- تاریخ ثبتنام
- 25/6/20
- ارسالیها
- 10,035
- پسندها
- 18,600
- امتیازها
- 78,373
- مدالها
- 56
- مدیرکل
سلامسلام خوب هستید من یه سوالی داشتم چطور میتونیم رمان پستش رو توی گپ یا چت ها رسال کنیم؟
از لینک استفاده کنید جهت تبلیغ
سلامسلام خوب هستید من یه سوالی داشتم چطور میتونیم رمان پستش رو توی گپ یا چت ها رسال کنیم؟
سلام درسته، دسترسی ها محدود شده برای دسترسی داشتن باید در محیط انجمن فعالیت داشته باشیدسلام.. من دسترسی، ویرایش بک گراند پروفایلمو ندارم دیگه
و همینطور گزینه تغییر نام کاربری
شاید از چند سال پیش دسترسیارو برداشتین
ولی هرچی گشتم یه ارشد پیدا نکردم که بپرسم ازش اینارو
...با سلام و عرض احترام
سوالی که برای من پیش آمده این است که آیا در تاپیک های موجود میتوان پست گذاشت یا نقل قول کرد و یا هر کس تاپیکی را شروع کرد مختص خودش است و کس دیگری حق پست زدن در آن را ندارد
و اگر بعضی تاپیک ها اختصاصی است و جائی ذکر نشده اختصاصی است چگونه میتوان پی برد که نباید در آن پست زد
بعنوان مثال من در تاپیک زیر پست زدم بلافاصله پاک شد که در تاپیک دیگران پست نزنید و بلافاصله پست اول را ادیت کرده و نوشتند تاپیک اختصاصی
طنز | طنز | فوتو جوک | انجمن رمان نویسی یک رمان
و آیا هر کس میتواند تاپیک اختصاصی بزند و یا بعدا اگر کسی پست زد پاک کند و تاپیک را اختصاصی نماید
سلام میشه بدونم چه خطایی براتون میده؟باسلام من واسه دانلود عکس مشکل دارم
چت روم باکس انجمن روهم ندارم م
آیا هرکسی میتونه برای خودش تاپیک اختصاصی بزنه البته غیر از تاپیکهای احتصاصی که فراخوان دارندسلام
بعضی تاپیکها اختصاصی هستن برای متوجه شدن این موضوع به قوانین اون بخش و پست اول تاپیک مراجعه کنید
چنین قانونی در جایی نه درج نشده.آیا هرکسی میتونه برای خودش تاپیک اختصاصی بزنه البته غیر از تاپیکهای احتصاصی که فراخوان دارند
منظورم اینه مثلا من یک تاپیک بزنم و بنویسم تاپیک اختصاصی ، آیامیتونم ؟
من شخصا فکر میکنم نمیتونم و خلاف مقررات است و در هر تاپیکی که گاربران میزنند همه میتوانند پست بگذارند
با تشکر
بسیار عالیچنین قانونی در جایی نه درج نشده.
میتونید چنین تاپیکی بزنید و در پست اول درج کنید "تاپیک اختصاصی" تا کسی جز خود شما چیزی ارسال نکنه.
سلام مهربونمسلام میشه بدونم چه خطایی براتون میده؟
چت روم صفحه اصلی انجمنه از اونجا میتونید بهش دسترسی داشته باشید
روشنک عزیزم من فنت رنگهای تایپ رو ندارم فرًار هست میپرهسلام مهربونم
اصلا به هیچ وجه عکسام دانلود نمیشه
چت روم باکس انجمن مرتب با پاستیل مشاعره داشتم اصلا نیست جواب نمیده
حتی موسیقیهامو پلی نمیکنه
سلامسلام مهربونم
اصلا به هیچ وجه عکسام دانلود نمیشه
چت روم باکس انجمن مرتب با پاستیل مشاعره داشتم اصلا نیست جواب نمیده
حتی موسیقیهامو پلی نمیکنه