متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ Dialog

1. Amin~

INTJ معمار | INTJ

៕ #Dialog ―――—―― این ترسناک نیس؟ که چطور یه نفر میتونه این همه خرابی به بار بیاره. Tokyo ghoul ―――—――———――——― #XNTJ
  2. Amin~

ENTJ فرمانده | ENTJ

៕ #Dialog ―――—―― این ترسناک نیس؟ که چطور یه نفر میتونه این همه خرابی به بار بیاره. Tokyo ghoul ―――—――———――——― #XNTJ
  3. FATEMEH ASADYAN

INTJ معمار | INTJ

#Dialog ----- خوشحال باش تا دشمناتو ناراحت کنی.
  4. آبی پَرَست؛

ISTJ تدارکاتچی | ISTJ

៕ #Dialog ―――—— بعضی آدما با اشکاشون گریه می کنن بعضی‌ها با افکارشون. Noragami ―――———―――——――― #XSTJ
  5. آبی پَرَست؛

ENTJ فرمانده | ENTJ

៕ #Dialog ―――——— اونایی که بیشترین دردو تحمل کردن یا یه قلب قشنگ خواهند داشت یا سنگدل میشن. Noragami ―――———―――————― #XNTJ
  6. آبی پَرَست؛

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

៕ #Dialog ―――—―― در اين لحظه اگر من ماسكمو از دست بدم خودم رو هم از دست ميدم. Mekako city actors ―――—――———――——― #XXTX
  7. آبی پَرَست؛

ISFJ مدافع | ISFJ

៕ #Dialog ―――—―― - همیشه آدما عاشق چیزایی میشن که هیچ وقت نمیتونن داشته باشنش؟ + همیشه. Carol ―――—――———――——― ᚚ @MBTISUB . #XSFJ
  8. Mons

INTP منطق دان | INTP

៕ #Dialog ―――——— فقط چون حرف نمی زنم این معنی رو نمیده که بهت فکر نمی کنم. دارم سعی می کنم حواسم رو از تو پرت کنم چون می دونم نمی تونم داشته باشمت. ao haru ride ―――———―――———―― #XNTP
  9. Mons

INFP میانجی | INFP

៕ #Dialog ―――——— بعضی وقتا کسی که بیش تر از همه میخوای، اونیه که بهتره باهاش نباشی. akatsuki no yona ―――———―――———―― #XNFP
  10. Mons

INFP میانجی | INFP

៕ #Dialog ―――—―― من همیشه دلواپسم، فکر میکنم از زندگیم کامل استفاده نمیکنم. Eternal Sunshine Of The Spotless Mind ―――—――———――——― #XNFP
  11. Mons

ISFJ مدافع | ISFJ

៕ #Dialog ―――——— من از اون نوع آدمام که میتونن از درون خیلی صدمه ببینن ولی بازم بهت نگاه کنن و لبخند بزنن. Boku no hero academia ―――———―――———―― #XSFJ
  12. Mons

INTP منطق دان | INTP

៕ #Dialog ―――——— درد تنها چیزیه که یادم میاره هنوز زندم. Tokyo ghoul ―――———―――———―― #XNTP
  13. Mons

ISTJ تدارکاتچی | ISTJ

៕ #Dialog ―――——— قبل از شروع هر کاری باید یک نقشه دقیق داشته باشی نه تنها باید هدف داشته باشی بلکه از اون مهم تر باید برای پیگیری اون هدف دلیل داشته باشی. Nightcrawler ―――———―――———―― #XSTJ
  14. Mons

INFP میانجی | INFP

៕ #Dialog ―――——— تنهایی، حسی نیست که وقتی تنها هستی به وجود بیاد. تنهایی حسیه که وقتی کسی بهت اهمیت نده به وجود میاد. Noragami ―――———―――———―― #XNFP
  15. Mons

ISFP ماجراجو | ISFP

៕ #Dialog ―――—―― - همیشه آدما عاشق چیزایی میشن که هیچ وقت نمیتونن داشته باشنش؟ + همیشه. Carol ―――—――———――——― #XSFP
عقب
بالا