نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

آهن پرست یا مدلینگ پرست ...؟!

• نویسنده موضوع Deli_D
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 176
  • بازدیدها 5,830
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

REZA_M

مدیر بازنشسته
سطح
33

ارسالی‌ها
873
پسندها
36,983
امتیازها
60,573
مدال‌ها
18
  • مدیرکل
سلام
اگر عشق واقعی باشه پول مرحله دومه
ولی اگر پول هم نباشه ادم کم میاره اخرش

Mr.Emad

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
9
پسندها
476
امتیازها
2,678
عشق و پول مکمل همدیگه هستن
انتظار نداشته باشید طرف مقابلتون به خاطر عشقی که دارید به پول و ارامش یکی دیگه پشت پا بزنه

اهن پرستی در حال حاضر فوق العاده بالاس

امضا : Mr.Emad

^Yasamin^

رو به پیشرفت
سطح
2

ارسالی‌ها
140
پسندها
4,069
امتیازها
23,673
مدال‌ها
1
در اصل پول توی دنیای امروزی همه چیز نیست ولی خیلی چیزاست و خیلی از دخترا هنوز تو همون توهم نون تو عشق تیلیت کردن هستن ولی واقعیت اینه که امروزه از پول ندشته باشی حتی حق مرگ رو هم نداری ولی چیز مهمی که پول نداره عشق و محبت

امضا : ^Yasamin^

Haniie

مدیر بازنشسته
سطح
20

ارسالی‌ها
1,105
پسندها
10,924
امتیازها
38,673
مدال‌ها
20
دلی جآن ممنون بابت این تاپیک خوب و به جا :rose:

___

امروزه متاسفانه روابط خیلی آزادی بین دختر و پسر ها شکل گرفته که روشنفکری تلقی میشه
و به نظرم همه این مسائل به تربیت صحیح شخص مربوط میشه
من نمیگم مادیات و پول خوشبختی نمیاره اتفاقا شاید بودنش خوشبختی نیاره ولی نبودنش قطعا باعث بدبختی میشه اما دختری که فقط دنبال مادیات و پول هست و کوچکترین اهمیتی به اخلاق، اعتقادات و دیگر معیارا نمیده نشون از کمبود شدید و خواستن و نداشتن های زیادشه و وقتی این مسایل ملاک و معیار قرار داده میشه پسر هم مطمئنا این هزینه هارو به شکل دیگه ای جبران میکنه
مدل پرست بودن پسر ها هم قسمت عمده ایش باز هم به دختر ها مربوط میشه که بخاطر جلب نگاه و توجه یه پسر مدام به زننده ترین شکل ممکن لباس میپوشن و ارایش های رنگارنگ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Haniie

Deli_D

مدیر بازنشسته
سطح
24

ارسالی‌ها
692
پسندها
19,085
امتیازها
46,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
دلی جآن ممنون بابت این تاپیک خوب و به جا :rose:

___

امروزه متاسفانه روابط خیلی آزادی بین دختر و پسر ها شکل گرفته که روشنفکری تلقی میشه
و به نظرم همه این مسائل به تربیت صحیح شخص مربوط میشه
من نمیگم مادیات و پول خوشبختی نمیاره اتفاقا شاید بودنش خوشبختی نیاره ولی نبودنش قطعا باعث بدبختی میشه اما دختری که فقط دنبال مادیات و پول هست و کوچکترین اهمیتی به اخلاق، اعتقادات و دیگر معیارا نمیده نشون از کمبود شدید و خواستن و نداشتن های زیادشه و وقتی این مسایل ملاک و معیار قرار داده میشه پسر هم مطمئنا این هزینه هارو به شکل دیگه ای جبران میکنه
مدل پرست بودن پسر ها هم قسمت عمده ایش باز هم به دختر ها مربوط میشه که بخاطر جلب نگاه و توجه یه پسر مدام به...

