- ارسالیها
- 822
- پسندها
- 7,441
- امتیازها
- 22,873
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- #1
.|طرز تهیه سس انبه |.
سس انبه یکی از انواع چاشنی های خوشمزه و پر طرفدار در جهان است که مانند انواع سس ها برای خوشمزه تر شدن غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. در ایران از سس انبه بیشتر در کنار غذاهای مثل سمبوسه و فلافل استفاده می شود.
مواد لازم برای سس انبه
انبه تازه ۱ عدد
شکر ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز به اندازه کافی
ابتدا انبه را تمیز می شویییم و از وسط نصف می کنیم و پوست آن را می گیریم و روی تخته آشپزخانه به صورت مکعب های بزرگ خرد می کنیم و در مخلوط کن می ریزیم و زعفران دم کرده،شکر و کمی نمک و فلفل نیز به انبه ها اضافه می کنیم
و مخلوط کن را روشن می...
سس انبه یکی از انواع چاشنی های خوشمزه و پر طرفدار در جهان است که مانند انواع سس ها برای خوشمزه تر شدن غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. در ایران از سس انبه بیشتر در کنار غذاهای مثل سمبوسه و فلافل استفاده می شود.
مواد لازم برای سس انبه
انبه تازه ۱ عدد
شکر ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز به اندازه کافی
ابتدا انبه را تمیز می شویییم و از وسط نصف می کنیم و پوست آن را می گیریم و روی تخته آشپزخانه به صورت مکعب های بزرگ خرد می کنیم و در مخلوط کن می ریزیم و زعفران دم کرده،شکر و کمی نمک و فلفل نیز به انبه ها اضافه می کنیم
و مخلوط کن را روشن می...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.