متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

همه چیز درباره پیتزا، مهمان ایتالیایی

  • نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 19
  • بازدیدها 566
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,098
پسندها
43,823
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #11
فونگی – برای گیاهخواران



[IMG]





تاریخچه: در زبان ایتالیایی قارچ، فونگی (Funghi) نامیده می شود. دلیل نامگذاری این پیتزا هم همین است.

ترکیبات: بنابراین پیتزا فونگی پیتزایی است که قارچ، اصلی ترین ماده تشکیل دهنده تاپینگ آن است. قارچ که از اصلی ترین مواد و به نوعی پای ثابت هر پیتزا است، طعم و عطری بی نظیر به این غذا می دهد و بافت گوشت مانند آن می تواند جایگزین خوبی در پیتزا باشد.

نکته: ماده اولیه این پیتزا قارچ است. پیتزا فونگی پیتزایی با ارزش غذایی بالا بوده و یکی از منابع مهم دریافت پروتئین گیاهی است.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,098
پسندها
43,823
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #12
سبزیجات – غذای سالم



[IMG]





ترکیبات: ترکیب مواد تاپینگ پیتزای سبزیجات بسته به آب و هوا و سبزیجات قابل دسترسی در هر کشوری متفاوت است. برای مثال در ایتالیا استفاده از سبزیجاتی مانند مارچوبه، آرتیشو و کلم بر و کلی رایج است.

نکته خاص: در ایران ترکیب بادمجان، گوجه فرنگی، ذرت شیرین، زیتون وگاهی اسفناج بیشترین مصرف را در این نوع پیتزا دارد. پیتزا «وجی تاله»، «وجتریانا» و «پریماورا» به معنای بهاری از مرسوم ترین نام ها برای پیتزای سبزیجات است.

نکته: مواد تشکیل دهنده آن بی ضرر است؛ البته به شرطی که سبزیجات آن تازه باشد.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,098
پسندها
43,823
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #13
فوت های کوزه گری

منظور از مخمر فوری، مخمری با دانه های بسیار ریز است که می توانید آن را از نان فانتزی ها تهیه کنید. این مخمر نیازی به آماده سازی قبلی ندارد و می تواند به همان صورت خشک با آرد و بقیه مواد مخلوط شود. یادتان باشد که همیشه مخمر را به مقدار کم تهیه کرده و در جای خشک و تاریک نگه دارید تا خاصیت خود را از دست ندهد.

به مواد اولیه تهیه همیر، یک قاشق چایخوری شکر اضافه کنید تا عمل تخمیر بهتر انجام شود. مقدار آب بستگی به نوع آرد شما دارد. هر چه آرد قوی تر باشد، خمیر آب بیشتری نیاز دارد. به همین دلیل بهتر است آب را به تدریج به آرد اضافه کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,098
پسندها
43,823
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #14
پیتزا در حد رستوران

برای آنکه کیفیت پیتزای خانگی شما مانندپیتزای رستوران شود باید به چند نکته مهم دقت کنید:

- خمیر پیتزا را پس از پهن کردن در بشقاب فر، با چنگال چند سوراخ بزنید تا خمیر بهتر پخته شود.

- روی پیتزا را بیش از اندازه با مواد تاپینگ پر نکنید تا خمیر خام و شل از آب درنیاید.

- از موادی که آب می اندازد؛ مانند قارچ و پیاز کمتر استفاده کنیدو آنها را در بالاترین طبقه تاپینگ قرار دهید.

- بعد از قرار دادن مواد تاپینگ، دوباره روی آن پنیر نریزید؛ به این دلیلکه قبل از پخته شدن مواد، پنیر سوخته و برشته می شود. این نکته یکی از مرسوم ترین اشتباهات در تهیه پیتزاست که در خیلی از رستوران ها هم دیده می شود.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,098
پسندها
43,823
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #15
فرمول طلایی پیتزای رویایی

یکی از پژوهشگران دانشگاه شفیلد کارتان را برای پختن پیتزایی که همه خانواده حیران پیتزای شما باشند، کشف کرده است. او دو فرمول ریاضی برای تهیه پیتزای فوق العاده که حتی مادر شوهرپسند هم باشد، ارائه کرده است. برای خوشمزه شدن پیتزا نسبت بین خمیر و چاشنی مهم است. در فرمول نخست، او حجم ثابت (d) و حجم ثابت چاشنی (t) را مبنا قرار داده است. براساس این فرمول هر گاز پیتزای 28 سانتیمتری در مقایسه با هر گاز پیتزای 35.5 سانتیمتری، 10 درصد بیشتر چاشنی دارد. بنابراین پیتزایی که چاشنی بیشتری دارد، خوشمزه نخواهدبود. در فرمول دوم، شاخص آلفا تقسیم بر شعاع دایره، برابر با اندازه لایه رویی برای پیتزا با ق5طر مختلف در نظر گرفته شده است. بنابراین هر چه خمیر نازک و لایه رویی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,098
پسندها
43,823
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #16
پیدا کنید محل تولد را!

