طنز جوک موک

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع زَرِآ
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 163
  • بازدیدها بازدیدها 6,109
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

زَرِآ

کاربر حرفه‌ای
سطح
29

تاریخ ثبت‌نام
15/6/19
ارسالی‌ها
1,928
پسندها
28,511
امتیازها
57,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
وقتی دخترها به هم میرسن: فرانسوی : خوشحال شدم تو خیابون دیدمت امریکایی : بسیار زیبا شدی دوست من آلمانی : دوست من واقعا دلم برات تنگ شده بود ایرانی : سلام شوهر نکردی؟ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

امضا : زَرِآ

زَرِآ

کاربر حرفه‌ای
سطح
29

تاریخ ثبت‌نام
15/6/19
ارسالی‌ها
1,928
پسندها
28,511
امتیازها
57,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
‏بابام یبار دعوا کرد برا مامانم استیکرفرستاد دلش خنک شه ولی از ترس مامانم گفت حلوای تلگرام ببین چ‌خوشکله ازون ب بعد وقتي يكي فوت ميكنه مامانم ٥ تا از اينا ميفرسته تو گروه فاميلي برای همدردی :)))) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

زَرِآ

کاربر حرفه‌ای
سطح
29

تاریخ ثبت‌نام
15/6/19
ارسالی‌ها
1,928
پسندها
28,511
امتیازها
57,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
جون جون جوووون جون جون جون جووووووووووووون جون جون جون جون جوووون قدم زدن مرد ایرانی در سواحل آنتالیا!!! ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

زَرِآ

کاربر حرفه‌ای
سطح
29

تاریخ ثبت‌نام
15/6/19
ارسالی‌ها
1,928
پسندها
28,511
امتیازها
57,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
ﯾﮑــــــﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺑﮕـــــﻪ ﺍﺧــــــﻪ ﻣﮕﻪ ﻣﺮﺽ ﺩﺍﺭﯾﻦ ﺩﻭﺱ ﭘﺴﺮﺗﻮﻧﻮ ﺍﻣﺘﺤـــــــﺎﻥ ﻣﯿﮑﻨﯿﻦ ... . . ﺑﺎﺑﺎ ﭘﺴﺮﺍ ﺧﯿﻠـــــــﯽ ﺩﻟﺮﺣﻤﻦ ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﺩﺧﺘــــــــﺮﯼ ﻧﻪ ﻧﻤﯿﮕن که

زَرِآ

کاربر حرفه‌ای
سطح
29

تاریخ ثبت‌نام
15/6/19
ارسالی‌ها
1,928
پسندها
28,511
امتیازها
57,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
براى خوشبختى به ٣چیز نیاز دارم: ١_آرامش. ٢_سلامتى پدر و مادرم. ٣_پول، ماشین، عشق، ویلا، دوباره پول، مسافرت، در آخر بازم پول ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

زَرِآ

کاربر حرفه‌ای
سطح
29

تاریخ ثبت‌نام
15/6/19
ارسالی‌ها
1,928
پسندها
28,511
امتیازها
57,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
یارو خرش میمیره دوستاش برای اینکه مسخره ش کنن میرن خونش بهش تسلیت میگن یارو میگه : من اصلا خبر نداشتم خرم این همه فامیل داره وگرنه تالار میگرفتم! ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

زَرِآ

کاربر حرفه‌ای
سطح
29

تاریخ ثبت‌نام
15/6/19
ارسالی‌ها
1,928
پسندها
28,511
امتیازها
57,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
‏زندگی اینجوریه که داری با خودت فکر میکنی خب دیگه از این بدتر چی میخواد بشه؟ که یهو پیامک میاد: "مشترک گرامی شما 80% از حجم بسته ی اینترنت خود را استفاده کرده ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

زَرِآ

کاربر حرفه‌ای
سطح
29

تاریخ ثبت‌نام
15/6/19
ارسالی‌ها
1,928
پسندها
28,511
امتیازها
57,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
رییس‌جمهور فیلیپین به مردمش گفته به مسئولان فاسد شلیک کنن. شانس آورده ایران نیست وگرنه کل مهمات نظامی کشور رو به باد می‌داد! ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

زَرِآ

کاربر حرفه‌ای
سطح
29

تاریخ ثبت‌نام
15/6/19
ارسالی‌ها
1,928
پسندها
28,511
امتیازها
57,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
ﺍﺯ ﺁﺯﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻩ با یک خانم تماس میگیرن و ﻣﯿﮕﻦ : ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ ﺧﺎﻧﻮﻡ ﺟﻮﺍﺏ ﺁﺯﻣﺎﯾﺶ همسرتون ﺑﺎ یک نفر ﺩﯾﮕﻪ ﻗﺎﻃﯽ ﺷﺪﻩ ﺍﻻﻥ ﻣﺎ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﯿﻢ ﺷﻮﻫﺮﺗﻮﻥ ﺁﻟﺰﺍﯾﻤﺮ ﺩﺍﺭﻩ ﯾﺎ ﺍﯾﺪﺯ خانم میگه : ﺧﻮﺏ ﺍﻻﻥ ﭼﯿﮑﺎﺭ ﮐﻨﻢ ؟ ﺩﮐﺘﺮ : ﺑﺎ ﺷﻮﻫﺮﺕ ﺑﺮﻭ ﭘﺎﺭﮎ ﻭﻟﺶ ﮐﻦ ﺍﮔﻪ ﺍﻭﻣﺪ ﺧﻮﻧﻪ ﻓﺮﺍﺭ ﮐﻦ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

زَرِآ

کاربر حرفه‌ای
سطح
29

تاریخ ثبت‌نام
15/6/19
ارسالی‌ها
1,928
پسندها
28,511
امتیازها
57,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
دوس دخترم گفت: پشه منو خورده. منم گفتم پشه گووووه خورده... الان دو روزه جوابمو نمیده!!! به نظر شما از نیش پشه مرده که جوابمو نمیده خیلی نگرانشم :((

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.