- ارسالیها
- 111
- پسندها
- 9,404
- امتیازها
- 23,763
- مدالها
- 11
نهاین سوال باید هزاران کتاب بخونی تحقیق کنی پرس وجو کنی ازبزرگتر ها کمک بگیر سرچ کنی به کشورهای دیگه برای کامل کردن تحقیت بری .الکی که نیست .فک کنم سوزن باشع
قک کنم سوزن باشه
نهاین سوال باید هزاران کتاب بخونی تحقیق کنی پرس وجو کنی ازبزرگتر ها کمک بگیر سرچ کنی به کشورهای دیگه برای کامل کردن تحقیت بری .الکی که نیست .فک کنم سوزن باشع
قک کنم سوزن باشه
صورت مسئله نوشتم براشهرکدوم هم دایین هم خواهر زاده
اووووو حتما باید تا چین بریمنهاین سوال باید هزاران کتاب بخونی تحقیق کنی پرس وجو کنی ازبزرگتر ها کمک بگیر سرچ کنی به کشورهای دیگه برای کامل کردن تحقیت بری .الکی که نیست .
نه کاملا اشتباه .باید تا دهن دشمن رفت حتی بااین وضع. آمریکا هم باید رفت.اووووو حتما باید تا چین بریم
هستن.ش
شاید باشن ولی نزدیک شدی
سوزنآن چیست که یه چشم داره یه پا .هیچکی نمیتونه بگه
سیمرغ بلورین بهترین چیستان گوجایزه پس سالها تلاش تجربه اسمی که برای اولین بار در گینس ثبت خواهد شد تبریک تبریک صمیمانه ما به شما مغز متفکر .ببخشید یه سوال شما با انیشتن نصبتی دارید ؟؟سوال همه ی طرفدارای شما ؟؟
اووم با انیشتین رابطه ای چندان صمیمی ندارم فقط یه مدت شاگردم بود.سیمرغ بلورین بهترین چیستان گوجایزه پس سالها تلاش تجربه اسمی که برای اولین بار در گینس ثبت خواهد شد تبریک تبریک صمیمانه ما به شما مغز متفکر .ببخشید یه سوال شما با انیشتن نصبتی دارید ؟؟سوال همه ی طرفدارای شما ؟؟