نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

آهن پرست یا مدلینگ پرست ...؟!

• نویسنده موضوع Deli_D
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 176
  • بازدیدها 5,835
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Deli_D

مدیر بازنشسته
سطح
24

ارسالی‌ها
692
پسندها
19,085
امتیازها
46,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
نمیخام که دروغ بگم یا شعار بدم ولی بنظرم داشتن رابطه سالم هیچ اشکالی نداره البته رابطه سالم در نظرم بسته به سن عقلی و عاطفی طرفینه که اگه شرایط باشه اشکال ندارهاینو هم به عنوان یه دختر میدونم که دختر خوب برای ازدواج کم پیدا میشه همینطور پسر ولی چون نمیفهمم نظری دربارشون نمیدم
من هیچوقت دلم نخاسته که رل داشته باشم یا دوست پسر نه اینکه محدودیتی باشه بلکه در فکر خودم و برای خودم این نوع زندگی رو نمیپسندمالبته نظر هر کسی محترمه
ممنون دلی برای تاپیک ولی حیف که موضوع تاپیک یه مسئله بزرگه
خواهش میکنم نگین جان درسته مبحث مهمیه واصلا تو تایپیک قابلیت تفسیر نیست
ولی به گمانم جالبترین تایپیک انجمن بوده

Mohammadrj41

نو ورود
سطح
7

ارسالی‌ها
24
پسندها
875
امتیازها
4,803
مدال‌ها
6
اول از همه دوتا نکته ای که باید بهش توجه بشه یکی‌اینه که همه ی ادما مثل هم نیستن که این خودش یه مشکل‌بزرگه البته...و دوم اینکه...نمیتونیم به هیچ عنوان توی این ماجرا یک طرف قضیه رو‌ محکوم‌ کنیم
شاید از دلایل این مشکلات حالتی از خصوصیات روانی و خلق و خویی باشه که این روزا توی جامعه مد شده و با وجود مطلقا اشتباهش...همچنان با دلیل مسخره و احمقانه ی "به روز بودن" به ظاهر هر رفتاری رو قابل قبول‌ میکنه
حقیقت اینه که بخوایم قبول کنیم یا نه
عشق یا هر رابطه ای مثل دوست داشتن که بعضی از این افراد توی روابطشون به وجودش بین خودشون اعتقاد دارن با پختگی به وجود میاد و هرقدر خامی فرد بیشتر باشه اون حس یا شبه حس از عشق دور تره...پس باور کنید یا نه توی سن کم عاشق شدن بی معنا و مسخرست چون قرار نیست تقابل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Mohammadrj41

D O N Y A

مدیر بازنشسته
سطح
14

ارسالی‌ها
426
پسندها
6,246
امتیازها
23,673
مدال‌ها
17
امضا : D O N Y A

Deli_D

مدیر بازنشسته
سطح
24

ارسالی‌ها
692
پسندها
19,085
امتیازها
46,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
اول از همه دوتا نکته ای که باید بهش توجه بشه یکی‌اینه که همه ی ادما مثل هم نیستن که این خودش یه مشکل‌بزرگه البته...و دوم اینکه...نمیتونیم به هیچ عنوان توی این ماجرا یک طرف قضیه رو‌ محکوم‌ کنیم
شاید از دلایل این مشکلات حالتی از خصوصیات روانی و خلق و خویی باشه که این روزا توی جامعه مد شده و با وجود مطلقا اشتباهش...همچنان با دلیل مسخره و احمقانه ی "به روز بودن" به ظاهر هر رفتاری رو قابل قبول‌ میکنه
حقیقت اینه که بخوایم قبول کنیم یا نه
عشق یا هر رابطه ای مثل دوست داشتن که بعضی از این افراد توی روابطشون به وجودش بین خودشون اعتقاد دارن با پختگی به وجود میاد و هرقدر خامی فرد بیشتر باشه اون حس یا شبه حس از عشق دور تره...پس باور کنید یا نه توی سن...

اشک سرخ

هنرمند انجمن
سطح
25

ارسالی‌ها
786
پسندها
17,084
امتیازها
44,373
مدال‌ها
24

D O N Y A

مدیر بازنشسته
سطح
14

ارسالی‌ها
426
پسندها
6,246
امتیازها
23,673
مدال‌ها
17
امضا : D O N Y A

Devil's Daughter

رفیق جدید انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
62
پسندها
1,154
امتیازها
6,963
این حقیقتیه که این روز ها هممون زیاد توی جامعه میبینیم و متاسفانه کاری هم نمیشه انجام داد جز تغییر خودمون و مردم.
ولی اگه من باشم .به عنوان یه دختر اجازه ی رابطه یا بوسیدن یا هر چیز دیگه ای که حول این محور باشه رو به خودم و فرد مخاطبم نمی دم.میگین چرا؟خوب میگم اونی که واقعا غرور داشته باشه نمی یاد خودشو در معرض سو استفاده قرار بده.ولی من به همه چند تا توصیه می کنم.که برگرفته از مطالب روانشناسیه 1:اونی که واقعا شما رو بخواد اولا نمی یاد بگه میشه با هم دوست بشیم؟چون این کار رو معمولا کسایی میکنن که تنوع طلبن و خیلی زود از دخترا خسته میشن .پس بنابراین دنبال یه رابطه ی کوتاه مدت مدت و با بیشترین استفاده از شما هستن.
2:قبول دارم که هیکل خوب یه ویژگی خوب برای دخترا و پسراست.ولی اینجوری هم نیست...

آخرین ویرایش
امضا : Devil's Daughter

Deli_D

مدیر بازنشسته
سطح
24

ارسالی‌ها
692
پسندها
19,085
امتیازها
46,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
این حقیقتیه که این روز ها هممون زیاد توی جامعه میبینیم و متاسفانه کاری هم نمیشه انجام داد جز تغییر خودمون و مردم.
ولی اگه من باشم .به عنوان یه دختر اجازه ی رابطه یا بوسیدن یا هر چیز دیگه ای که حول این محور باشه رو به خودم و فرد مخاطبم نمی دم.میگین چرا؟خوب میگم اونی که واقعا غرور داشته باشه نمی یاد خودشو در معرض سو استفاده قرار بده.ولی من به همه چند تا توصیه می کنم.که برگرفته از مطالب روانشناسیه 1:اونی که واقعا شما رو بخواد اولا نمی یاد بگه میشه با هم دوست بشیم؟چون این کار رو معمولا کسایی میکنن که تنوع طلبن و خیلی زود از دخترا خسته میشن .پس بنابراین دنبال یه رابطه ی کوتاه مدت مدت و با بیشترین استفاده از شما هستن.
2:قبول دارم که هیکل...

KãrMãW

مدیر بازنشسته
سطح
8

ارسالی‌ها
1,313
پسندها
26,629
امتیازها
58,173
مدال‌ها
10
من از رل زدن بدم میاد و عمرا طرف این کارا برم
اگر پسری وارد زندگیم هم بشه برام کسی میشه مثل آرمان فقط مثل دوست اجتماعی که بهم کمک کنه الان مادر پدرمم خبر دارن که آرمان مجازی وجود داره
من اخلاق اون فرد برام مهمه و پول قیافه اصلا برام مهم نیست

امضا : KãrMãW

Devil's Daughter

رفیق جدید انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
62
پسندها
1,154
امتیازها
6,963
من از رل زدن بدم میاد و عمرا طرف این کارا برم
اگر پسری وارد زندگیم هم بشه برام کسی میشه مثل آرمان فقط مثل دوست اجتماعی که بهم کمک کنه الان مادر پدرمم خبر دارن که آرمان مجازی وجود داره
من اخلاق اون فرد برام مهمه و پول قیافه اصلا برام مهم نیست
افرین برتو ومهم تر افرین بر پدر و مادر عزیزت.چه اخلاق خوبی دارن.من داداشم منو پسر همسایه رو با هم دید که من داشتم کمکش میکردم .رفت به مامان و بابام گفت.نزدیک بود جنگ جهانی سوم رخ بده

امضا : Devil's Daughter
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا