• تذکر:

نویسندگان عزیز از نوشتن رمان‌هایی با محتوای غیر اخلاقی خودداری کنید. در صورت مشاهده چنین موضوعی صحنه رمان شما بدون تذکر توسط ناظرین حذف خواهد شد.

مواردی که شامل موضوعات غیراخلاقی می‌شود عبارت‌است از:

1. پرداختن به زندگی افرادی با گرایش های خاص مانند (هم‌جنس‌گرایی، ....)

2. بیان صریح عقاید سیاسی در رمان‌ها و زیر سوال بردن چارچوب‌های جامعه اسلامی

3. بیان توصیف صریح جنسی و به کار بردن کلمات ناشایست.

و...

قبل از ایجاد رمانتان موارد زیر را در نظر داشته باشید:

1. اسم رمان خود را طوری انتخاب کنید که داری مصادیق مجرمانه و خلاف عرف جامعه نباشد.

2. از به کار بردن کلمات جنسی و مواردی که با شئونات اسلامی مغایرت دارد، به جد خودداری کنید.

3- برای تایپ رمان می توانید طبق تاپیک آموزشی زیر رمان خود را ارسال کنید:

کلیک کنید

4. با مطالعه رمان‌های نویسندگان انجمن به آن‌ها امید نوشتن خواهید داد.

کلیک کنید

در حال تایپ رمان فرشته‌ی جهنمی | مدینه عالمی کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع مدینه عالمی
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها بازدیدها 51
  • کاربران تگ شده هیچ

مدینه عالمی

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
7/7/26
ارسالی‌ها
3
پسندها
14
امتیازها
30
  • نویسنده موضوع
نام رمان:
فرشته‌ی جهنمی
نام نویسنده:
مدینه عالمی
ژانر رمان:
مافیایی، عاشقانه، طنز
کد رمان: 5854
ناظر: @~•°REZ-FA°•~

خلاصه:
طناز از همان کودکی یاد گرفت که به هیچ‌کس اعتماد نکند.
مادری که رهایش کرد، پدری که از او متنفر بود و گذشته‌ای که پر از رازهای پنهان است، تنها چیزی بود که برایش باقی ماند.
سال‌ها بعد، در حالی که به دنبال حقیقت درباره پدر واقعی‌اش می‌گردد، قدم به دنیای بی‌رحم مافیا می‌گذارد؛ جایی که قدرت، خیانت و خون، قانون اول است.
اما طناز تنها یک دختر معمولی نیست. در وجود او رازی نهفته است که با خشم بیدار می‌شود؛ رازی که می‌تواند سرنوشتش را تغییر دهد یا همه‌چیز را نابود کند.
در میان دشمنان، قراردادهای مرگبار و عشقی که هیچ‌وقت انتظارش را نداشت، طناز باید انتخاب کند: «قربانی گذشته بماند یا به قدرتمندترین مهره این...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : مدینه عالمی

TomSasha

پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
سطح
33

تاریخ ثبت‌نام
22/11/21
ارسالی‌ها
4,124
پسندها
23,512
امتیازها
55,873
مدال‌ها
54
  • مدیر
1000044492.webp«به نام داعیه‌ی سر متن‌ها»
نویسنده‌ی عزیز، ضمن خوش‌آمد گویی، سپاس از انتخاب این انجمن برای منتشر کردن رمان خود،
خواهشمندیم قبل از تایپ رمان خود قوانین زیر را به دقت مطالعه فرمایید!
قوانین جامع تایپ رمان

آموزش قرار دادن رمان را در تاپیک زیر دنبال کنید.
نحوه‌ی قرار دادن رمان در انجمن برای مطالعه کاربران...

امضا : TomSasha

مدینه عالمی

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
7/7/26
ارسالی‌ها
3
پسندها
14
امتیازها
30
  • نویسنده موضوع
مقدمه: بعضی آدم‌ها با اسمشان شناخته می‌شوند... بعضی با گذشته‌شان... اما عده‌ای، با خونشان.
در دنیایی که قدرت با گلوله معنا می‌شود و اعتماد، گران‌ترین معامله است، یک اشتباه می‌تواند سرنوشت هزاران نفر را تغییر دهد.
این داستان، روایت فرشته‌ای نیست که از آسمان آمده باشد... روایت دختری است که جهنم را زندگی کرد، از میان خاکستر برخاست و تصمیم گرفت سرنوشتش را با دستان خودش بنویسد.
اینجا عشق، همیشه نجات‌بخش نیست... انتقام، همیشه آرامش نمی‌آورد... و حقیقت، گاهی از مرگ هم ترسناک‌تر است.
به دنیای «فرشته‌ی جهنمی» خوش آمدید... دنیایی که در آن، حتی فرشته‌ها هم بوی جهنم می‌گیرند.

طناز:
امشب قرار نبود شیفت شب وایستم با اینکه دو سه تا عمل جراحی تو یه روز پشت سر هم داشتم، خیلی خسته شده بودم. بعد از...

آخرین ویرایش توسط مدیر

مدینه عالمی

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
7/7/26
ارسالی‌ها
3
پسندها
14
امتیازها
30
  • نویسنده موضوع
آب موهام رو با حوله گرفتم و با سشوار خشکش کردم. موهام رو شونه کردم و بعدش گوجه‌ای بستم. ماسک صورت گذاشتم روی صورتم و رفتم سمت آشپزخونه، شکمم از گرسنگی صدا می‌داد.
کشو زیر اپن رو باز کردم. دوتا نودل مرغ داخل کشو بود برداشتمشون... .
نودل رو داخل آب جوش ریختم، بعد از چند دقیقه ادویه‌‌ش رو اضافه کردم و منتظر موندم جا بیفته. شعله رو کم کردم و گذاشتم تا کمی بجوشه. خودم رفتم تو اتاقم ماسک رو از صورتم برداشتم و بعدش آبرسان به صورتم زدم با دست پخشش کردم و برگشتم آشپزخونه، نودل رو خوردم.
حوصله شستن قابلمه رو نداشتم. فقط گذاشتمش روی اُپن و به سمت پذیرایی برگشتم. روی مبل سه نفره دراز کشیدم و کتاب سیامک گلشیری که در مورد انتقام بود رو گرفتم تا جایی که خونده بودم رو پیدا کردم و بعدش شروع کردم به...

آخرین ویرایش توسط مدیر

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 8)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا