کاربرد هشتگ آقای_آذر

1. میم پناه

رتبه سوم BNY رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین من به رفتار عشق مشکوکم...در دل مشت بسته‌اش چیزیست #آقای_آذر سلام به روی ماهتون و حال دلتون خوب برای همدیگه دعا کنیم... پست ۴ از ۴ _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید :458209-f12060c2c913aba8ccc50517d4698098:اللهم عجل لولیک...
  2. میم پناه

رتبه سوم BNY رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین دست فردای قصه را رو کن...روشنم کن چگونه می‌میرم #آقای_آذر سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ من خیلی حرفم نمیاد، ولی اگر شما حرفی دارید، با کمال میل می‌خونم. حال دلتون خوب پست ۳ از ۴ ________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین حیف از تو که آسمان تو هم...سوت‌وکور از خسوف ماهی که حیف از من، غلط کنم که دگر...باز تکرار اشتباهی که... #آقای_آذر سلام به روی ماهتون که... حال دلتون خوبه؟ میگم حدسی دارید؟ به نظرتون چرا اصلا "دودو اسکاچی" از این ترانه استفاده می‌کنه؟ حال دلتون خوب پست ۳ از ۳...
عقب
بالا