- ارسالیها
- 11,235
- پسندها
- 5,542
- امتیازها
- 60,919
- مدالها
- 23
- نویسنده موضوع
- #1
کباب ژاپنی نوعی کباب با طعمی منحصر به فرد بوده که با گوشت راسته گوسفندی یا فیله ران مرغ درست می شود و برای مزه دار کردن آن ادویه و چاشنی خاصی به کار می رود.
| سرویس آشپزی – شاید تا کنون نام کباب ژاپنی را شنیده و یا آن را امتحان کرده باشید. کباب ژاپنی با گوشت راسته گوسفندی یا مرغ درست میشود و برای مزه دار کردن آن، سس مخصوصی به کار میرود. این کباب به دلیل خوشمزگی، شهرت جهانی دارد و در میان ایرانیان نیز غذایی محبوب است. کباب ژاپنی با گوشت راسته، شباهت زیادی به کباب برگ دارد، در حالیکه کباب ژاپنی با گوشت مرغ مانند جوجه کباب بوده و تفاوت آنها تنها در چاشنی مورد استفاده برای...
| سرویس آشپزی – شاید تا کنون نام کباب ژاپنی را شنیده و یا آن را امتحان کرده باشید. کباب ژاپنی با گوشت راسته گوسفندی یا مرغ درست میشود و برای مزه دار کردن آن، سس مخصوصی به کار میرود. این کباب به دلیل خوشمزگی، شهرت جهانی دارد و در میان ایرانیان نیز غذایی محبوب است. کباب ژاپنی با گوشت راسته، شباهت زیادی به کباب برگ دارد، در حالیکه کباب ژاپنی با گوشت مرغ مانند جوجه کباب بوده و تفاوت آنها تنها در چاشنی مورد استفاده برای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.