متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا طرز تهیه خورش شیش انداز (غذای محلی گیلان )

  • نویسنده موضوع MAHKAME _R
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 201
  • کاربران تگ شده هیچ

MAHKAME _R

کاربر فعال
سطح
4
 
ارسالی‌ها
924
پسندها
11,935
امتیازها
34,373
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
  • #1
102839

خورش شش انداز یکی از غذاهای محلی گیلان است

مواد اولیه خورش شش انداز :

بادمجان قلمی 5 عدد متوسط
گردوی آسیاب شده 300 گرم
رب انار (ترشیش به ذائقه خودتون) 1 قاشق غذاخوری
پیاز پیاز 1 عدد متوسط
رب آلوچه (قابل حذف) 1 قاشق مرباخوری
رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه، گلپر به میزان لازم
آب سرد به میزان لازم


102840

طرز تهیه خورش شش انداز :
بادمجانها رو بعد از پوست کندن به مکعب های متوسط خرد میکنیم و نمک میزنیم و کنار میزاریم.
مغز گردو رو درون قابلمه کمی تفت میدیم تا روغنش در بیاد (مثل فسنجان) بعد رب انار و رب آلوچه و رب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا