نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

غذا طرز تهیه کباب ژاپنی به ۲ روش (گوشت و مرغ)

  • نویسنده موضوع .ARMIN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 150
  • کاربران تگ شده هیچ

.ARMIN

مدیر بازنشسته
سطح
19
 
ارسالی‌ها
11,235
پسندها
5,542
امتیازها
60,919
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
  • #1
کباب ژاپنی نوعی کباب با طعمی منحصر به فرد بوده که با گوشت راسته گوسفندی یا فیله ران مرغ درست می شود و برای مزه دار کردن آن ادویه و چاشنی خاصی به کار می رود.
کباب ژاپنی


| سرویس آشپزی – شاید تا کنون نام کباب ژاپنی را شنیده و یا آن را امتحان کرده باشید. کباب ژاپنی با گوشت راسته گوسفندی یا مرغ درست می‌شود و برای مزه دار کردن آن، سس مخصوصی به کار می‌رود. این کباب به دلیل خوشمزگی، شهرت جهانی دارد و در میان ایرانیان نیز غذایی محبوب است. کباب ژاپنی با گوشت راسته، شباهت زیادی به کباب برگ دارد، در حالیکه کباب ژاپنی با گوشت مرغ مانند جوجه کباب بوده و تفاوت آن‌ها تنها در چاشنی مورد استفاده برای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .ARMIN
عقب
بالا