فاطم مدیر بازنشسته سطح 39 ارسالیها 6,888 پسندها 45,853 امتیازها 96,873 مدالها 28 5/3/19 #11 اعتراف میکنم داداش کوچیکم هر فوش بدی میگه من یادش دادم مامانی ببخشی خخخ که گردن اون یکی داداشم انداختم mobina..n آخرین ویرایش 5/3/19 امضا : فاطم
اعتراف میکنم داداش کوچیکم هر فوش بدی میگه من یادش دادم مامانی ببخشی خخخ که گردن اون یکی داداشم انداختم mobina..n
(لالا) رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 46 پسندها 1,180 امتیازها 7,848 5/3/19 #12 اعتراف میکنم با اینکه خیلی درسم خوبه و هیچ کسی بهم شک نمیکنه نخاله کلاس من بودم هر کرمی میریختم و هیچ کس حتی بهم شک هم نمیکرد..!! N نرگس امضا : (لالا)
اعتراف میکنم با اینکه خیلی درسم خوبه و هیچ کسی بهم شک نمیکنه نخاله کلاس من بودم هر کرمی میریختم و هیچ کس حتی بهم شک هم نمیکرد..!! N نرگس
(لالا) رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 46 پسندها 1,180 امتیازها 7,848 5/3/19 #13 یه بار با دختر خالم رب کیلو زعفرون ریختیم توی دوتا لیوان تا شربت درست کنیم بعدشم در رفتیم خونه داییم حدود 9سال پیش..!! Ŋarsɨs امضا : (لالا)
یه بار با دختر خالم رب کیلو زعفرون ریختیم توی دوتا لیوان تا شربت درست کنیم بعدشم در رفتیم خونه داییم حدود 9سال پیش..!! Ŋarsɨs
ش شین.الف رو به پیشرفت سطح 9 ارسالیها 123 پسندها 1,303 امتیازها 8,063 مدالها 8 5/3/19 #14 دل مامانم و تو یه مسئله شكوندم. بدم شكوندم. البته بعدها منو بخشید ولی آثار ش موند تیرئید (كم كار) گرفت بخاطر فشارعصبی ... :( فاطمه شاعری امضا : شین.الف
دل مامانم و تو یه مسئله شكوندم. بدم شكوندم. البته بعدها منو بخشید ولی آثار ش موند تیرئید (كم كار) گرفت بخاطر فشارعصبی ... :( فاطمه شاعری
فاطم مدیر بازنشسته سطح 39 ارسالیها 6,888 پسندها 45,853 امتیازها 96,873 مدالها 28 5/3/19 #15 nazgool گفت دل مامانم و تو یه مسئله شكوندم. بدم شكوندم. البته بعدها منو بخشید ولی آثار ش موند تیرئید (كم كار) گرفت بخاطر فشارعصبی ... :( فاطمه شاعری کلیک کنید تا باز شود... اعتراف می کنم بعضی وقتا یه کارایی میکنم که خودم به عقل خودم شک میکنم دیوونه هم خودتونید/: A #AMIR# امضا : فاطم
nazgool گفت دل مامانم و تو یه مسئله شكوندم. بدم شكوندم. البته بعدها منو بخشید ولی آثار ش موند تیرئید (كم كار) گرفت بخاطر فشارعصبی ... :( فاطمه شاعری کلیک کنید تا باز شود... اعتراف می کنم بعضی وقتا یه کارایی میکنم که خودم به عقل خودم شک میکنم دیوونه هم خودتونید/: A #AMIR#
A #AMIR# کاربر فعال سطح 29 ارسالیها 1,338 پسندها 12,532 امتیازها 46,373 مدالها 24 5/3/19 #16 فاطمه شاعری گفت اعتراف می کنم بعضی وقتا یه کارایی میکنم که خودم به عقل خودم شک میکنم دیوونه هم خودتونید/: A #AMIR# کلیک کنید تا باز شود... اعتراف میکنم امسال ۶ تا تجدیدی داشتم HOORI امضا : #AMIR#
فاطمه شاعری گفت اعتراف می کنم بعضی وقتا یه کارایی میکنم که خودم به عقل خودم شک میکنم دیوونه هم خودتونید/: A #AMIR# کلیک کنید تا باز شود... اعتراف میکنم امسال ۶ تا تجدیدی داشتم HOORI
I.Râstâ رو به پیشرفت سطح 24 ارسالیها 247 پسندها 17,732 امتیازها 38,073 مدالها 15 5/3/19 #17 اعترآف میکنم هر روز و هرشب تو زمینه های مختلف زندگیم با خودم یه سری قول و قرار میزارم,که تهش نمیتونم عمل کنم بهشون و متاسف میشمـ...! اعترآف میکنم منطقم برآش جواب نمیدهـ و نمیتونم خاطراتُ رها کنمـ... اعترافِ بعدی از: Mr.Different
اعترآف میکنم هر روز و هرشب تو زمینه های مختلف زندگیم با خودم یه سری قول و قرار میزارم,که تهش نمیتونم عمل کنم بهشون و متاسف میشمـ...! اعترآف میکنم منطقم برآش جواب نمیدهـ و نمیتونم خاطراتُ رها کنمـ... اعترافِ بعدی از: Mr.Different
Maede Shams مدیر بازنشسته سطح 46 ارسالیها 4,868 پسندها 77,358 امتیازها 95,555 مدالها 48 7/3/19 #18 UP امضا : Maede Shams
MEHR.AFAQ مدیر بازنشسته سطح 35 ارسالیها 2,683 پسندها 30,041 امتیازها 80,673 مدالها 33 7/3/19 #19 اعتراف میکنم که نمیترنید ازم اعتراف بگیرید چون هیچ کاری نکردم (هیچ کاره هیچکارم نه هااا) خلاصه نفر بعدی بیا اعتراف کن خخخ SHIRIN.SH امضا : MEHR.AFAQ
اعتراف میکنم که نمیترنید ازم اعتراف بگیرید چون هیچ کاری نکردم (هیچ کاره هیچکارم نه هااا) خلاصه نفر بعدی بیا اعتراف کن خخخ SHIRIN.SH
شیانا نو ورود سطح 0 ارسالیها 27 پسندها 2,064 امتیازها 11,303 7/7/20 #20 اعتراف میکنم که از چندتا از تالارای انجمن اصلا خوشم نمیاد!!*امیدوارم حذف بشن!:/!! ADAM اعتراف کن:))