SHIRIN.SH مدیر بازنشسته سطح 48 ارسالیها 13,757 پسندها 128,110 امتیازها 96,873 مدالها 36 21/8/20 نویسنده موضوع #131 گیزین عزیزم، زن ظریفیست که تنها به اندازه ی یک بوسه، جان در بدن دارد... | جمال ثریا | امضا : SHIRIN.SH
SHIRIN.SH مدیر بازنشسته سطح 48 ارسالیها 13,757 پسندها 128,110 امتیازها 96,873 مدالها 36 21/8/20 نویسنده موضوع #132 هیچ وقت بابت عشق هایی که نثار دیگران کرده اید و بعدها به این نتیجه رسیده اید ذره ای برای عشق شما ارزش قائل نبوده اند، افسوس نخورید. شما آن چیزی را که باید به زندگی ببخشید، بخشیدید. و چه چیزی زیباتر از عشق... هر رنجِ دوست داشتن، صیقلی ست بر روح... و با هر تمرین دوست داشتن، روح تو زلال تر می شود... | قطعه گم شده / شل سیلور استاین | امضا : SHIRIN.SH
هیچ وقت بابت عشق هایی که نثار دیگران کرده اید و بعدها به این نتیجه رسیده اید ذره ای برای عشق شما ارزش قائل نبوده اند، افسوس نخورید. شما آن چیزی را که باید به زندگی ببخشید، بخشیدید. و چه چیزی زیباتر از عشق... هر رنجِ دوست داشتن، صیقلی ست بر روح... و با هر تمرین دوست داشتن، روح تو زلال تر می شود... | قطعه گم شده / شل سیلور استاین |
SHIRIN.SH مدیر بازنشسته سطح 48 ارسالیها 13,757 پسندها 128,110 امتیازها 96,873 مدالها 36 21/8/20 نویسنده موضوع #133 دوستم داشته باش... دور از سرزمین رنج و هلاکت دور از شهرمان که از مرگ سیراب شده! | نزار قبانی | امضا : SHIRIN.SH
SHIRIN.SH مدیر بازنشسته سطح 48 ارسالیها 13,757 پسندها 128,110 امتیازها 96,873 مدالها 36 21/8/20 نویسنده موضوع #134 حدس میزنم که خواهی گریخت التماس نمیکنم از پیات نمیدوم اما صدایت را در من جا بگذار! میدانم که از من دل میکنی راهت را نمیبندم اما عطر موهایت را در من جا بگذار! میدانم که از من جدا خواهی شد خیلی ویران نمیشوم از پا نمیافتم اما رنگت را در من جا بگذار! احساس میکنم تباه خواهی شد و من خیلی غمگین میشوم اما گرمایت را در من جا بگذار! فرقش را با حالا میدانم که فراموشم خواهی کرد و من اقیانوسی خواهم شد سیاه و غمانگیز اما طعم بودنت را در من جا بگذار! هر طور شده خواهی رفت و من حق ندارم که تو را نگه دارم اما خودت را در من جا بگذار! | عزیز نسین | امضا : SHIRIN.SH
حدس میزنم که خواهی گریخت التماس نمیکنم از پیات نمیدوم اما صدایت را در من جا بگذار! میدانم که از من دل میکنی راهت را نمیبندم اما عطر موهایت را در من جا بگذار! میدانم که از من جدا خواهی شد خیلی ویران نمیشوم از پا نمیافتم اما رنگت را در من جا بگذار! احساس میکنم تباه خواهی شد و من خیلی غمگین میشوم اما گرمایت را در من جا بگذار! فرقش را با حالا میدانم که فراموشم خواهی کرد و من اقیانوسی خواهم شد سیاه و غمانگیز اما طعم بودنت را در من جا بگذار! هر طور شده خواهی رفت و من حق ندارم که تو را نگه دارم اما خودت را در من جا بگذار! | عزیز نسین |
SHIRIN.SH مدیر بازنشسته سطح 48 ارسالیها 13,757 پسندها 128,110 امتیازها 96,873 مدالها 36 21/8/20 نویسنده موضوع #135 زودتر از من بمیر تنها کمی زودتر تا تو آنی نباشی که مجبور است راه خانه را تنها بازگردد | راینر کنسه | امضا : SHIRIN.SH
زودتر از من بمیر تنها کمی زودتر تا تو آنی نباشی که مجبور است راه خانه را تنها بازگردد | راینر کنسه |
SHIRIN.SH مدیر بازنشسته سطح 48 ارسالیها 13,757 پسندها 128,110 امتیازها 96,873 مدالها 36 21/8/20 نویسنده موضوع #136 آیا زیبایی، مادر عشق است یا عشق، مادر زیبایی؟ من عاشق کلوئه بودم چون زیبا بود یا زیبا بود چون من دلدادهی او بودم؟ | آلن دوباتن | امضا : SHIRIN.SH
آیا زیبایی، مادر عشق است یا عشق، مادر زیبایی؟ من عاشق کلوئه بودم چون زیبا بود یا زیبا بود چون من دلدادهی او بودم؟ | آلن دوباتن |
SHIRIN.SH مدیر بازنشسته سطح 48 ارسالیها 13,757 پسندها 128,110 امتیازها 96,873 مدالها 36 21/8/20 نویسنده موضوع #137 چگونه فراموشت کنم که من عشق را یک بار با تو تقسیم کردم و مرگ را بارها... | غاده السمان | امضا : SHIRIN.SH
SHIRIN.SH مدیر بازنشسته سطح 48 ارسالیها 13,757 پسندها 128,110 امتیازها 96,873 مدالها 36 21/8/20 نویسنده موضوع #138 زن اگر دوستت داشته باشد می تواند برای پاسخ به دعوت تو برای نوشیدن قهوه از پاریس به پیشت بیاید و اگر قلبش را به روی تو ببندد خسته تر از آن است که یک حبه قند با تو بخورد... | نزار قبانی | امضا : SHIRIN.SH
زن اگر دوستت داشته باشد می تواند برای پاسخ به دعوت تو برای نوشیدن قهوه از پاریس به پیشت بیاید و اگر قلبش را به روی تو ببندد خسته تر از آن است که یک حبه قند با تو بخورد... | نزار قبانی |
SHIRIN.SH مدیر بازنشسته سطح 48 ارسالیها 13,757 پسندها 128,110 امتیازها 96,873 مدالها 36 21/8/20 نویسنده موضوع #139 به چهچیز تو اینقدر وابسته شدم به چشمانت که مرا نگاه نمیکنند؟ یا به قلبت که مال من نیست؟ | ازدمیر آصف / ترجمه: علیرضا شعبانی | امضا : SHIRIN.SH
به چهچیز تو اینقدر وابسته شدم به چشمانت که مرا نگاه نمیکنند؟ یا به قلبت که مال من نیست؟ | ازدمیر آصف / ترجمه: علیرضا شعبانی |
SHIRIN.SH مدیر بازنشسته سطح 48 ارسالیها 13,757 پسندها 128,110 امتیازها 96,873 مدالها 36 21/8/20 نویسنده موضوع #140 بگذار دوستت بدارم تا از اندوه دور بمانم تا از تاریکی بِرَهم تا از زشتی دور شوم بگذار دمی در کف دستان تو بخوابم ای امن ترین مکان ها... | نزار قبانی | امضا : SHIRIN.SH
بگذار دوستت بدارم تا از اندوه دور بمانم تا از تاریکی بِرَهم تا از زشتی دور شوم بگذار دمی در کف دستان تو بخوابم ای امن ترین مکان ها... | نزار قبانی |