در اینکه پیتزا متعلق به کدام کشور است، اختلاف زیادی به ویژه بین ایتالیایی ها و یونانی ها وجود دارد. ایتالیایی ها این غذا را کاملا سنتی و متعلق به خودشان می دانند. این قضیه به قدری جدی است که براساس مصوبه پارلمان ایتالیا فهرستی وجود دارد که در صورت عدم رعایت نکات مندرج در آن، پیتزای تهیه شده ایتالیایی محسوب نمی شود. از سوی دیگر یونانی ها با ارائه مدرک و سند تاریخی پیتزا را نوعی غذای صددرصد یونانی ها با ارائه مدرک و سند تاریخی پیتزا را نوعی غذای صددرصد یونانی می دانند که حتی ریشه نام آن از واژه «پیتا» گرفته شده که نان محلی و معروفی است که با روغن زیتون، پنیر و سبزیجات ارائه می شود.

این نان پرملات در کشورهای همسایه هم قرن هاست با نام مشابه به دست مشتری می...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,098
پسندها
43,823
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #17
کی به ایران سفر کرد؟

در کشور ما، اولین پیتزافروشی اوایل دهه 40 شمسی در خیابان «نوفل لوشاتو» به نام «پیتزا داوود» افتتاح شد. این رستوران کوچک و جمع و جور که هنوز هم به همان روال و شیوه سابق مشغول کار است، پاتوق جماعت آمد و فرنگ رفته ای شد که برای خوردن این غذای عجیب و نامتعارف که شباهت زیادی به شیرینی داشت، سر و دست می شکستند.

به تدریج پیتزا فروشی های دیگری هم در مناطق شمالی تهران راه اندازی شد و در کمال تعجب پیتزا در مدتی کمتر از دو دهه، جای خود را در برنامه غذای ما ایرانی ها باز کرد و تبدیل به غذایی مشهور و پرطرفدار شد. در حال حاضر می توانید پیتزافروشی های معروف و شلوغ را در هر خیابان فرعی و کوچه بن بستی پیدا کنید.

این پیتزافروشی ها هم اغلب اسامی ایتالیایی دارند. از طرفی مجله...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,098
پسندها
43,823
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #18
پیتزای ما ایتالیایی است یا آمریکایی؟

پیتزافروشی ها در ایران معمولا پیتزایشان را بر اساس ضخامت نان به دو گروه پیتزای آمریکایی و پیتزای ایتالیایی تقسیم می کنند. به پیتزا با خمیر کلفت پیتزای آمریکایی و به پیتزا با خمیر نازک، پیتزای ایتالیایی می گویند. با آنکه خمیر پیتزا می تواند یکی از ملاک ها در طبقه بندی پیتزا باشد و معمولا پیتزاهای آمریکایی مانند پیتزاشیکاگو خمیر ضخیم ترین نسبت به پیتزاهای ایتالیایی دارند اما این روش نمی تواند نشانگر نوع پیتزا باشد.

پیتزای ایران: آنچه در ایران به عنوان پیتزا عرضه می شود فارغ از ضخامت تان، پیتزای آمریکایی است. پیتزای ایتالیایی معمولا ترکیبات سالم تری داردو در اکثر مواقع از مواد ساده ای مانندتخم مرغ، ریحان، اسفناج، قارچ، آرتیشو و محصولات دریایی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,098
پسندها
43,823
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #19
اسامی عجیب برای پیتزاهای آشنا

حتما شما هم به اسامی عجیب و غریبی که برای پیتزاها انتخاب می کنند، برخورده اید. صاحبان رستوران ها برای پیتزاهایشان اسامی عجیبی انتخاب می کنند؛ به این دلیل که طبق تصور عموم عموم هر چه نام پیتزا پیچیده تر و ناآشناتر باشد، حتما خوشمزه تر و بهتر هم هست. جالب اینجاست که در بعضی موارد نام هایی انتخاب می شود که به نوع مشخصی پیتزا اطلاق می شود اما بعد از سفارش، پیتزای مزبور هیچ تناسبی با نامش ندارد! شاید به همین دلیل است که بسیاری پس از روبرو شدن با این اسامی قلنبه سلنبه عطای انتخاب آن را به لقایش می بخشند و ترجیح می دهند پیتزای مخلوط و مخصوص سفارش دهند یا از تجربه دیگران برای سفارش دادن استفاده کنند. به این ترتیب بد نیست با نام معروف ترین پیتزاها آشنا شوید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,098
پسندها
43,823
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #20
نانوایی پیتزا - نان زیرپیتزا

خمیر، مهمترین اصل برای تهیه پیتزای خوب و درجه یک است. روش آماده سازی آن بسیار آسان است و با یکی دو بار تمرین کردن در تهیه آن خبره می شوید. برای تهیه خمیر خوب استفاده از مخمر تازه، آرد قوی مثل آرد نان سنگک و ورز دادن صحیح خمیر از مهمترین نکات محسوب می شود.


[IMG]





مواد لازم

آرد سفید 175 گرم، نمک یک چهارم قاشق چایخوری، مخمر یک قاشق چایخوری، آب گرم نصف تا سه چهارم پیمانه (125 تا 180 میلی لیتر) و روغن زیتون یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه

آرد، نمک و مخمر را در یک کاسه کاملا با هم مخلوط کنید. سپس وسط آن را چال کرده و روغن و نیمی از آب را در آن بریزید. مواد را به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا