- ارسالیها
- 924
- پسندها
- 11,935
- امتیازها
- 34,373
- مدالها
- 3
- نویسنده موضوع
- #1
خورش شش انداز یکی از غذاهای محلی گیلان است
مواد اولیه خورش شش انداز :
بادمجان قلمی 5 عدد متوسط
گردوی آسیاب شده 300 گرم
رب انار (ترشیش به ذائقه خودتون) 1 قاشق غذاخوری
پیاز پیاز 1 عدد متوسط
رب آلوچه (قابل حذف) 1 قاشق مرباخوری
رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه، گلپر به میزان لازم
آب سرد به میزان لازم
طرز تهیه خورش شش انداز :
بادمجانها رو بعد از پوست کندن به مکعب های متوسط خرد میکنیم و نمک میزنیم و کنار میزاریم.
مغز گردو رو درون قابلمه کمی تفت میدیم تا روغنش در بیاد (مثل فسنجان) بعد رب انار و رب آلوچه و رب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.