غذا طرز تهیه بادمجان شکم پر

  • نویسنده موضوع Hilary
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 317
  • کاربران تگ شده هیچ

Hilary

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
2/4/17
ارسالی‌ها
2,253
پسندها
1,120
امتیازها
16,273
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
مواد اولیه :
برای 5 نفر
بادمجان‌
5 عدد
گردو
100گرم
پیاز سرخ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hilary

Sepideh.T

معلم زبان
ویراستار انجمن
تاریخ ثبت‌نام
20/4/19
ارسالی‌ها
2,445
پسندها
18,975
امتیازها
53,173
مدال‌ها
28
سطح
29
 
  • #2
در این مطلب طرز تهیه بادمجان شکم پر را به شما آموزش می‌دهیم. بادمجان شکم پر یک غذای خوشمزه است که در بسیاری از شهر‌های ایران و حتی کشور‌های دیگر آن را با تفاوت‌هایی می‌پزند. مثلا نام ترکی استانبولی این غذا کارنیاریک است و ترک‌های ایران به آن قارنی یاریخ یا بادمجان شکم پاره می‌گویند.

شمالی‌ها هم این غذا را با سبزی‌های محلی گیلانی مانند چوچاق و خالواش و رب انار درست می‌کنند. دستور پخت بادمجان شکم پر با کمی تغییر مثل اضافه کردن پنیر پیتزا یا گریل کردن، در کشور‌های دیگر هم وجود دارد. در کل بادمجان شکم پر یا شکم پاره یک غذای خوشمزه و اصیل است که هم با برنج و هم به صورت خوراک با نان سرو می‌شود.


[IMG alt="چطور بادمجان شکم‌پر درست...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Sepideh.T

معلم زبان
ویراستار انجمن
تاریخ ثبت‌نام
20/4/19
ارسالی‌ها
2,445
پسندها
18,975
امتیازها
53,173
مدال‌ها
28
سطح
29
 
  • #3
۲. در این مدت می‌توانید مواد داخل بادمجان شکم پر را تهیه کنید. پیاز‌ها را به صورت نگینی خرد کنید و با کمی روغن در تابه تفت دهید تا به رنگ طلائی دربیایند. سپس سیر‌ها را له و به پیاز‌ها اضافه کنید. چند دقیقه بعد وقتی عطر سیر بلند شد، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.


چطور بادمجان شکم‌پر درست کنیم؟


۳. وقتی رنگ گوشت تغییر کرد، ادویه‌ها و نمک را به آن اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. یک قاشق از رب گوجه فرنگی را دراین مرحله به گوشت اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رب به گوشت رنگ دهد.

در صورت تمایل می‌توانید در این مرحله کمی جعفری تازه‌ی خرد شده هم به گوشت اضافه کنید.


[IMG...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا