- ارسالیها
- 11,235
- پسندها
- 5,542
- امتیازها
- 60,919
- مدالها
- 23
- نویسنده موضوع
- #1
روش اول
مواد اولیه کباب ژاپنی:
6 برش گوشت استیک
12 شاخه مارچوبه
12 عدد پیاز
1 عدد هویج
ربع فنجان سس سویا
2 قاشق غذاخوری شکر
2 قاشق غذاخوری روغن نباتی
40 گرم کره
100 گرم قارچ ریز، خرد شده
پلو برای سرو کنار بیف رول
طرز تهيه کباب ژاپنی :
یک قابلمه آب را بگذارید روی شعله بالا بجوشد. در این حین گوشت ها را از عرض نصف کنید. هر نیمه را بین دو کیسه پلاستیکی بگذارید و با گوشت کوب بکوبید یا با وردنه آنقدر فشار دهید تا ضخامت گوشت 4 میلیمتر شود. این کار را برای بقیه تکه های گوشت تکرار کنید.
مارچوبه و پیاز را خرد کنید و به حالت نوارهای باریک به طول 8 سانت درآورید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.