دلی جآن ممنون بابت این تاپیک خوب و به جا
___
امروزه متاسفانه روابط خیلی آزادی بین دختر و پسر ها شکل گرفته که روشنفکری تلقی میشه
و به نظرم همه این مسائل به تربیت صحیح شخص مربوط میشه
من نمیگم مادیات و پول خوشبختی نمیاره اتفاقا شاید بودنش خوشبختی نیاره ولی نبودنش قطعا باعث بدبختی میشه اما دختری که فقط دنبال مادیات و پول هست و کوچکترین اهمیتی به اخلاق، اعتقادات و دیگر معیارا نمیده نشون از کمبود شدید و خواستن و نداشتن های زیادشه و وقتی این مسایل ملاک و معیار قرار داده میشه پسر هم مطمئنا این هزینه هارو به شکل دیگه ای جبران میکنه
مدل پرست بودن پسر ها هم قسمت عمده ایش باز هم به دختر ها مربوط میشه که بخاطر جلب نگاه و توجه یه پسر مدام به...
با دوستم داشتیم از باشگاه میومدیم بیرون ازجلو در دوپسر دیدیم رد شدن من نشستم بند کتونیامو ببندم که باز شده بود دیدم فاطمه جیغ زد گفتم مرض داری جیغ میزنی چت شده گفت دلی ساعتشو دیدی سه موتوره بود ایفون دستش بود
کلاهنگ کردم گفتم بیا ساعت و موبایل منو بگیر اهن پرست نباش بدبخت ارزش تو بیشتر ازیک تیکه اهنه
گفت نه اون پسر بود منظورم اینه که واسه دوستی خوبه هرچی بهش میگفتم قانع نبود اخرش که رفت پی پسره به دنبال شماره
پسره هم خوب جوابشو داده بود که اهلش نیستم اگرهم اهلش باشم دوستت تواولویته چون اصلا بهم توجه ای نداشت پس نزدیک اون میشم تا جلب توجه کنم نه تو
...
از عموم پرسیدم چرا شما به یه قشر دخترای خاص رل میزنید نه بقیه :)
گفت چون یه پسر زمانی یک دختر رو...
یبار تو روزنامه حوادث خراسان خوندم یه دختر ۱۷ ساله بخاطر ثروت و ماشین یه مرد ۴۴ ساله تن به ت*جاوز دادوقتی یه دختر همه احساسات و دخترونه هاشو به ساعت و پول و ماشین یه پسر میفروشه توقع رفتار بهتر واحترام هم نباید داشته باشه
این یعنی من خودم رو در ازای ساعت و ماشینت در اختیار تو قرار میدم دقیقا یه معامله ـست
حرف عموت هم کاملا درسته این دختره که حد و مرز یه رابطه رو مشخص میکنه و تا وقتی اجازه نده هیچکس نمیتونه از خط قرمزاش عبور کنه
من باید بگم متاسفم برای چنین دخترایی من موندم چطور خدا اجازه میده چنین موجودات کثیفی روی کرده زمین بموننیبار تو روزنامه حوادث خراسان خوندم یه دختر ۱۷ ساله بخاطر ثروت و ماشین یه مرد ۴۴ ساله تن به ت*جاوز داد