خسته نباشید.درخواست تگدلنوشته رها شده - دلنوشتهی بیصدا میشکنم | _sanam_gh کاربر انجمن یک رمان
به نام خدا نام دلنوشته: بیصدا میشکنم نام نویسنده: _sanam_gh تگ: محبوب مقدمه: چه بی صدا میشکنم من در عمق تاریکی وجودم که حکم قتل احساسم را میدهد هر لحظه ای را که بی تو سر کرده ام...!forum.1roman.ir
درخواست تگ
رها شده - دلنوشته واقعیت های زندگی|حبیب آذرگشسب کاربر انجمن یک رمان
نام: واقعیت های زندگی نام نویسنده: mehrdad مقدمه: دلنوشتههایم آنهایی که از اعماق قلبم نشات گرفته اند جایشان درون این فضای غیر واقعیهستند. سخن نویسنده: این دلنوشته مجموعا ، حدود پنجاه تاست..forum.1roman.ir
سلام. درخواست تگ داشتم.
رها شده - دلنوشته نامهی سی و پنجم| میم_سین کاربر انجمن یک رمان
نام دلنوشته: نامهی سی و پنجم نویسنده: میم_سین مقدمه: کژال؛ محبوب من زان دَم که دیدمت؛ تمام من را در بر گرفته ای... نفس هایم بوی تورا می دهد چشم هایم در همه جا سراب چشمان تو را می بیند فریاد نام تو از زبان خاموشم برمی خیزد و من این مجنونیَت را مجنون وار دوست دارم. سخنی از نویسنده: سلام...forum.1roman.ir
درخواست
رها شده - دل نوشته مکالمات مرگبار| Moaz17 کاربرانجمن یک رمان
به نام خالق تنهایی نام دل نوشته: مکالمات مرگبار نویسنده: م. خاکی نهاد «Moaz17» مقدمه: یه سری از مکالمه ها هستن که آدم رو دیوونه می کنن یه چیزی شبیه به مرگ قلب آدم رو ناراحت می کنن خطرناک ترین نوع مکالمه تو دنیای من ... مکالمه با خودم با خودمه! چون می فهمم اون قدر تنهام که مجبورم با خودم حرف بزنم...forum.1roman.ir
...دلنوشته عشق تو بیماره | ASᴀLɪ_Nʜ₈ᴀʏ کاربر انجمن یک رمان - انجمن یک رمان
نام دلنوشته: عشق تو بیماره نام نویسنده: ASᴀLɪ_Nʜ₈ᴀʏ مقدمه: "زیباترین معجزه هستی بودی که وسوسه ام کردی معجز بهشتی بودی که عاشق پیشه ام کردی" معجزه عشق تو مرا آشفته و حیران کرد اما نفهمیدم که حوا هم گول سرخی سیب را خورد و عاشق شد..! عشق تو همچنون شمشیری براق اما زهرآلود بود که اندک اندک در وجودم...forum.1roman.ir
درخواست تگ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.