نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

آهن پرست یا مدلینگ پرست ...؟!

• نویسنده موضوع Deli_D
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 176
  • بازدیدها 5,830
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

KãrMãW

مدیر بازنشسته
سطح
8

ارسالی‌ها
1,313
پسندها
26,629
امتیازها
58,173
مدال‌ها
10
افرین برتو ومهم تر افرین بر پدر و مادر عزیزت.چه اخلاق خوبی دارن.من داداشم منو پسر همسایه رو با هم دید که من داشتم کمکش میکردم .رفت به مامان و بابام گفت.نزدیک بود جنگ جهانی سوم رخ بده
ممنون
خخخخ جنگ جهانی سوووم

امضا : KãrMãW

Deli_D

مدیر بازنشسته
سطح
24

ارسالی‌ها
692
پسندها
19,085
امتیازها
46,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
منم اصلا رل نداشتم ولی دوست مجازی اندازه موهای سرم داشتم

NEGIN_R

کاربر حرفه‌ای
سطح
44

ارسالی‌ها
1,794
پسندها
63,560
امتیازها
77,373
مدال‌ها
33
خواهش میکنم نگین جان درسته مبحث مهمیه واصلا تو تایپیک قابلیت تفسیر نیست
ولی به گمانم جالبترین تایپیک انجمن بوده
بهترین بود واقعا... مرسی

امضا : NEGIN_R

Aisa Hami

مدیر بازنشسته
سطح
25

ارسالی‌ها
825
پسندها
17,296
امتیازها
38,073
مدال‌ها
24
به نظر من رل زدن با آدمی که خوب باشه هیچ مشکلی نداره
تا وقتی که بخواد حد و مرز های دوستی رعایت بشه چه مشکلی میتونه ب وجود بیاد
اگه با دید اینکه ی پسر با ی دختر فقط دارن با هم حرف میزنن بش نگاه کنیم اصلا کار زشت یا وقیحی نیست

^Yasamin^

رو به پیشرفت
سطح
2

ارسالی‌ها
140
پسندها
4,069
امتیازها
23,673
مدال‌ها
1
بحث اصلی اینکه دوستی دختر و پسر توی جامعه ما به عنوان یه چیز بد رواج داره و همین طور معرفی شده در صورتی اینطور نیست من شما یا هر دختر دیگه ای میتونه پسری رو به عنوان دوست انتخاب کنه دوستی با جنسیت پسر نه چیزی بیشتر خیلی راحت توی فرهنگ های دیگه میتونید ببینید که دختر و پسر از بچگی تادانشگاه در کنار هم بزرگ میشن و در نتیجه همو میشناسن میدونن که چطور باید باهم دیگه رفتار کنن ولی توی جامعه ما این وجود نداره و این باعث بروز مشکلاتی برای پسر ها یعنی برداشت ها اشتباه از دوستی و مشکلات شدید تری برای دخترا مثل ضربه خوردن به احساسات میشه تا زمانی که اینطور فکر بشه و دختر و پسر شناختی از هم به طور کامل و دقیق نداشته باشن این وضعیت ادامه داره پسرا به این نوع دوستی ادامه میدن و دخترا هم ما میگیم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ^Yasamin^

Deli_D

مدیر بازنشسته
سطح
24

ارسالی‌ها
692
پسندها
19,085
امتیازها
46,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
به گمانم اگر اشتباه نکنم مهرماه سال ۹۵ بود یه شب دیدم برام ازتو تلگرام با یه شماره ناشناس ویس و متن های خیلی غمگین فرستاده میشه جدی نگرفتمش میخواستم بلاک کنم ولی کنجکاویم نزاشت چون پسره داشت از اول زندگی خاطراشو تعریف میکرد که چطور با همسرش اشنا شده و مسخرش کرده و رفت دروغ نمیگفت چون قشنگ معلوم بود
بهش پی ام دادم سلام چرا من ؟
مگه میشناسی منو ؟من یه غریبه ام لطفا زندگیتو برای من بازگو نکن
گفت ای دی زدم همون اول تو اومدی بالا اومدم عکساتو دیدم چهرتو دیدم خنده هاتو دیدم برام ارامشبخش بود این مهم نیست برام بری همه جا حرفامو بگی اینی که بهت گفتم برام بس بود اسمش مهرداد بود
گفت میشه باشی واقعا حرف زدن باهات ارومم میکنه
گفتم فقط دوست مجازی نه بیشتر گفت منم همونو میخوام دنبال دردسر نیستم...

Devil's Daughter

رفیق جدید انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
62
پسندها
1,154
امتیازها
6,963
به گمانم اگر اشتباه نکنم مهرماه سال ۹۵ بود یه شب دیدم برام ازتو تلگرام با یه شماره ناشناس ویس و متن های خیلی غمگین فرستاده میشه جدی نگرفتمش میخواستم بلاک کنم ولی کنجکاویم نزاشت چون پسره داشت از اول زندگی خاطراشو تعریف میکرد که چطور با همسرش اشنا شده و مسخرش کرده و رفت دروغ نمیگفت چون قشنگ معلوم بود
گفت ای دی زدم همون اول تو اومدی بالا اومدم عکساتو دیدم چهرتو دیدم خنده هاتو دیدم برام ارامشبخش بود این مهم نیست برام بری همه جا حرفامو بگی اینی که بهت گفتم برام بس بود اسمش مهرداد بود
گفتم فقط دوست مجازی نه بیشتر گفت...

امضا : Devil's Daughter

NEGIN_R

کاربر حرفه‌ای
سطح
44

ارسالی‌ها
1,794
پسندها
63,560
امتیازها
77,373
مدال‌ها
33
گفتم فقط دوست مجازی نه بیشتر گفت...

امضا : NEGIN_R

Deli_D

مدیر بازنشسته
سطح
24

ارسالی‌ها
692
پسندها
19,085
امتیازها
46,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
درسته.ادما وقتی بهمون نزدیکن میتونن بهمون ضربه بزنن.چون نقطه ضعفامونو میدونن.اما اونی که ازمون دور باشه هیچ ضربه یا صدمه ای بهمون وارد نمی کنه.مراقب دوستی هامون باشیم.
درسته به نقل مادرم ادم باید یه میز بزنه هر غریبه ی که ازجلوت رد شد قربونش برهچون از نقطه ضعفات سواستفاده نمیکنه
متاسفم دلی عزیزم...تو تمام مهر دوستی رو به پاش ریختی ولی بد بهت جواب داد / واقعا باید مراقب بود منم یبار از یه دوستی ده ساله که به حریم خونوادم راه داده بودم تازه دختر هم بود بد ضربه دیدم /اون دوستم به خاطر یه مرد 34 ساله که یه بچه هم داشت منو به بدترین نحو وقتی 18 سالم بود زمین زد
به اندازهٔ امروز...

سیدمظفر حسینی

رو به پیشرفت
سطح
9

ارسالی‌ها
196
پسندها
2,209
امتیازها
12,573
مدال‌ها
9
من فقط به خودم فکر میکنم و از این مسخره بازیا خوشم نمیاد

امضا : سیدمظفر حسینی
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا