- ارسالیها
- 433
- پسندها
- 21,551
- امتیازها
- 41,073
- مدالها
- 4
خودم ی بار دوست شدم نتیجش شد: بی اخلاقی عصبی بودن تحمل اطرافیانو نداشتن افت نمرات درسی و خیلی چیزهای دیگه
این جور نفرات یا خانواده ی ندارن یا اگرم دارن خیلی....این مسائل رو زیاد دیدم واقعا
اون دختر قطعا فهم و درک نداره ولی اینکه ایا خانوادش فهم و درک دارن یا نه جای سوال ِ
با دوستم داشتیم از باشگاه میومدیم بیرون ازجلو در دوپسر دیدیم رد شدن من نشستم بند کتونیامو ببندم که باز شده بود دیدم فاطمه جیغ زد گفتم مرض داری جیغ میزنی چت شده گفت دلی ساعتشو دیدی سه موتوره بود ایفون دستش بود
کلاهنگ کردم گفتم بیا ساعت و موبایل منو بگیر اهن پرست نباش بدبخت ارزش تو بیشتر ازیک تیکه اهنه
گفت نه اون پسر بود منظورم اینه که واسه دوستی خوبه هرچی بهش میگفتم قانع نبود اخرش که رفت پی پسره به دنبال شماره
پسره هم خوب جوابشو داده بود که اهلش نیستم اگرهم اهلش باشم دوستت تواولویته چون اصلا بهم توجه ای نداشت پس نزدیک اون میشم تا جلب توجه کنم نه تو
...
از عموم پرسیدم چرا شما به یه قشر دخترای خاص رل میزنید نه بقیه :)
گفت چون یه پسر زمانی یک دختر رو...
به نظر من همه ی این موضوعات از داخل خانواده که کوچیک ترین عضو جامعه هست شکل میگیره.
وقتی یه مادر بشینه برای دخترش حرف بزنه و تجربیاتش رو در اختیارش بزاره و بهش بگه که ارزش تو و تمام دختر ها بالاتر از اون چیزی هست که
بری و خودت رو به یک مشت اهن و تیکه کاغذ بفروشی مسلما اون دختر محل سگ هم به پسرایی که میان و بهش پیشنهاد های پوچ و توخالی میدن نمیزاره .
و پسر ها هم باید یکیمی فکر کنند که این دختر جای مادر و خواهرشون . ایا خوشحال میشند اگه یکی مثل خودشون به مادر و خواهرشون پیشنهاد های چرت بده؟ یا فقط بلدند غیرتی بشند و دادو فریاد کنند که مثلا بگند ما خوبیم.
اگه پدر ها و مادر ها به جای محدود کردن و داد و فریاد و کتک زدن بشینند با بچه هاشون صحبت کنند...
سپاس از کامنت و دنبال کردن شما
متاسفانه بیشتر خانواده ها فقط جنگ و کتک کاری رو بلدن زدن بلد نیستن
اگر با زبان خوش به بچه هاشون حرف بزنن بچشون باخودش میگه من برای این خانواده مهمم پس انجام نمیدم ولی اگه پای کتک و جنگ وسط باشه باخودش میگه من که مهم نیستم بزارم کارمو بکنم تا لجشون دربیاد دوساعت منو میزنن بعد که کنار میان
الان دقیقا من بین دو خانواده با عقاید بسی زیاد مختلف بزرگ شدمخیلی خیلی باهات موافقم
ولی متاسفانه خانواده هایی هستند که خودشون برای دختر و پسر هاشون دوست پسر و دوست دختر پیدا میکنند و اونا رو به پیشروی توی رابطه هاشون تشویق میکنند
واقعا ادم با دیدن این خانواده ها قلبش به درد میاد:(
الان دوره زمونه ای شده که دختره نمیتونن راحت زندگی کنیم هر...