که من استقلالی چند هزار اتیشم یاد اون افتادم و هیچی نخونده ذهنیم مثبت شد.
خب بگذریم اینکه تلاش میکنی که به اسم دلنوشته ات توی تمام متن ها پایبند بمونی خوبه ولی باعث میشه مخاطب کم کم حوصله اش سر بره
چون اگر اسم دلنوشته...

امضا : faezeh_ka_

ترَنُّم

هنرمند انجمن
سطح
9

تاریخ ثبت‌نام
27/1/26
ارسالی‌ها
268
پسندها
1,623
امتیازها
10,013
مدال‌ها
8
  • نویسنده موضوع
سلام عزیزم انگاری من و تو برای هم اولین نفر نقدیم😁
خب من فقط چند تا نکته میخوام بگم که تجربه ام هست نقد خاصی ندارم
چون همونطور که گفتم چهارچوب بندی توی دلنوشته زیاد برام ملاک نیست
ولی توی همه چیز یه سری معیار زیبایی شناسی هست مثل همین آرایه ها که خب شما خوب بلدی ازش استفاده کنی
اولین چیزی که به ذهنم رسید
قبل از این هم خوانی چون "من بعد از سال ها برگشتم انجمن" خب خیلی چیزا یادم رفته و دوباره دارم اشنا میشم با محیط، خلاصه وقتی اسم دلنوشته و علاقه ات به آبی رو دیدم از اونجایی که من استقلالی چند هزار اتیشم یاد اون افتادم و هیچی نخونده ذهنیم مثبت شد.
خب بگذریم اینکه تلاش میکنی که به اسم دلنوشته ات توی تمام متن ها پایبند بمونی خوبه ولی باعث میشه...

faezeh_ka_

رو به پیشرفت
سطح
12

تاریخ ثبت‌نام
31/3/17
ارسالی‌ها
218
پسندها
2,569
امتیازها
13,753
مدال‌ها
11
سلام عزیزم .
مثل قسمت اولین هم باشیم میبینی 😂
قربونت برم برای تعریف از آرایه ها و... باعث افتخاره که دوستش داشتی عزیزدلم😍

می‌دونی چون رو کلمه آبی می‌چرخه اگر از آبی به طور واضح استفاده هم نکنم بازم غیر مستقیم بهش اشاره میکنم.
حتما در پارت های بعدی اصلاح میکنم.

واقعا خود من نوشته قبرستان قلبم اولین دلنوشته داشتم بود، درست مثل پژواک شما و به شدتتتتتت ازش دورم که این من نوشتم نه!:610605-17b75dcd35733148d682e2850a11722a: متوجه اولین نوشته ها هستم.
بیراهه برو فدا سرتتتتت

می‌دونی میتونم خلاقیت به خرج بدم ولی دقیقا دست بالم بسته و فکر میکردم همه پارت ربط آبی داشت باشه خواننده بیشتر خوشش میاد و حالا فهمیدم اشتباهههههه.
ولی موضوع اصلی فردی که با...

امضا : faezeh_ka_

FROSTBITE

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
سطح
7

تاریخ ثبت‌نام
17/9/25
ارسالی‌ها
229
پسندها
797
امتیازها
4,013
مدال‌ها
9
  • مدیر
خب اول از همه بگم که «طیف آبی» از اون مجموعه‌هایی که از همون چند خط اول، یه فضای مشخص جلوی چشم آدم می‌سازه؛ فضای سرد، یخ‌زده و ساکتی که کم‌کم با حضور یه نفر گرم میشه. استفاده‌ی مداوم از رنگ آبی، آسمان، دریا، یخ‌بندان و نیلوفر باعث شده همه‌ی دلنوشته‌ها یه حال و هوای مشترک داشته باشن؛ انگار خواننده وارد یه دنیای آبی شده که هر گوشه‌اش یه تکه از احساسات راوی جریان داره. این نکته خیلی مثبته، چون نشون میده نویسنده سعی کرده برای مجموعه‌اش یه هویت بسازه، نه اینکه هر دلنوشته حال و هوای کاملاً جدا داشته باشه. بعضی تصویرها هم واقعا دلنشین از آب دراومدن؛ مثلا جایی که باران اشک‌ها رو پنهان می‌کنه یا وقتی یخ‌های قلب با گرمای حضور معشوق کم‌کم می‌شکنن. این‌ها تصویرهایی هستن که راحت توی ذهن شکل می‌گیرن و...

امضا : FROSTBITE

ترَنُّم

هنرمند انجمن
سطح
9

تاریخ ثبت‌نام
27/1/26
ارسالی‌ها
268
پسندها
1,623
امتیازها
10,013
مدال‌ها
8
  • نویسنده موضوع
خب اول از همه بگم که «طیف آبی» از اون مجموعه‌هایی که از همون چند خط اول، یه فضای مشخص جلوی چشم آدم می‌سازه؛ فضای سرد، یخ‌زده و ساکتی که کم‌کم با حضور یه نفر گرم میشه. استفاده‌ی مداوم از رنگ آبی، آسمان، دریا، یخ‌بندان و نیلوفر باعث شده همه‌ی دلنوشته‌ها یه حال و هوای مشترک داشته باشن؛ انگار خواننده وارد یه دنیای آبی شده که هر گوشه‌اش یه تکه از احساسات راوی جریان داره. این نکته خیلی مثبته، چون نشون میده نویسنده سعی کرده برای مجموعه‌اش یه هویت بسازه، نه اینکه هر دلنوشته حال و هوای کاملاً جدا داشته باشه. بعضی تصویرها هم واقعا دلنشین از آب دراومدن؛ مثلا جایی که باران اشک‌ها رو پنهان می‌کنه یا وقتی یخ‌های قلب با گرمای حضور معشوق کم‌کم می‌شکنن...

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها] FROSTBITE

Birdy

رفیق جدید انجمن
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
16/10/22
ارسالی‌ها
151
پسندها
1,735
امتیازها
9,803
مدال‌ها
7
سلام، امیدوارم حالت خوب باشه.
دلنوشتو من خوندم، و شاید باید بگم که توی انتقال حس موفق بودی و تونستم باهاش همراه بشم و لذت ببرم،
فقط برای بهتر شدن متن‌هات چندتا نکته رو بگم:
یکی از بهترین تمرین‌ها به نظر من خوندن دوباره‌ی متن و پیدا کردن ایراداته، مثلا ببینی کجاها خوانش سخته و چرا؟ ایا میتونی اون مفهوم رو در جمله بندی کوتاه‌تر و بدون کلمات زائد بیان کنی؟ در واقع باید بتونیم با کلمات بازی کنیم.
ترکیبات طولانی هم میتونن باعث کاهش خوانایی متن بشن و وقتی این اتفاق بیفته خواننده هم احساسات رو ناقص دریافت میکنه، مثلا:
نگاهم را به موج‌های آبی پی‌درپی که از لابه لای تک‌های پراکنده یخ‌های سفید کدر رنگ با شتاب به بیرون پرتاپ می‌شدند سوق دادم...
اینجا دو سطر یک ترکیب بلندبالا از توصیفات...

ترَنُّم

هنرمند انجمن
سطح
9

تاریخ ثبت‌نام
27/1/26
ارسالی‌ها
268
پسندها
1,623
امتیازها
10,013
مدال‌ها
8
  • نویسنده موضوع
سلام، امیدوارم حالت خوب باشه.
دلنوشتو من خوندم، و شاید باید بگم که توی انتقال حس موفق بودی و تونستم باهاش همراه بشم و لذت ببرم،
فقط برای بهتر شدن متن‌هات چندتا نکته رو بگم:
یکی از بهترین تمرین‌ها به نظر من خوندن دوباره‌ی متن و پیدا کردن ایراداته، مثلا ببینی کجاها خوانش سخته و چرا؟ ایا میتونی اون مفهوم رو در جمله بندی کوتاه‌تر و بدون کلمات زائد بیان کنی؟ در واقع باید بتونیم با کلمات بازی کنیم.
ترکیبات طولانی هم میتونن باعث کاهش خوانایی متن بشن و وقتی این اتفاق بیفته خواننده هم احساسات رو ناقص دریافت میکنه، مثلا:
نگاهم را به موج‌های آبی پی‌درپی که از لابه لای تک‌های پراکنده یخ‌های سفید کدر رنگ با شتاب به بیرون پرتاپ می‌شدند سوق...

• Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Birdy

F.Śin

نویسنده ادبیات
سطح
25

تاریخ ثبت‌نام
13/1/18
ارسالی‌ها
1,307
پسندها
17,976
امتیازها
38,073
مدال‌ها
24
سلام به ترنمِ دل‌نویس،
امیدوارم که حالِت خوب باشه.

•بی‌مقدمه، من عاشقِ رنگ آبی‌ام... .
از اول تا پست آخری که نوشتی، فضای دل‌نوشته‌ت رو یه آبی آسمونیِ ملایم در نظر گرفته بودم و به‌قول فائزه، تصورم مثبت شده بود.
این‌که شما اون آدمِ خاص رو آبی می‌دیدی، یعنی احتمالاً این فرد، حضورش همین‌قدر آرام‌بخش و لطیفه که می‌تونه چنین احساسات قشنگی رو در راوی به‌وجود بیاره؛ جوری که تصور بشه این نور آبی، یخ‌بندان رو از بین برده و زندگیِ دوباره‌ای رو به راوی داده.

من پیام‌های دوستان رو خوندم، توی یه‌سری چیزها نظرات‌مون مشابهه اما بازم دوست داشتم نظرم رو کوتاه در موردشون بگم.
•چیزی که فائزه و دوست‌ دیگه‌مون در مورد تکرار کلماتت گفتند درسته،...

آخرین ویرایش
امضا : F.Śin

ترَنُّم

هنرمند انجمن
سطح
9

تاریخ ثبت‌نام
27/1/26
ارسالی‌ها
268
پسندها
1,623
امتیازها
10,013
مدال‌ها
8
  • نویسنده موضوع
سلام به ترنمِ دل‌نویس،
امیدوارم که حالِت خوب باشه.

•بی‌مقدمه، من عاشقِ رنگ آبی‌ام... .
از اول تا پست آخری که نوشتی، فضای دل‌نوشته‌ت رو یه آبی آسمونیِ ملایم در نظر گرفته بودم و به‌قول فائزه، تصورم مثبت شده بود.
این‌که شما اون آدمِ خاص رو آبی می‌دیدی، یعنی احتمالاً این فرد، حضورش همین‌قدر آرام‌بخش و لطیفه که می‌تونه چنین احساسات قشنگی رو در راوی به‌وجود بیاره؛ جوری که تصور بشه این نور آبی، یخ‌بندان رو از بین برده و زندگیِ دوباره‌ای رو به راوی داده.

من پیام‌های دوستان رو خوندم، توی یه‌سری چیزها نظرات‌مون مشابهه اما بازم دوست داشتم نظرم رو کوتاه در موردشون بگم.
•چیزی که فائزه و...

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها] F.Śin
عقب
بالا