متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

مهم انتقاد از تیم مدیریت/انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع REZA_M
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 93
  • بازدیدها 13,792
  • کاربران تگ شده هیچ

Bluə

کاربر انجمن
سطح
9

ارسالی‌ها
313
پسندها
2,488
امتیازها
12,063
مدال‌ها
10
سلام خسته نباشید.
طراح ها خیلی خیلی دیر جلد رو طراحی می‌کنن. همچنین به‌نظرم باید اول جلد رو بفرستن برای نویسنده تا اون نظرش رو بگه و بعد توی دفتر کار بزارن.

آخرین ویرایش
امضا : Bluə

Ema

رو به پیشرفت
سطح
7

ارسالی‌ها
149
پسندها
880
امتیازها
5,313
مدال‌ها
7
ولی من از تالار ادبیات دلخورم اگه میدونستم قراره تالار ادبیات نقد دلنوشته منو بخاطر امتحانات قراره عقب بندازه شروع نمیکردم
الان دلنوشته من بلاتکلیف مونده، نمیدونم چیکار کنم.. رسیدگی کردن اما ارائه نمیدن به خودم تا مشکلاتشو حل کنم مونده بعد از امتحانات، این ناراحتم میکنه.

آخرین ویرایش
امضا : Ema

A.TAVAKOLI❁

کاربر خبره
سطح
46

ارسالی‌ها
4,948
پسندها
94,547
امتیازها
77,384
مدال‌ها
55
سلام خسته نباشید.
طراح ها خیلی خیلی دیر جلد رو طراحی می‌کنن. همچنین به‌نظرم باید اول جلد رو بفرستم برای نویسنده تا اون نظرش رو بگه و بعد توی دفتر کار بزارن.
سلام، احتمالا به دلیل روند تایید و بررسی بوده اما اگر خیلی طولانی شد حتماً به مدیریت طراحی بگید که پیگیری کنند
در خصوص مورد دوم هم بله هر طراحی همین کار رو باید بکنه. این مسئله به همگی اطلاع داده شده.

امضا : A.TAVAKOLI❁

A.TAVAKOLI❁

کاربر خبره
سطح
46

ارسالی‌ها
4,948
پسندها
94,547
امتیازها
77,384
مدال‌ها
55
ولی من از تالار ادبیات دلخورم اگه میدونستم قراره تالار ادبیات نقد دلنوشته منو بخاطر امتحانات قراره عقب بندازه شروع نمیکردم
الان دلنوشته من بلاتکلیف مونده، نمیدونم چیکار کنم.. رسیدگی کردن اما ارائه نمیدن به خودم تا مشکلاتشو حل کنم مونده بعد از امتحانات، این ناراحتم میکنه.
سلام، این‌ مسئله به عمد نیست و ما چاره‌ای نداریم
دوستان محصل هستند و در مدت امتحانات همگی باید با هم سازش کنیم.
به زودی نقدتون به دستتون میرسه

امضا : A.TAVAKOLI❁

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا