پیش غذا آش بادمجان،یک آش سنتی اصیل ایرانی

نگین نوروزی

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
27/9/18
ارسالی‌ها
930
پسندها
2,387
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
28
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
آش بادمجان یکی از آش‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است. اگر به غذا‌های درست شده با بادمجان مانند کشک و بادمجان و حلیم بادمجان علاقمند هستید حتما آش بادمجان را امتحان کنید. در این آموزش کامل‌ترین روش پخت آش بادمجان را آماده کرده ایم.
مواد لازم
گوشت سردست ۴۰۰ گرم
نخود ۱۰۰ گرم
بلغور گندم ۲۵۰ گرم
عدس ۲۵۰ گرم
پیاز ۳ عدد
سیر 4 حبه
نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
بادمجان یک کیلوگرم
کشک 200 گرم
زردچوبه به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
1. ابتدا یک عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با مقداری روغن در یک قابلمه کوچک تفت دهید تا پیاز نرم شود
2. سپس گوشت را به مواد اضافه کنید. تفت دادن را ادامه دهید تا گوشت کمی سرخ شود
3. سپس ۲ لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید گوشت کاملاً بپزد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

عقب
بالا