- تاریخ ثبتنام
- 17/7/18
- ارسالیها
- 822
- پسندها
- 7,448
- امتیازها
- 22,873
- مدالها
- 16
سطح
13
- نویسنده موضوع
- #1
.|طرز تهیه خورش تره با گوشت(مجلسی)|.
خورش تره یکی از انواع خورش های ایرانی است که اصالتا متعلق به استان کردستان است. این خورش در کردستان خیلی پر طرفدار است و جالب است بدانید این محبوبیت در حدی است که خورش تره می تواند با خورش قورمه سبزی رقابت کند! >_<
مواد لازم خورش تره
گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
تره تازه ۵۰۰ گرم
لوبیا سفید نصف پیمانه متوسط
پیاز بزرگ ۱ عدد
لیمو عمانی ۲ عدد
روغن مایع به اندازه کافی
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
بهتر است برای رفع نفخ لوبیا سفید آنرا از شب قبل در یک کاسه آب بخیسانید تا علاوه بر رفع نفخ با سرعت بیشتری بپزد. برای شروع آشپزی ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید ، سپس یک قابلمه مناسب...
خورش تره یکی از انواع خورش های ایرانی است که اصالتا متعلق به استان کردستان است. این خورش در کردستان خیلی پر طرفدار است و جالب است بدانید این محبوبیت در حدی است که خورش تره می تواند با خورش قورمه سبزی رقابت کند! >_<
مواد لازم خورش تره
گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
تره تازه ۵۰۰ گرم
لوبیا سفید نصف پیمانه متوسط
پیاز بزرگ ۱ عدد
لیمو عمانی ۲ عدد
روغن مایع به اندازه کافی
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
بهتر است برای رفع نفخ لوبیا سفید آنرا از شب قبل در یک کاسه آب بخیسانید تا علاوه بر رفع نفخ با سرعت بیشتری بپزد. برای شروع آشپزی ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید ، سپس یک قابلمه مناسب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.