Deli_D

مدیر بازنشسته
سطح
24

ارسالی‌ها
692
پسندها
19,085
امتیازها
46,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
با دوستم داشتیم از باشگاه میومدیم بیرون ازجلو در دوپسر دیدیم رد شدن من نشستم بند کتونیامو ببندم که باز شده بود دیدم فاطمه جیغ زد گفتم مرض داری جیغ میزنی چت شده گفت دلی ساعتشو دیدی سه موتوره بود ایفون دستش بود
کلاهنگ کردم گفتم بیا ساعت و موبایل منو بگیر اهن پرست نباش بدبخت ارزش تو بیشتر ازیک تیکه اهنه
گفت نه اون پسر بود منظورم اینه که واسه دوستی خوبه هرچی بهش میگفتم قانع نبود اخرش که رفت پی پسره به دنبال شماره
پسره هم خوب جوابشو داده بود که اهلش نیستم اگرهم اهلش باشم دوستت تواولویته چون اصلا بهم توجه ای نداشت پس نزدیک اون میشم تا جلب توجه کنم نه تو
...
از عموم پرسیدم چرا شما به یه قشر دخترای خاص رل میزنید نه بقیه :)
گفت چون یه پسر زمانی یک دختر رو ببینه قشنگ تا اخر اتوبان میره میفهمه...

D.Soulless

کاربر انجمن
سطح
4

ارسالی‌ها
433
پسندها
21,551
امتیازها
41,073
مدال‌ها
4
من انسان پرستم کلی بگم کاری به پول و ساعتو مدل ماشینو غیره ندارم فقط اخلاق طرف برام مهمه همین

امضا : D.Soulless

Haniie

مدیر بازنشسته
سطح
20

ارسالی‌ها
1,105
پسندها
10,924
امتیازها
38,673
مدال‌ها
20
با دوستم داشتیم از باشگاه میومدیم بیرون ازجلو در دوپسر دیدیم رد شدن من نشستم بند کتونیامو ببندم که باز شده بود دیدم فاطمه جیغ زد گفتم مرض داری جیغ میزنی چت شده گفت دلی ساعتشو دیدی سه موتوره بود ایفون دستش بود
کلاهنگ کردم گفتم بیا ساعت و موبایل منو بگیر اهن پرست نباش بدبخت ارزش تو بیشتر ازیک تیکه اهنه
گفت نه اون پسر بود منظورم اینه که واسه دوستی خوبه هرچی بهش میگفتم قانع نبود اخرش که رفت پی پسره به دنبال شماره
پسره هم خوب جوابشو داده بود که اهلش نیستم اگرهم اهلش باشم دوستت تواولویته چون اصلا بهم توجه ای نداشت پس نزدیک اون میشم تا جلب توجه کنم نه تو
...
از عموم پرسیدم چرا شما به یه قشر دخترای خاص رل میزنید نه بقیه :)
گفت چون یه پسر زمانی یک دختر رو...

امضا : Haniie

Deli_D

مدیر بازنشسته
سطح
24

ارسالی‌ها
692
پسندها
19,085
امتیازها
46,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
وقتی یه دختر همه احساسات و دخترونه هاشو به ساعت و پول و ماشین یه پسر میفروشه توقع رفتار بهتر واحترام هم نباید داشته باشه
این یعنی من خودم رو در ازای ساعت و ماشینت در اختیار تو قرار میدم دقیقا یه معامله ـست

حرف عموت هم کاملا درسته این دختره که حد و مرز یه رابطه رو مشخص میکنه و تا وقتی اجازه نده هیچکس نمیتونه از خط قرمزاش عبور کنه
یبار تو روزنامه حوادث خراسان خوندم یه دختر ۱۷ ساله بخاطر ثروت و ماشین یه مرد ۴۴ ساله تن به ت*جاوز داد

D.Soulless

کاربر انجمن
سطح
4

ارسالی‌ها
433
پسندها
21,551
امتیازها
41,073
مدال‌ها
4
یبار تو روزنامه حوادث خراسان خوندم یه دختر ۱۷ ساله بخاطر ثروت و ماشین یه مرد ۴۴ ساله تن به ت*جاوز داد
من باید بگم متاسفم برای چنین دخترایی من موندم چطور خدا اجازه میده چنین موجودات کثیفی روی کرده زمین بمونن

امضا : D.Soulless
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا