غذا .|طرز تهیه خورش ریواس محلی|.

  • نویسنده موضوع .:|Reihane|:.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 182
  • کاربران تگ شده هیچ

.:|Reihane|:.

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
17/7/18
ارسالی‌ها
822
پسندها
7,448
امتیازها
22,873
مدال‌ها
16
سطح
13
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
.|طرز تهیه خورش ریواس محلی|.

خورش ریواس یکی از خورش های محبوب ایرانی است که به دلیل اینکه ریواس همیشه موجود نیست به عنوان یک خورش فصلی شناخته می شود. خورش ریواس دستور پخت های متنوعی دارد و در برخی شهرها با مواد متنوعی مثل رب انار و لپه طبخ می شود.

مواد لازم خورش ریواس
گوشت خورشتی ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
ریواس تازه ۵۰۰ گرم
جعفری ۲۰۰ گرم
نعناع ۵۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع به اندازه کافی
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

ابتدا پیازها را پس از اینکه پوست گرفتید به صورت نگینی ریز خرد کنید. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا روغن داغ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .:|Reihane|:.
عقب
بالا