- ارسالیها
- 822
- پسندها
- 7,441
- امتیازها
- 22,873
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- #1
.|طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی|.
خورش خلال یکی از انواع خورش های ایرانی است که اصالتا متعلق به شهر کرمانشاه است. خورش خلال یکی از مجلسی ترین خورش های شهر کرمانشاه محسوب می شود که در مراسم ها و ایام خاص تهیه می شود.
مواد لازم خورش خلال
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
خلال بادام درشت ۲۵۰ گرم
زرشک سیاه یا قرمز ۱۰۰ گرم
گلاب ۴ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع به اندازه کافی
نمک ، فلفل ، زردچوبه به اندازه کافی
ابتدا پیاز را پس از گرفتن پوست به شکل نگینی ریز خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. صبر کنید تا...
خورش خلال یکی از انواع خورش های ایرانی است که اصالتا متعلق به شهر کرمانشاه است. خورش خلال یکی از مجلسی ترین خورش های شهر کرمانشاه محسوب می شود که در مراسم ها و ایام خاص تهیه می شود.
مواد لازم خورش خلال
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
خلال بادام درشت ۲۵۰ گرم
زرشک سیاه یا قرمز ۱۰۰ گرم
گلاب ۴ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع به اندازه کافی
نمک ، فلفل ، زردچوبه به اندازه کافی
ابتدا پیاز را پس از گرفتن پوست به شکل نگینی ریز خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. صبر کنید تا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.