غذا .|طرز تهیه خورش چغاله بادام|.

  • نویسنده موضوع .:|Reihane|:.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 153
  • کاربران تگ شده هیچ

.:|Reihane|:.

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
17/7/18
ارسالی‌ها
822
پسندها
7,448
امتیازها
22,873
مدال‌ها
16
سطح
13
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
.|طرز تهیه خورش چغاله بادام|.

خورش چغاله بادام یکی از انواع خورش های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که به دلیل اینکه چغاله بادام فقط در اوایل فصل بهار موجود است ، یک خورش فصلی محسوب می شود. این خورش با نام خورش چاقاله بادوم هم شناخته می شود.

مواد لازم خورش چغاله بادام
گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
چغاله بادام ۳۰۰ گرم
نعناع ۵۰ گرم
جعفری ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
آبغوره به اندازه کافی
روغن مایع به اندازه کافی
نمک ، فلفل و زردچوبه به اندازه کافی

از ۲ ساعت قبل از شروع به آشپزی چغاله ها را در یک کاسه بخیسانید تا کمی نرم شوند. برای شروع آشپزی ابتدا پیاز ها را به صورن نگینی یا خلالی خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .:|Reihane|:.
عقب
بالا