عنوان: زوال فریاد نام نویسنده: مهشید شکیبائی تگ: منتخب ویراستار: Morf مقدمه: آفتاب این آشیانه را به دورترین نقطه از خود تبعید کرده و ابرها، باران را از خود راندهاند که به چشمان مردم پناه آورده است. گلها، دست و پا میزنند برای شکفتن، اما جانی برای روییدن ندارند و شادابی، دیگر مسیرش به این...
نام نویسنده: فاطمه آماده نام دلنوشته: چَمروش تگ: منتخب ویراستار: Morf مقدمه: تَمَدُّنی غَنی سرزمینِ مردمِ آزاده و نَجیب فلاتِ پهناورِ ایران، خاکِ جاویدانِ من... . خاکی که با خون آبیاری میشود. بوی اجسادِ فدایی شده، عطری با رایحهی شرافت را در گرداگرد این مرز و بوم میپاشد. فرزندانِ ایران نشان...
به نام ایران نام اثر: هیچستان تگ: منتخب نویسنده: زهرا ویراستار: Morf مقدمه: از هیچِ این هیچستان پوچ و وهمهای واهی، رسیدهام به نامههایی لبریز کلمات که از خون دل من برخاسته و به چشمان تو میریزد. قلم را که به دست میگیرم چو عابری بیمقصد نمیدانم به کجا خواهم رفت و چه خواهم نوشت. اصلا جز...
به نام ایران نام اثر: ژینا نویسنده: زهرا تگ: منتخب مقدمه: برای تویی مینویسم که همیشه در خطوط بیپایان من سراسر شعر شدی. ژینا، پس از تو بهارم ز شاخه ریخت و ارغوانم پژمرد. پس با دستانی زمستانزده مینویسمت. کاش اگر قرنها برایت میگریستم کافی بود اما دردا که غمِ نبودنت در چشمان کوچک من جا...
به نام خداوند رنگین کمان عنوان: مرزهای لالهپوش نویسنده: مهشید شکیبائی تگ: منتخب ویراستار: Morf مقدمه: انگشتانم روی نقشه میلغزند. از کاسپین و جنگلهای بارانخوردهی گیلان گرفته تا خلیجِ همیشه فارس و ساحل الماسش. انگشتانم میروند میان درختان افراشتهی بیشههای مازندران و نسیمی که از سمت خزر...
بسم رب النور السماوات و الارض نام دلنوشته: شفق قطبی من نویسنده: ژیلا.ح تگ: محبوب ویراستار: @وانیا؛ مقدمه: اگه اتفاق افتادن چیزی که فکر نمیکنی، مثل معجزه است، اگه شدن نشدنیترین خیال و آرزوها میتونه مثل یکمعجزه یکروز اتفاق بیوفته، اگه هنوزم نور کوچیکی هست که دلم رو گرم کنه، پس من توی...