- ارسالیها
- 2,443
- پسندها
- 18,978
- امتیازها
- 53,173
- مدالها
- 28
تا بحال چنین چیزی را تجربه نکرده بودم که برای شروع فیلم با ۳ بچه ۱۲ ساله شروع به کار کنم. همراه با این که لنزهای سیاه در چشم داشتم و باید با کلاه گیس بلند و مشکی راه می رفتم.
یکی از چیزهایی که با اطمینان می توانم بگویم این است که وقتی با لباس و گریم سر صحنه رفتم یک سری اتفاقات رخ داد و متوجه شدم که باید این کار را انجام دهم این شروع کارم بود. پس از آن باید بیشتر تمرکز می کردم و به این سه نوجوان کمک می کردم تا بازی خود را بهتر ارائه دهند...
...«از شنیدن خبر درگذشت آلن ریکمن نابود شدم. از اینکه فرصت کار کردن باهاش رو در چند پروژه مختلف داشتم خیلی افتخار میکنم. حتی حالا که درگذشته، «همیشه» صداش رو خواهم شنید. به دوستان و خانوادهش در این موقعیت سخت تسلیت میگم.»
واکنش جی.کی.رولینگ به مرگ آلن ریکمن:
«با هیچ عبارتی نمیتوانم شوکه شدن و احساس نابودی که بهم دست داده را از مرگ آلن ریکمن توصیف کنم. بازیگری بینظیر و مردی فوقالعاده بود.»
جی.کی.رولینگ: (مجددا)
«تسلیت خودم رو به ریما و باقی خانواده آلن اعلام میکنم. ما همگی یک استعداد بزرگ رو از دست دادهایم. آنها بخشی از قلب خود را از دست دادهاند.»
جیسن ایساکس (بازیگر لوسیوس مالفوی):
«از شنیدن خبر آلن دوست داشتنی، قلبم شکست. هیچ کس دیگر نمیتواند در آن واحد شگفتانگیز، تراژیک، ترسناک و صادق باشد.»