- ارسالیها
- 822
- پسندها
- 7,441
- امتیازها
- 22,873
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- #1
.|طرز تهیه خورش به|.
خورش به یکی از انواع خورش های مجلسی ایرانی است که به خاطر وجود به در آن عطر خاص و بسیار مطبوعی دارد. این خورش به دلیل اینکه به تازه فقط در فصل پاییز موجود است یکی از خورش های فصلی محسوب می شود.
مواد لازم خورش به
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
به بزرگ ۲ عدد
آلو خورشتی ۱۰ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
شکر ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع به اندازه کافی
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
ابتدا پیازها را پس از گرفتن پوست ، به صورت نگینی ریز خرد کنید. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و کمی روغن داخل قابلمه بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیازهای خرد شده را اضافه...
خورش به یکی از انواع خورش های مجلسی ایرانی است که به خاطر وجود به در آن عطر خاص و بسیار مطبوعی دارد. این خورش به دلیل اینکه به تازه فقط در فصل پاییز موجود است یکی از خورش های فصلی محسوب می شود.
مواد لازم خورش به
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
به بزرگ ۲ عدد
آلو خورشتی ۱۰ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
شکر ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع به اندازه کافی
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
ابتدا پیازها را پس از گرفتن پوست ، به صورت نگینی ریز خرد کنید. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و کمی روغن داخل قابلمه بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیازهای خرد شده را اضافه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.