۲. در این مدت میتوانید مواد داخل بادمجان شکم پر را تهیه کنید. پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و با کمی روغن در تابه تفت دهید تا به رنگ طلائی دربیایند. سپس سیرها را له و به پیازها اضافه کنید. چند دقیقه بعد وقتی عطر سیر بلند شد، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
۳. وقتی رنگ گوشت تغییر کرد، ادویهها و نمک را به آن اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. یک قاشق از رب گوجه فرنگی را دراین مرحله به گوشت اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رب به گوشت رنگ دهد.
در صورت تمایل میتوانید در این مرحله کمی جعفری تازهی خرد شده هم به گوشت اضافه کنید.
[IMG...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.