نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

آهن پرست یا مدلینگ پرست ...؟!

• نویسنده موضوع Deli_D
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 176
  • بازدیدها 5,825
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

D.Soulless

کاربر انجمن
سطح
4

ارسالی‌ها
433
پسندها
21,551
امتیازها
41,073
مدال‌ها
4
خودم ی بار دوست شدم نتیجش شد: بی اخلاقی عصبی بودن تحمل اطرافیانو نداشتن افت نمرات درسی و خیلی چیزهای دیگه

امضا : D.Soulless

Haniie

مدیر بازنشسته
سطح
20

ارسالی‌ها
1,105
پسندها
10,924
امتیازها
38,673
مدال‌ها
20
یبار تو روزنامه حوادث خراسان خوندم یه دختر ۱۷ ساله بخاطر ثروت و ماشین یه مرد ۴۴ ساله تن به ت*جاوز داد

این مسائل رو زیاد دیدم واقعا
اون دختر قطعا فهم و درک نداره ولی اینکه ایا خانوادش فهم و درک دارن یا نه جای سوال ِ
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Haniie

Deli_D

مدیر بازنشسته
سطح
24

ارسالی‌ها
692
پسندها
19,085
امتیازها
46,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
این مسائل رو زیاد دیدم واقعا
اون دختر قطعا فهم و درک نداره ولی اینکه ایا خانوادش فهم و درک دارن یا نه جای سوال ِ
این جور نفرات یا خانواده ی ندارن یا اگرم دارن خیلی....

Deli_D

مدیر بازنشسته
سطح
24

ارسالی‌ها
692
پسندها
19,085
امتیازها
46,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
زندگی خیلی پست تر ازاون چیزیه که بشر فکرشو میکنه
دختری که تو حاشیه ترین گوشه شهر زندگی میکنه و رفتن به یه منطقه بالاتر از محلشون جزو خیالات و محالاته
دختری که تو بالاترین منطقه شهر زندگی میکنه حقوق کارمند پول تو جیبی دوروزشه
دختری که قیمت یه شلوار پاش به ۳۰۰ هزار تومن میرسه شاید اون ۳۰۰ هزار برای اون دخترک حاشیه نشین پول نجات بخشی باشه
پسری هست که کار و درامدش شستن ماشین سرچراغ قرمزه ایا واقع حقشه بره انوره حقش اینه که بندازیش زمین حقشه تف کنی تو صورتش ؟!
نه حقش نیست این کار حق پسریه که با بالا ترین ماشین پارکینگش تو خیابون سجادیه گشت میزنه و به هردختری که رد میشه میگه قیمتت چنده ؟
حق دختریه تو بست نواب صفوی خیابان پنجراه روبه روی حرم مطهر امام رضا بیاد جلو ماشینت و فکر کنه پسری...

Deli_D

مدیر بازنشسته
سطح
24

ارسالی‌ها
692
پسندها
19,085
امتیازها
46,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
در دنیایی نافهم ها وایی به حال بافهم ها
مواظب خود و دوستامون باشیم

دخملی

نو ورود
سطح
1

ارسالی‌ها
1
پسندها
82
امتیازها
490
مدال‌ها
1
با دوستم داشتیم از باشگاه میومدیم بیرون ازجلو در دوپسر دیدیم رد شدن من نشستم بند کتونیامو ببندم که باز شده بود دیدم فاطمه جیغ زد گفتم مرض داری جیغ میزنی چت شده گفت دلی ساعتشو دیدی سه موتوره بود ایفون دستش بود
کلاهنگ کردم گفتم بیا ساعت و موبایل منو بگیر اهن پرست نباش بدبخت ارزش تو بیشتر ازیک تیکه اهنه
گفت نه اون پسر بود منظورم اینه که واسه دوستی خوبه هرچی بهش میگفتم قانع نبود اخرش که رفت پی پسره به دنبال شماره
پسره هم خوب جوابشو داده بود که اهلش نیستم اگرهم اهلش باشم دوستت تواولویته چون اصلا بهم توجه ای نداشت پس نزدیک اون میشم تا جلب توجه کنم نه تو
...
از عموم پرسیدم چرا شما به یه قشر دخترای خاص رل میزنید نه بقیه :)
گفت چون یه پسر زمانی یک دختر رو...

