- نویسنده موضوع
- #1
مواد لازم برای تهیه کباب چنجه :
ران گوسفند 350 گرم یا فیله گوسفند و مقداری دنبه گوسفند
لیمو ترش 1 عدد
پیاز 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق مربا خوری
فلفل دلمه به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه کباب چنجه :
آسمونی : گوشت را در اندازه هایی به قطر 2 تا 3 سانتی متر تكه تكه کرده و سعی كنید قطعات به یك اندازه باشند تا برای كباب كردن همزمان و یكسان كباب شوند.
پیاز را با رنده ریز رنده كنید و داخل ماست بریزید. آب لیموها را بگیرید و با نمك و فلفل و روغن زیتون خوب مخلوط كنید.
گوشت را در این مخلوط پیاز و ماست و روغن زیتون و بقیه موادی كه درست كرده اید بریزید و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.