- ارسالیها
- 1,133
- پسندها
- 50,842
- امتیازها
- 61,573
- مدالها
- 4
چرا؟!موافق نيستم
چرا؟!موافق نيستم
با همش كه نه ولى با اون قسمت كه گفتين دختر كم پيدا نمى شهچرا؟!
اره موافقمنمیخام که دروغ بگم یا شعار بدم ولی بنظرم داشتن رابطه سالم هیچ اشکالی نداره البته رابطه سالم در نظرم بسته به سن عقلی و عاطفی طرفینه که اگه شرایط باشه اشکال ندارهاینو هم به عنوان یه دختر میدونم که دختر خوب برای ازدواج کم پیدا میشه همینطور پسر ولی چون نمیفهمم نظری دربارشون نمیدم
من هیچوقت دلم نخاسته که رل داشته باشم یا دوست پسر نه اینکه محدودیتی باشه بلکه در فکر خودم و برای خودم این نوع زندگی رو نمیپسندمالبته نظر هر کسی محترمه
ممنون دلی برای تاپیک ولی حیف که موضوع تاپیک یه مسئله بزرگه
قربونت برم همین نظرت برام کافیه عزیزدر این رابطه واقـــعا نمیدونم چی بگم دلی!!!
خیلی وقته بعضی موقا فکرمو درگیر کرده ولی هیچ کاری از دستم بر نمیاد...
فقط آرزوم اینه که روزی سرشون به سنگ بخوره و بفهمن که این کارا عاقب ندارع:/
متاسفم که هیچ حرف دیگه ای ندارم
.
خوب الان باید یه چی گفت که شعار نباشه...
من نظر خودمو اعلام میکنم...
خوب من یه پسرم حالا دویت دختر دارم یا ندارم یا داشتم... من هیچوقت با دوست دخترم یا کسی که توی خیابون باهاش دوس شدم یا به اصطلاح رل زدیم ازدواج نمیکنم... یا کسی که وقتی بهش شماره دادم جوابمو بده،،،یت بخواد بهم زنگ بزنه... خب من از کجا بدونم قبل من با چند نفر دیگه بوده... ولی نه دوست ندارم با دوستم رابطه داشته باشم... که نه برای من بد بشه نه برای اون..،تا بهم دل نبدیم یا بیش از حد وابسته یه تفریح نشیم...درضمن الان توی این دورو زمونه که «دختر»کم پیدا نیشه ترجیح میدم انسان پرست باشم و اگه پیدا نشد زندگی پرست تشق پرست محبت پرست باشم تا اون آیزایی که شما گفتین و موضوع تایپیک هم...