امضا : دخملی

Deli_D

مدیر بازنشسته
سطح
24

ارسالی‌ها
692
پسندها
19,085
امتیازها
46,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
به نظر من همه ی این موضوعات از داخل خانواده که کوچیک ترین عضو جامعه هست شکل میگیره.
وقتی یه مادر بشینه برای دخترش حرف بزنه و تجربیاتش رو در اختیارش بزاره و بهش بگه که ارزش تو و تمام دختر ها بالاتر از اون چیزی هست که
بری و خودت رو به یک مشت اهن و تیکه کاغذ بفروشی مسلما اون دختر محل سگ هم به پسرایی که میان و بهش پیشنهاد های پوچ و توخالی میدن نمیزاره .
و پسر ها هم باید یکیمی فکر کنند که این دختر جای مادر و خواهرشون . ایا خوشحال میشند اگه یکی مثل خودشون به مادر و خواهرشون پیشنهاد های چرت بده؟ یا فقط بلدند غیرتی بشند و دادو فریاد کنند که مثلا بگند ما خوبیم.
اگه پدر ها و مادر ها به جای محدود کردن و داد و فریاد و کتک زدن بشینند با بچه هاشون صحبت کنند...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Palang

دخملی

نو ورود
سطح
1

ارسالی‌ها
1
پسندها
82
امتیازها
490
مدال‌ها
1
سپاس از کامنت و دنبال کردن شما
متاسفانه بیشتر خانواده ها فقط جنگ و کتک کاری رو بلدن زدن بلد نیستن
اگر با زبان خوش به بچه هاشون حرف بزنن بچشون باخودش میگه من برای این خانواده مهمم پس انجام نمیدم ولی اگه پای کتک و جنگ وسط باشه باخودش میگه من که مهم نیستم بزارم کارمو بکنم تا لجشون دربیاد دوساعت منو میزنن بعد که کنار میان

خیلی خیلی باهات موافقم
ولی متاسفانه خانواده هایی هستند که خودشون برای دختر و پسر هاشون دوست پسر و دوست دختر پیدا میکنند و اونا رو به پیشروی توی رابطه هاشون تشویق میکنند
واقعا ادم با دیدن این خانواده ها قلبش به درد میاد:(

امضا : دخملی

mohanna83

رفیق جدید انجمن
سطح
3

ارسالی‌ها
66
پسندها
1,106
امتیازها
8,883
مدال‌ها
2
الان دوره زمونه ای شده که دختره نمیتونن راحت زندگی کنیم هر چی باشیم اخرش دختریم و احساساتی جنس مخالفم نقطه ضعق مارو میدونه و دست رو همون میزاره شکننده بودن یه نقطه ضعف مشترک بین جنس مونث با این شرایط خانواده ها حق دارن بعضی وقتا دخترا رو محدود کنن آزادی زیاد هم باعث ضرر خود ما خودمون باید به اون درک برسیم که محدودیت به خاطر خودمون نه که از رو لج بازی کاریی بکنیم که دودش فقط تو چش خودمون بره

امضا : mohanna83
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Deli_D

Deli_D

مدیر بازنشسته
سطح
24

ارسالی‌ها
692
پسندها
19,085
امتیازها
46,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
خیلی خیلی باهات موافقم
ولی متاسفانه خانواده هایی هستند که خودشون برای دختر و پسر هاشون دوست پسر و دوست دختر پیدا میکنند و اونا رو به پیشروی توی رابطه هاشون تشویق میکنند
واقعا ادم با دیدن این خانواده ها قلبش به درد میاد:(
الان دقیقا من بین دو خانواده با عقاید بسی زیاد مختلف بزرگ شدم
خانواده مادرم در نهایت ازادی و راحتی کامل تشریف دارن جوری که دخترخاله هام قشنگ با رل های محترمشون رفت و امد دارن و خانواده هم هیچ مشکلی ندارن
درمقابل خانواده پدر با بحث رل شدن بسی مخالف ولی با دوست مجازی اصلا مخالفت ندارن و براحتی هم میشه باهاشون حرف زد
الان دوره زمونه ای شده که دختره نمیتونن راحت زندگی کنیم هر...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Palang
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا