- تاریخ ثبتنام
- 27/8/19
- ارسالیها
- 980
- پسندها
- 7,692
- امتیازها
- 28,673
- مدالها
- 3
- محروم
سلام ببخشید به چاپ رسیدن رمان چی؟
برای چاپ رمان شرایط داره اصلا؟
یعنی کتاب بشه.سلام ببخشید به چاپ رسیدن رمان چی؟
بعد اگه تگ برگزیده گرفت ولی بالای 12کا بازدید داشت چی؟یعنی کتاب بشه.
بله.
تگ ویژهداشته باشید، بازدید رمانتون بالای ده کا باشه.
در این صورت، اگر قلم شما عالی باشه، با تصمیم مدیریت و معاونت سایت به یکی از انتشارات برای چاپ، ارسال میشه؛ تا بررسی بشه.
یک هزارتاس یعنی یک کادوسن کسی که با سیستم وارد میشه میتونه بازدید های رمان دوستم رو بهم بگه خواهشا
در حال تایپ - رمان بوتیمار | M_hosseini کاربر انجمن یک رمان
کد رمان: 2353 ناظر: @آرزو توکلی رمان:بوتیمار نویسنده:M_hosseini ژانر:اجتماعی،عاشقانه خلاصه: رمان بوتیمار خلاصه ای از زندگی دخترایی هست که دنیاشون با دستای کثیف مردایی خراب شد که بدجوری گیر هورمون های مردونشون افتادن...دخترایی که دیگه حضورشون توی اجتماع...forum.1roman.ir
به نام خداوند دلها
باسلام خدمت کاربران محترم انجمن یک رمان
امروز با یک خبر جذاب و صدالبته ویژه در خدمتتان هستیم.
انجمن یکرمان به عنوان انجمنی پیشرو در زمینهی ارتقای قلم و فرهنگ، افتخار دارد که از طرح جدیدی در جهت تعالی قلم نویسندگان گرامی رونمایی کند.
تا به امروز انجمن یک رمان و نویسندگان در جهت انتشار داستان و رمانهای جذاب و پرمحتوا نهایت تلاش خود را کردهاند. نویسندگانی که اکنون در فضای مجازی فعالیت میکنند دیگر نویسنده پنج سال پیش نیستند. چه بسا رمانهایی که اکنون از آثار چاپ شده نفیستر و جذابترند. پس به هنگامی که نویسنده به پختگی قلم رسیده، ما هم سعی بر آن داریم که با ایجاد انگیزهای، ارادهی دوستان نویسنده را در جهت انتشار هرچه...
ببخشید که جای مسئولین کتاب جواب میدمسلام من میخام رمانم چاپ بشه و پارتای آخرشه چقدر باید هزینه کنم!؟
به نام خداوند دلها
باسلام خدمت کاربران محترم انجمن یک رمان
امروز با یک خبر جذاب و صدالبته ویژه در خدمتتان هستیم.
انجمن یکرمان به عنوان انجمنی پیشرو در زمینهی ارتقای قلم و فرهنگ، افتخار دارد که از طرح جدیدی در جهت تعالی قلم نویسندگان گرامی رونمایی کند.
تا به امروز انجمن یک رمان و نویسندگان در جهت انتشار داستان و رمانهای جذاب و پرمحتوا نهایت تلاش خود را کردهاند. نویسندگانی که اکنون در فضای مجازی فعالیت میکنند دیگر نویسنده پنج سال پیش نیستند. چه بسا رمانهایی که اکنون از آثار چاپ شده نفیستر و جذابترند. پس به هنگامی که نویسنده به پختگی قلم رسیده، ما هم سعی بر آن داریم که با ایجاد انگیزهای، ارادهی دوستان نویسنده را در جهت انتشار هرچه...
سلام شرمنده که من جواب میدمسلام من تازه وارد سایت شدم . میشه کمکم کنید ک باید چیکار کنم تا بتونم اینجا رمان بزارم ؟! البته من هنوز شروع ب نوشتن رمانم نکردم