- ارسالیها
- 462
- پسندها
- 12,245
- امتیازها
- 31,973
- مدالها
- 19
- نویسنده موضوع
•°°به نام خالق عشق°••
نقد و بررسي:
نام رمان:
«من یک مسیحی ام»
نویسنده:
امیر ادبی (amir_adabi) | کاربر انجمن یک رمان
ژانر:
عاشقانه، اجتمایی، مذهبی
خلاصه:
سایمون بیکر، پسری مسیحی که در گردش منظم زندگی اش با مردی آشنا می شود که جلوه ی جدیدی از زندگی را به روی او می گشاید. آنچان که در آخر، مسیح به دیدنش می آید!
گفتار نویسنده:
من مدت زیادیست که مشغول مطالعه کردن ادیان به خصوص سه دین ابراهیمی یعنی اسلام، مسیحیت و یهودیت هستم.
و به این نتیجه رسیدم که دنیا آنقدرها برای ما آدم ها کوتاه و گذراست که ارزش آن را ندارد برای چند شریعت و قانون؛ زندگیمان را با دشمنی با...
نقد و بررسي:
نام رمان:
«من یک مسیحی ام»
نویسنده:
امیر ادبی (amir_adabi) | کاربر انجمن یک رمان
ژانر:
عاشقانه، اجتمایی، مذهبی
خلاصه:
سایمون بیکر، پسری مسیحی که در گردش منظم زندگی اش با مردی آشنا می شود که جلوه ی جدیدی از زندگی را به روی او می گشاید. آنچان که در آخر، مسیح به دیدنش می آید!
در حال تایپ - رمان من یک مسیحی ام | Amir_adabi کاربر انجمن یک رمان
کد رمان: 1393 ناظر: @Yegane نام رمان: من یک مسیحی ام نویسنده: امیر ادبی ژانر: عاشقانه، اجتمایی، مذهبی خلاصه: داستان، روایتگر زندگی مردی است که در میان حوادث ناگواری که برایش اتفاق میافتد، با کسی آشنا میشود و او زندگیاش را آنچنان دگرگون میکند که، مسیح به دیدنش میآید!
forum.1roman.ir
گفتار نویسنده:
من مدت زیادیست که مشغول مطالعه کردن ادیان به خصوص سه دین ابراهیمی یعنی اسلام، مسیحیت و یهودیت هستم.
و به این نتیجه رسیدم که دنیا آنقدرها برای ما آدم ها کوتاه و گذراست که ارزش آن را ندارد برای چند شریعت و قانون؛ زندگیمان را با دشمنی با...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش توسط مدیر