نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مشاوره روانشناسی 15 دقیقه ای برای رفع استرس

• نویسنده موضوع Harry_QW
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 15
  • بازدیدها 319
  • کاربران تگ شده هیچ

Harry_QW

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
35

ارسالی‌ها
3,865
پسندها
33,803
امتیازها
65,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
پس چه بايد کرد؟ تنها راه چاره اين است که با مديتيشن اين آرامش و سکوت را براي خودتان ايجاد کنيد.

امضا : Harry_QW

Harry_QW

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
35

ارسالی‌ها
3,865
پسندها
33,803
امتیازها
65,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
تحقيقات و مطالعات بسيار زيادي نشان داده است که مديتيشن راهي بسيار عالي براي کاهش يا حتي از بين بردن عواقب جسمي استرس است. مديتيشن اگر به طور مداوم و منظم انجام شود، ضربان قلب و تنفس را پايين آورده و سيستم ايمني بدن را تقويت مي کند. اين تمرينات حتي مي تواند بيماري هايي مثل ديابت و ورم مفاصل، اضطراب و افسردگي، ميگرن و وسواس را نيز بهبود بخشد.

Harry_QW

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
35

ارسالی‌ها
3,865
پسندها
33,803
امتیازها
65,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
براي خيلي از افراد، کلمه مديتيشن تصاويري از راهبان بودايي را در نظر مجسم مي کند که چهار زانو و بي حرکت براي ساعت ها و ياحتي روزها روي زمين مي نشينند. اما مديتيشن حتماً نبايد اينقدر عجيب و غريب باشد تا تاثير بگذارد. من خودم شخصاً فوايد بسيار زيادي از 15 تا 20 دقيقه مديتيشن (تلاش براي متمرکز کردن ذهن) در روز مي برم. گاهي اوقات چهار زانو و گاهي اوقات دوزانو روي زمين مي نشينم، خيلي وقت ها هم عادي روي صندلي مي نشينم اما همه تلاشم اين است که محلي را براي اينکار انتخاب کنم که به ساکت ترين شکل ممکن باشد.

Harry_QW

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
35

ارسالی‌ها
3,865
پسندها
33,803
امتیازها
65,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
اول چشمهايم را مي بندم و چند نفس عميق مي کشم (سعي مي کنم اين تنفس از راه بيني باشد، چه دم و چه بازدم) و به اين ترتيب پروسه ريلکسيشن را کم کم شروع مي کنم. بعد سعي مي کنم تمرکزم را روي تنفسم متمرکز کنم-به داخل و خارج رفتن هوا و نقاطي از بدنم که اين هوا با آنها برخورد مي کند. هر از گاهي تمرکزم برهم مي خورد و فکري مشغولم مي کند. به محض اينکه متوجه اين مسئله شوم، به آرامي سعي مي کنم دوباره روي تنفسم متمرکز شوم. حتي بعد از گذشت 15 دقيقه وقتي چشمانم را باز مي کنم، شديداً آرامتر شده ام و براي مواجهه با چالش هاي آن روز آماده هستم.

Harry_QW

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
35

ارسالی‌ها
3,865
پسندها
33,803
امتیازها
65,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
البته راه هاي مختلف ديگري هم براي مديتيشن وجود دارد. مثلاً خيلي از افراد سعي مي کنند توجهشان را روي نقطه ارتباط دست هايشان متمرکز کنند، خيلي هاي ديگر به يک شيء ثابت خيره مي شوند. افراد ديگري هم برخي صداهاي خاص که مانترا ناميده مي شود را تکرار مي کنند. وجه اشتراک همه اين روش ها همان تمرکز است. وقتي به تمرکز رسيديد، حتي براي چند لحظه، آنوقت اهميت آن را متوجه مي شويد.

Harry_QW

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
35

ارسالی‌ها
3,865
پسندها
33,803
امتیازها
65,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
تمرکز مي تواند هميشه و همه جا با شما باشد. پس حتي اگر سروصداهاي اطراف هم وجود داشته باشد مي توانيد با تمرکز خودتان را در جزيره اي زيبا و آرام تجسم کنيد و 5 دقيقه آرامش خودتان را بگذرانيد.

عقب
بالا