کاربرد هشتگ آقای_آذر

1. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین من تو را دیدم و آرام به خاک افتادم و از آن روز که در بند توام آزادم #آقای_آذر سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ میگم قصه رو دوست دارید؟ هم جنایی‌ش رو، هم عاشقانه‌ش رو؟ حال دلتون خوب... پست ۱ از ۲ ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک...
  2. میم پناه

یاخیرالحافظین این خاصیت عشق است باید بلدت باشم سخت است ولی باید در جزرومدت باشم #آقای_آذر سلام به روی ماهتون که... حالتون خوبه؟ بیاید برای همدیگه دعا کنیم... حال دلتون خوب پست ۳ از ۳ ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart: به‌خاطر...
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین و تو هربار رسیدی پس گوشت گفتم عشق مو بافته‌ی من چه عجب برگشتی #آقای_آذر سلام به روی ماهتون...:face-holding-back-tears: میگم یه حقیقتی رو می‌دونید امروز انقدر حالم از همه‌چیز و همه‌جا گرفته بود که گفتم یه مدت نمی‌نویسم... بنویسم هم آپ نمی‌کنم ولی وقتی اومدم نظرهای شیرینتون رو...
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین شب جلو رفتی و فردا به عقب برگشتی و تو هر بار رسیدی پس گوشت گفتم #آقای_آذر سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ من میگم ممنون نظرهای قند و نباتتونم:intlove::face-holding-back-tears: ولی هم‌چنان نظر بذاریدها:sugarwarez-004:فکر نکنید تموم شده:xt3: دوستتون دارم...:green-heart...
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین مثل تنهاییِ خودم سرسخت مثل تنهاییِ خودم وحشی #آقای_آذر سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ میگم می‌دونید دوستتون دارم دیگه؟:x3: حال دلتون خوب... پست ۳ از ۳ __________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین مثل تنهاییِ خودم بدبخت! هر دوتا کشته مرده‌ی مردن #آقای_آذر سلام دوباره به روی ماهتون:face-holding-back-tears: حال دلتون خوب بین پسرها و مردهایی که تا حالا تو قصه‌ها نوشتم کی برای شما اوله؟ هوم هوم؟ پست ۲ از ۳ _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین می‌روم طرح غصه‌ای باشم مثل اندوه خالکوبی‌هاش #آقای_آذر سلام به روی ماهتون که:x3: :green-heart:قلب به شما... چه نظرهای قشنگ‌قشنگی برام نوشتید:face-holding-back-tears: بازم بنویسیدها:xt3:ماچ به شما حال دلتون خوب پست ۱ از ۳ ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو...
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین من عشق شدم، مرا نمی‌ففهمیدند در شهرِ خودم مرا نمی‌فهمیدند #آقای_آذر سلام به روی ماهتون که... برام پیام بنویسید ها... بوشه؟ چرا یدفعه که پیام می‌نویسید، ذوق‌مرگ میشم دیگه برام نمی‌نویسید؟ آیا این درسته؟ حال دلتون خوب... پست ۳ از ۳ ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید...
  9. میم پناه

یاخیرالحافظین من را بگذار عشق زمین گیر کند این زخم سراسیمه مرا پیر کند #آقای_آذر سلام به روی ماهتون که... میگم می‌دونید دوستتون دارم؟ حال دلتون خوب... پست ۲ از ۳ _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  10. میم پناه

یاخیرالحافظین ابیاتِ روانی شده را دور بریز این دردِ جهانی شده را دور بریز #آقای_آذر سلام به روی ماهتون که... به دلایلی که بالای عشق دو پهلو گفتم، سه‌تا پست داریم با اجازه‌تون قشنگای من:face-holding-back-tears: حال خودت خوب... پست ۱ از ۳ ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو...
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین شعله بکش بر شب تکراری‌ام مرده‌ی این گونه خود آزاری‌ام #آقای_آذر سلام به روی ماهتون که... میگم می‌دونید دوستتون دارم؟ هوم‌هوم؟ حال دلتون خوب... پست ۴ از ۴ __________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart: پ.ن مهم: قاتل‌های سریالی که...
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین شعر تو را با خفه‌خون ساختند از تو هیولای جنون ساختند #آقای_آذر سلام به روی ماهتون میگم قصه رو دوست دارید؟ بخش‌های جنایی‌ش هم براتون جذابیت داره؟ حال دلتون خوب پست ۳ از ۳ یا ۴ ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین زهرترین زاویـــه‌ی شوکران مرگ‌ترین حقه‌ی جادوگران #آقای_آذر سلام به روی ماهتون که:face-holding-back-tears: میگم میشه برای همدیگه دعا کنیم؟ حال دلتون خوب... پست ۲ از ۳ یا ۴ _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین مثلِ دانستن چرا مردن مثلِ از روی عمد سُر خوردن #آقای_آذر سلام به روی ماهتون که:face-holding-back-tears: میگم خیلی خیلی ممنون نظرهای قند و نباتتونم...:big-hug: حال دلتون خوب... پست ۱ از ۳ یا ۴ ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج...
  15. میم پناه

یاخیرالحافظین اندکی دوست رو به رو با من یک جهان دشته از عقب دارم #آقای_آذر سلام به روی ماهتون... میشه بازم برام نظر بنویسید...:intlove::face-holding-back-tears: حال دلتون خوب... پست ۳ از ۳ ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
عقب
بالا