همه چیز درباره پیتزا، مهمان ایتالیایی

  • نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 19
  • بازدیدها 497
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

مدیر آزمایشی ویرایش + منتقد انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
23/6/18
ارسالی‌ها
6,840
پسندها
44,474
امتیازها
92,373
مدال‌ها
39
سن
20
سطح
39
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
همه چیزهایی که می خواهید درباره این مهمان اروپایی که از دهه 40 ایرانی ها را هم گرفتار خودش کرده بدانید. شاید در نگاه اول، ایرانی ها مردمان بدغذایی به نظر برسند؛ چون به سختی با غذاهای ملل دیگر ارتباط برقرار می کنند. دلیل این مدعا هم به همراه بردن چند قوطی کنسرو و چند پسته غذای کنسروی در سفرهای خارجی است. البته شاید حق داشته باشند؛ چون خیلی از آنها با خاطره ناخوشایند خوردن غذاهای نیم پز و عجیب و غریب به کشور بازمی گردند. این مسئله یعنی مشکل پسندی در غذا خوردن. دلیل دیگری هم دارد و آن غذاهای خوشمزه ایرانی و شیوه پخت آنهاست. غذاهای ایرانی درمدت زمان طولانی و به آرامی پخته می شوند و طعم مطبوعی دارند. به همه این دلایل، ایرانی ها به هر غذایی روی خوش نشان نمی دهند. در این میان اما استثناهایی هم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

مدیر آزمایشی ویرایش + منتقد انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
23/6/18
ارسالی‌ها
6,840
پسندها
44,474
امتیازها
92,373
مدال‌ها
39
سن
20
سطح
39
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
1- مارگاریتا - پرچم ایتالیا

ماده اولیه این پیتزا بسیار سبک بوده و از نظر تغذیه ای باعث افزایش وزن نمی شود.



[IMG]





تاریخچه: پیتزا مارگاریتا در اواخر قرن 19 توسط سرآشپز معروف ناپلی آن زمان و به افتخار ملکه ایتالیا ابداع و طبخ شد.

ترکیبات: مارگاریتا پیتزایی ساده شامل پنیر، گوجه و ریحان است که در کنار هم، رنگ های پرچم ایتالیا را تشکیل می دهد. در حال حاضر به پیتزایی که فقط از سس گوجه فرنگی و پنیر موزارلا تشکیل شده است هم مارگاریتا می گویند.

نکته خاص: مارگاریتا به دو دلیل پرطفدار است؛ یکی اینکه به خاطر تاپینگ خلوتش قیمت مناسبی دارد. دوم آنکه افرادی که به دلیل بروز حساسیت یا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

مدیر آزمایشی ویرایش + منتقد انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
23/6/18
ارسالی‌ها
6,840
پسندها
44,474
امتیازها
92,373
مدال‌ها
39
سن
20
سطح
39
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3
کالزونه – نیمه ماه

معمولا مواد تشکیل دهنده آن سبزیجات است اما اگر ژامبون به آن اضافه شود، رتبه ارزش غذایی آن کاهش می یابد.



[IMG]





تاریخچه: نام پیتزا کالزونه از شلوارهایی به همین نام گرفته شده که در قرن 16 میلادی پوشیدنش رواج داشته است. ظاهرا شیارهای دور خمیر کالزونه که با چنگال و برای بستن خمیر ایجاد می شود، شباهت زیادی به چین های این شلوار دارد.

ترکیبات: کالزونه پیتزایی ایتالیایی است که خمیر آن از وسط تا شده و مواد در داخل آن قرار می گیرند و پیتزا به شکل ماه نیمه درمی آید. این پیتزا هم خانواده هایی هم دارد.

نکته خاص: «پانزروتی» پیتزایی از همین خانواده است که مانند...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

مدیر آزمایشی ویرایش + منتقد انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
23/6/18
ارسالی‌ها
6,840
پسندها
44,474
امتیازها
92,373
مدال‌ها
39
سن
20
سطح
39
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #4
چهار فصل – برای تنوع طلب ها

مصرف مخلوط پیتزاها، کالری دریافتی را بالا می برد چون اغلب تقسیم بندی نادرست قطعات، در این نوع پیتزا دیده می شود.



[IMG]





ترکیبات: در ایران معمولا از پنیر گودا، موزارلا، بلوچیز یا پارمزان برای تهیه این پیتزا استفاده می شود. اما هر یک چهارم آن مواد تشکیل دهنده متفاوتی دارد. در بسیاری از رستوران ها این تفاوت چهارگانه با چهار نوع پنیر متفاوت ایجاد می شود.

نکته خاص: این پیتزا خوشمزه و دوست داشتنی به نام «Quattro stagioni» یا «Four Seasons» هم در منوها دیده می شود. پیتزای چهار فصل برای کسانی که دوست دارند طعم های جدید را تجربه کنند انتخاب مناسبی به شمار می...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

مدیر آزمایشی ویرایش + منتقد انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
23/6/18
ارسالی‌ها
6,840
پسندها
44,474
امتیازها
92,373
مدال‌ها
39
سن
20
سطح
39
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #5
پیرونی - پرفروش ترین

ماده اولیه آن کالباس است که ارزش غذایی پایینی دارد. اگر گوشت چرخ کرده استفاده شود، ارزش غذایی آن بیشتر می شود.



[IMG]





تاریخچه: معروفترین پیتزا که بیش از 40 درصد از کل سفارش های پیتزا را شامل می شود همین پیتزا یعنی پپرونی – سالامی است.

ترکیبات: بیرونی نوعی کالباس تند از گوشت گوساله است که معمولا قطر کمی دارد و به صورت حلقه حلقه در تاپینگ پیتزا استفاده می شود. در بعضی پیتزافروشی ها به جای استفاده از پپرونی از کالباس معمولی استفاده شده و پیتزا با فلفل، تند می شود. سالامی هم نوع دیگری از کالباس گوشت گوساله است که تند نیست، اما چربی بالاتری دارد. بهتر است برای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

مدیر آزمایشی ویرایش + منتقد انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
23/6/18
ارسالی‌ها
6,840
پسندها
44,474
امتیازها
92,373
مدال‌ها
39
سن
20
سطح
39
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #6
هاوایی – ترش و شیرین



[IMG]





ترکیبات: پیتزا هاوایی که مشابه آن در بعضی پیتزافروشی ها با نام پیتزا «آفریکانا» هم دیده می شود، معمولا ترکیب تقریبا نامتعارفی از سس گوجه فرنگی، مرغ یا ژامبون در کنار آناناس است. با توجه به اینکه آناناس شیرین است و طعم شیرین به جر معدود غذاهای مناسبتی، ایرانی طرفدار چندانی در ذائقه ایرانی ندارد، بنابراین پیتزا هاوایی خیلی پرطرفدار نیست اما یک بار امتحان کردن آن به کسانی که اهل ماجراجویی هستند پیشنهاد می شود.

نکته خاص: اگر پیتزا هاوایی که یک پیتزای آمریکایی است به درستی تهیه شود، طعم ترش و شیرین و ادویه های ملایم به کار رفته در آن شما را مشتری ثابت این...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

مدیر آزمایشی ویرایش + منتقد انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
23/6/18
ارسالی‌ها
6,840
پسندها
44,474
امتیازها
92,373
مدال‌ها
39
سن
20
سطح
39
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #7
هاوایی – ترش و شیرین



[IMG]





ترکیبات: پیتزا هاوایی که مشابه آن در بعضی پیتزافروشی ها با نام پیتزا «آفریکانا» هم دیده می شود، معمولا ترکیب تقریبا نامتعارفی از سس گوجه فرنگی، مرغ یا ژامبون در کنار آناناس است. با توجه به اینکه آناناس شیرین است و طعم شیرین به جر معدود غذاهای مناسبتی، ایرانی طرفدار چندانی در ذائقه ایرانی ندارد، بنابراین پیتزا هاوایی خیلی پرطرفدار نیست اما یک بار امتحان کردن آن به کسانی که اهل ماجراجویی هستند پیشنهاد می شود.

