کاربرد هشتگ آقای_آذر

1. میم پناه

رتبه سوم BNY رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین در نگاهت حضور مولانا است پا رکاب دو شمس تبریزی! #آقای_آذر سلام به روی ماهتون میگم خیلی دوستتون دارم‌ ها! حال دلتون خوب پست ۲ از ۳ _________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  2. میم پناه

رتبه سوم BNY رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین زنده‌ام، هرچه زدی تیغه به شریان نرسید خیز بردار ببینم خطری هم داری؟ #آقای_آذر سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ میگم قصه رو دوست دارید؟ پرونده‌هایی که بررسی می‌کنن رو هم؟ ممنون نظرهای قند و نباتی‌تونم:face-holding-back-tears:اصلا یه وضعی:intlove: حال دلتون خوب... پست ۱ از ۳...
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین اگه جاده‌ها بگن، ما به‌هم نمی‌رسیم دست به دست من بده، ما به خونه می‌رسیم #آقای_آذر سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ میگم حدسی دارید؟ تو هر زمینه‌ای؟ حال دلتون خوب پست ۳ از ۳ ___________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید :green-heart:اللهم عجل لولیک...
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین نمیشه عاشقم باشی دلم از زندگی خونه #آقای_آذر سلام دوباره به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ میگم "عشق دو پهلو" رو می‌خونید؟ دوست دارید؟ https://forum.1roman.ir/threads/259752/#post-1648892 حال دلتون خوب پست ۲ از ۳ __________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن...
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین بذار این قصه‌ها سر شن بذار این خونه ویرون شه #آقای_آذر سلام به روی ماهتون از دودواسکاچی... حالتون چطوره؟ میگم من هم‌چنان منتظر نظرهای قشنگتون هستم‌ها! واقعا اگر نظر بدید، تشویق میشم و بیشتر می‌نویسم:xt3:نمیشه گول بخورید؟:sugarwarez-004: حال دلتون خوب پست ۱ از ۳...
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین زنده بماند قاتل دلخواه من محو نشو ماه‌ترین ماه من #آقای_آذر سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ دوستتون دارم پست ۳ از ۳ _____________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید :green-heart:اللهم عجل لولیک الفرج:green-heart: :big-hug:
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین واژه‌ی در حنجره را تیغ کن زیر قدم‌ها تله تبلیغ کن #آقای_آذر سلام دوباره به روی ماهتون... حالتون خوبه؟ قصه رو دوست دارید؟ حدسی راجع به پرونده یا دودواسکاچی دارید؟ اصلا این پرونده‌ی ناتموم رو از "نمی‌خواستم یک مقتول باشم" یادتونه؟ حال دلتون خوب پست ۲ از ...
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین سرخ‌تر از شعر مگر دیده‌اید؟ لب بگشایید اگر دیده‌اید #آقای_آذر سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ حال دلتون خوب پست ۱ از ... __________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید :green-heart:اللهم عجل لولیک الفرج:green-heart:
  9. میم پناه

یاخیرالحافظین گاه شقایق تر از انسان شدی روح ترک خورده ی کاشان شدی #آقای_آذر سلام به روی ماهتون مهربون‌هام... خوبید؟ حدسی راجع به پرونده‌ی اسکاچی یا قاتل جلیقه دارید؟ قصه رو دوست دارید؟ نجوا رو چی؟ حال دلتون خوب... پست ۲ از ۳ _________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  10. میم پناه

یاخیرالحافظین مثل جغرافياي نامحدود هر زباني شکنجه اي بلد است... #آقای_آذر سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ طاعاتتون مقبول حق... ممنونم که دعام کردید مهربون‌ها و میگم هم‌چنان برای دل‌های همدیگه دعا کنیم:intlove::intlove: اِهم اِهم دوباره... میگم چون "روی موج اورارتو" برترین رمان شده...
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین شمس مولای بی‌کسی‌ها باش بی‌خیال شکوه تبریزت #آقای_آذر سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ میگم چی میشه برام نظر بنویسید؟ قصه‌ها رو هنوز دوست دارید؟ انقدر نشستم فکر کردم شاید کم حرف شدنتون به خاطر اینه که هی من ژانرهای مختلف رو امتحان می‌کنم، یه قصه عاشقانه اجتماعی دیگه رو به...
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین چه کسی با جهان موافق بود که جهان را به ریشِمان بستند؟ #آقای_آذر سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ مثل همیشه تگ قصه نگاهتونه... دوستتون دارم و حال دلتون خوب ولی از طرفی هم صادقانه بگم، ناراحت شدم، هرچند به دخترها هم اول تگ برگزیده داده بودن، ولی خب... اون موقع هم برای...
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین گیرم از چنگ جان به‌در ببری...گیرم از تن فرار خواهی کرد... عقل من هم فدای چشمانت...با جنونم چه‌کار خواهی کرد #آقای_آذر سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ من حرف‌هام بالای پست‌ها یکم ته کشیده، یا نه، حرف انقدر زیاده که مغزم نمی‌دونه از کدوم شروع کنه، ولی شما هر قدر دوست داشتید...
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین دل به دریا زده‌ای، پهنه سراب است نرو برف و کولاک زده، راه خراب است نرو #آقای_آذر سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ واقعنی واقعنی؟ تا حالا به آدمی دوبار اعتماد کردید؟ حال دلتون خوب پست ۲ از ۳ _________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  15. میم پناه

یاخیرالحافظین همه شهر مهیاست، مبادا که تو را... آتش معرکه بالاست، مبادا که تو را... #آقای_آذر سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ نظرتون راجع به قصه چیه؟ هوم؟ اگر دوست داشته باشید، می‌تونید اورارتو رو هم بخونید، می‌تونید برام بنویسید که موقع خوندن قصه‌ها چه حسی دارید و چقدر باهاشون ارتباط...
عقب
بالا