کاربرد هشتگ Dialog

1. Mons

ISTJ تدارکاتچی | ISTJ

៕ #Dialog ―――——— قبل از شروع هر کاری باید یک نقشه دقیق داشته باشی نه تنها باید هدف داشته باشی بلکه از اون مهم تر باید برای پیگیری اون هدف دلیل داشته باشی. Nightcrawler ―――———―――———―― #XSTJ
  2. Mons

INFP میانجی | INFP

៕ #Dialog ―――——— تنهایی، حسی نیست که وقتی تنها هستی به وجود بیاد. تنهایی حسیه که وقتی کسی بهت اهمیت نده به وجود میاد. Noragami ―――———―――———―― #XNFP
  3. Mons

ISFP ماجراجو | ISFP

៕ #Dialog ―――—―― - همیشه آدما عاشق چیزایی میشن که هیچ وقت نمیتونن داشته باشنش؟ + همیشه. Carol ―――—――———――——― #XSFP
  4. amın

ISTJ تدارکاتچی | ISTJ

៕ #Dialog ―――——— فقط چون حرف نمی زنم این معنی رو نمیده که بهت فکر نمی کنم. دارم سعی می کنم حواسم رو از تو پرت کنم چون می دونم نمی تونم داشته باشمت. ao haru ride ―――———―――———―― #XSTJ
  5. amın

ESTJ مجری | ESTJ

៕ #Dialog ―――——— فقط چون حرف نمی زنم این معنی رو نمیده که بهت فکر نمی کنم. دارم سعی می کنم حواسم رو از تو پرت کنم چون می دونم نمی تونم داشته باشمت. ao haru ride ―――———―――———―― #XSTJ
  6. amın

ENFP پیکارگر | ENFP

៕ #Dialog ―――—―― بعضی وقتا، ادمایی رو که دوسشون داریم ماهارو دوست ندارن. و این دردناکه ولی هیچ کاری نمیشه انجام داد. S*ex Education ―――—――———――——― #XNFP
  7. amın

INFP میانجی | INFP

៕ #Dialog ―――—―― بعضی وقتا، ادمایی رو که دوسشون داریم ماهارو دوست ندارن. و این دردناکه ولی هیچ کاری نمیشه انجام داد. S*ex Education ―――—――———――——― #XNFP
  8. amın

ENFJ قهرمان | ENFJ

៕ #Dialog ―――——— تو رویاهام تو مال منی ولی تو زندگیم تو فقط یه رویایی... Orange ―――———―――——――— #XNFJ
  9. amın

INTP منطق دان | INTP

៕ #Dialog ―――——— اجازه نده آدما اشکاتو ببینن. اونا یه سری آدم کثیف و عوضی ان و آدماي كثيف و عوضي ارزش گریه کردن ندارن! Game of Thrones ―――———―――———―― #XNTP
  10. amın

ENTP مجادله گر | ENTP

៕ #Dialog ―――——— اجازه نده آدما اشکاتو ببینن. اونا یه سری آدم کثیف و عوضی ان و آدماي كثيف و عوضي ارزش گریه کردن ندارن! Game of Thrones ―――———―――———―― #XNTP
  11. amın

ESTP کارآفرین | ESTP

៕ #Dialog ―――——— - اگه دشمن نداشته باشی، پیشرفت نمیکنی! Onibaba ―――———―――———―― #XSTP
  12. amın

ESTP کارآفرین | ESTP

៕ #Dialog ―――——— من آن کَس را دوست دارم که می‌خواهد چیزی فراتر از خود بیافریند و در این راه سر می دهد. "نیچه" ―――———―――———―― #XSTP
  13. amın

ENTJ فرمانده | ENTJ

៕ #Dialog ―――——— کرت کوبین: من هیچ دوستی نداشتم از همه متنفر بودم چون خیلی دو رو بودن. Kurt Cobain ―――———―――———―― #XNTJ
  14. amın

INTJ معمار | INTJ

៕ #Dialog ―――——— کرت کوبین: من هیچ دوستی نداشتم از همه متنفر بودم چون خیلی دو رو بودن. Kurt Cobain ―――———―――———―― #XNTJ
  15. آبی پَرَست؛

INTJ معمار | INTJ

៕ #Dialog ―――——— "گذشته" فقط یه داستانه که برای خودمون تعریف می کنیم! Her ―――———―――———―― #XNTJ
عقب
بالا