نکته خاص: اگر پیتزا هاوایی که یک پیتزای آمریکایی است به درستی تهیه شود، طعم ترش و شیرین و ادویه های ملایم به کار رفته در آن شما را مشتری ثابت این...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

مدیر آزمایشی ویرایش + منتقد انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
23/6/18
ارسالی‌ها
6,840
پسندها
44,474
امتیازها
92,373
مدال‌ها
39
سن
20
سطح
39
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #8
مارینارا - پیتزای ملوانان

ماده اولیه این پیتزا محصولات دریایی است و ویژگی های تغذیه ای آن بر کسی پوشیده نیست.



[IMG]





تاریخچه: «مارینارا» نوعی سس ساده گوجه فرنگی است که چون در گذشته های دور ملوانان ایتالیایی آن را تهیه می کردند، به نام مارینارا به معنی «دریایی» نامگذاری شد.

ترکیبات: در تهیه پیتزا مارینارا از این سس به همراه انواع محصولات دریایی مانند تکه های فیله ماهی به ویژه فیله ماهی تن و میگو همراه با زیتون استفاده می شود اما بسیاری از رستوران ها کار خود را راحت کرده و از سس گوجه فرنگی به همراه کنسرو ماهی تن استفاده می کنند که این کار کیفیت و طعم پیتزا را به شدت پایین می آورد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

مدیر آزمایشی ویرایش + منتقد انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
23/6/18
ارسالی‌ها
6,840
پسندها
44,474
امتیازها
92,373
مدال‌ها
39
سن
20
سطح
39
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #9
پولو – زود هضم

مرغ زود هضم است. بنابراین باعث سنگین شدن پیتزا به لحاظ کالری نشده و زود هضم می شود.



[IMG]





تاریخچه: پولو (Polo) در زبان ایتالیایی به معنی مرغ است. بنابراین هر پیتزایی که این واژه در نامش به کار رفته باشد، یعنی اصلی ترین ماده غذایی مصرفی در تاپینگ، مرغ است.

ترکیبات: در پیتزا پولو، مرغ به دو صورت خام و پخته استفاده می شود ولی چون مرغ خام برای استفاده باید عطم دار و به قطعات کوچکتر خرد شود، نوع دوم طعم و مزه بهتری دارد؛ یعنی پیتزایی که با مرغ خام مزه دار شده باشد.

نکته خاص: از آنجا که پیتزا به دلیل استفاده از پنیر و خمیر غذای سنگینی است، جایگزین کردن مرغ به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

مدیر آزمایشی ویرایش + منتقد انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
23/6/18
ارسالی‌ها
6,840
پسندها
44,474
امتیازها
92,373
مدال‌ها
39
سن
20
سطح
39
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #10
گوشت - پیتزای خانه دار



[IMG]





تاریخچه: خانواده بزرگی از پیتزاها با این عنوان شناخته می شوند. جاتلب ترین نام دربین پیتزاهای گوشت قرمز را پیتزا «کانیباله» دارد. این نام برای اولین بار در رستوران های معروف و زنجیره ای پیتزا هات به کار برده شد. کانیبال در زبان انگلیسی به معنای «آدمخوار» است اما در اینجا منظور پیتزایی است که باب طبع افراد «گوشتخوار» است.

ترکیبات: در این پیتزا از تکه های گوشت راسته یا فیله گوساله استفاده می شود. این پیتزاها با نام های گوناگونی در منوها دیده می شوند که از آن جمله می توان به پیتزا چانو (Cano) و فیله تو (Filetto) اشاره کرد.

نکته: گوشت قرمز غذای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا