فال شب یلدا

کاربرد هشتگ فاضل_نظری

1. Mahdiye sajdeh

ویژه رمان هُـودِه | مهدیه سجده نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

چرا آشفته می خواهی خدایا خاطرِ ما را؟ #فاضل_نظری _______________________________ سلام سلام پارت دوم‌ امروز و یه پارت دبگه هم داریم و باید بگم اینا رو تو کلی شلوغی نوشتم پس نظر بدید :smiling-face-with-hearts: دوستون دارم زیاد:) جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید
  2. Mahdiye sajdeh

دل سوی تو آورده پناه از غم دنیا این طفل یتیم است در آغوش بگیرش #فاضل_نظری _______________________________ سلام به روی ماهتون میگم این سبک جنایی دوست دارید؟ اگر صحنه‌های خشنش یه موقع بیشتر یشه اذییت نمیشید؟ خیلی ممنونم که همراه این قصه هستید و تجربه اول جناییم رو تحویل گرفتید دوستون دارم :) یه...
  3. Mahdiye sajdeh

من شور و شر موج و تو سرسختی ساحل روزی که به سوی تو دویدم تو چه کردی؟ #فاضل_نظری ___________________________________ سلام دوم‌ امشب بازم پست داریم و‌ ان پستا رو بذارم احتمالا نباشم یه مدت اگر بودم بازم پست میذارم دوستون دارم و نظر بدید :) جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید
  4. قند

دفتر شعر دفتر شعر، شعر را دوست دارم | کاربر Tahmine Arjmand

مرا تو راحت جانی و من تو را نگران گناهِ کیست که من با توام، تو با دِگران #فاضل_نظری
  5. NASTrr

حرفه‌ای دفتر عکاسی | NAST کاربر انجمن یک‌رمان

لبخند و اشک، شادی و غم، رنج و آرزو از ما به دل مگیر، همین است زندگی #فاضل_نظری
  6. NASTrr

همگانی "تاپیک جامع شاه بیت"

"چو کوه دید غرض دریاست، به رود اجازهٔ رفتن داد ز دوست دست کشیدن گاه، غرور نیست، فداکاریست" #فاضل_نظری
عقب
بالا