سلام به همگی
ایدا هستم ۱۷ ساله از شیراز تقریبا دو ساله عضو انجمن هستم و خب دو سال هم هست که می نویسم. رمان کامل نشده زیاد دارم چون هیچ کدوم باب میلم نبودن و همچنین دل نوشته می نویسم.
این اولین دل نوشته ام با تگ محبوبه
نام دلنوشته : من بیتو نام نویسنده : ayda2283 تگ: محبوب ویراستار: ستاره لطفی مقدمه: مینویسم برای تو... . مینویسم به یاد تو... . همه فکر میکنند عاشقم اما من فقط یک بازندهام...! قلبم را به تو باختم... . سرش شرط بستیم دیگر تمام جانم برای تو!
forum.1roman.ir
دومین دل نوشته ام
نام مجموعه : عاشقانه می سرایمت نام نویسنده : ayda2283 تگ: متوسط مقدمه: عاشق شدن جرم است؟ اگر بگویم از صمیم قلب دوستت دارم... مجرم شناخته میشوم؟ پس من را محکوم کن به حبس ابد... در بند بند وجودت... زیرا من... مجرم ترین عاشق عالم شناخته شدم.
forum.1roman.ir
سومین دل نوشته ام که سبکش با بقیه دل نوشته هام کاملا متفاوته
به نام عشق که زیباترین سراغاز است نام دل نوشته: مگر او چه داشت؟ نام نویسنده:ayda2283 مقدمه: نمی دانم چه شد... همه چیز خیلی ناگهانی اتفاق افتاد... به خودم که امدم... دلباخته بودم... دل که سهل است... عقل و هوشم برده بود... بخواهم کامل توضیح دهم... زندگی ام را باخته بودم... و برایم این سوال ایجاد...
forum.1roman.ir
و چهارمین دل نوشته ام که یک ترکیب جدید از دل نوشته های وزن دار و اهنگین هست
نام دل نوشته: سرطان احساسات نام نویسنده: ayda2283 مقدمه: مبتلا به سرطان شدهام... دکترها جوابم کرده اند... میگویند راه درمانی نیست... سرطانم بدخیم شده و حتی از خداهم قطع امید کردهاند... نمیدانم چند وقت دیگر زندهام... یک روز... یک هفته... یک ماه... یک سال... میگویند اگر بیشتر از یک سال زنده...
forum.1roman.ir
و در اخر رمانم که حاصل دوسال تجربه است و به نظر خودم سطح مقبولی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.