ايا انسان ها واقعا باهم برابرند؟ امروزه، مردم يه لحظه هم دست از حرف زدن راجب برابري برنميدارن. يه مرد بزرگ يه بار گفت ، "بهشت كسي رو بالاتر يا پايين تر از ديگري قرار نميدهد." اما جمله اونجا تموم نميشه. درواقع ميگه ما در بدوتولد برابريم، ولي بعد شكاف ها ايجاد ميشن. تفاوت ها حاصل از تلاش هاي اكادميك يك نفر يا كمبود اون ميشن. در هر صورت انسان ها قادر به تفكر براي خودشون هستن. "برابري" ممكنه يه تفكر اشتباهي باشه، ولي پذيرفتن اين نابرابري ما دشوار خواهد ماند.
Classroom of the Elite (Kiyotaka)
اگه يه موجود آسماني از آسمان سقوط ميكرد و سعي ميكرد توی دنياي ما زندگي كنه، به نظرم حتي اونا هم مرتکب اشتباهات زیادی میشدن، برام سواله، معصوميت اونا به چه رنگی، رنگ ميشد....
Tokyo Ghoul (Suzuya Juuzou)
I'm not expert,but i think people mope when their expectatinos are too high. it's tiring when you always have to overachieve. Don't overdo it. Just work on achieving what you can.
من متخصص نیستم اما فک میکنم وقتی انتظار مردم بیش از حد بالا میره شروع میکنن به دست و پا زدن،واقعا که خسته کنندست وقتی باید بیش از حد تلاش کنی زیاده روی نکن و فقط برای دستیابی به اونچیزی که میخوای تلاش کن
My little monster
همه ما با یه پایان روبرو میشیم، بالا سریها خیلی وقته مارو فراموش کردن، دیگه مارو قضاوت نمیکنن. من بعد از مرگ تنها هستم و تنها قاضیم... خودمم
Dark (2017-2020)