کاربرد هشتگ فاضل_نظری

1. ~•°REZ-FA°•~

متون و دلنوشته‌ها عاشقانه‌ | فاضل نظری

حتی نشد به حیله به دست آورم تو را باید قبول کرد که روزی مقدّر است... *** زهر نوشاندن هم ای تقدیر بی آداب نیست من به قسمت راضی‌ام اما تو عادل نیستی #فاضل_نظری
  2. ~•°REZ-FA°•~

ملامت می‌کنندم دوستان در عشق و حق دارند تو بیزار از منی! اما مگر من دست‌ بردارم... *** من و توایم دو پژمرده گل میان کتاب؛ من و توایم دو دلبسته از قدیم به هم... #فاضل_نظری
  3. ~•°REZ-FA°•~

چو قناری به قفس؟ يا چو پرستو به سفر؟ هيچ یک! من چو كبوتر نه رهايم نه اسير #فاضل_نظری
  4. ~•°REZ-FA°•~

پر می‌کِشی و وای به حال پرنده‌ای کز پشت میله‌ی قفسی عاشقت شده‌ست... *** بـد نبود ای دوست گاهی هم تو دل می‌باختی... #فاضل_نظری
  5. ~•°REZ-FA°•~

عشق، بر شانه‌ی هم چیدن چندین سنگ است گاه می‌ماند و ناگاه به هم می‌ریزد آنچه را عقل به یک عمر به دست آوردست دل به یک لحظه‌ی کوتاه به هم می‌ریزد... #فاضل_نظری
  6. ~•°REZ-FA°•~

طلای اصل و بدل آنچنان یکی شده‌اند که عشق جز به هوای هوس نمی‌ماند *** کشتم دل خود را که نبینم دگری را یک لحظه عزادارم و یک عمر وفادار #فاضل_نظری
  7. ~•°REZ-FA°•~

گر یاد تو جرم است غمی نیست که عشق است جرمی که نوشتند به پای همه‌ی ما... *** خدا را شکر امشب هم حریفی پیشِ رو دارم که با او می‌توان نوشید ساغرهای خالی را #فاضل_نظری
  8. ~•°REZ-FA°•~

ڪوزه‌ی دربسته در آغوش دریا هم تهی است در گِل خشک تو دیگر فرصت تغییر نیست *** ‌حاصل خیره در آیینه شدن‌ها آیا دو برابر شدن غصه‌ی تنهایی نیست؟ #فاضل_نظری
  9. ~•°REZ-FA°•~

...هیچ‌کس حتی اگر شنید نفهمید هیچ‌کس زور ش*ر..اب گر به غم عشق می‌رسید ما را چنین خراب نمی‌دید هیچ‌کس آدم حریص منع‌شدن‌هاست، گر نبود آن میوه را ز شاخه نمی‌چید هیچ‌کس شرمنده‌ی محبتت ای غم که در فراق حال مرا به جز تو نپرسید هیچ‌کس فاضل ز خیر نام گذشته‌ست دوستان روی مزار او بنویسید هیچ‌کس...
  10. ~•°REZ-FA°•~

می‌بینمت از دور و زیاد است همین هم این سوخته‌دل ساخته با کمتر از این هم گفتی که ز خود بگذر و دیدی که گذشتم از روح و روان هم، تن و جان هم، دل و دین هم #فاضل_نظری
  11. ~•°REZ-FA°•~

از دورویی تلخ‌تر در کام اهل عشق نیست تا دلت با من دو رنگی کرد شیرین شد فراق کافرم در دیده‌ی زاهد، ولی در دین عشق آفرین بر کفر باید گفت و نفرین بر نفاق #فاضل_نظری
  12. ~•°REZ-FA°•~

تقدیرِ من از بند تو آزاد شدن نیست! دیدی که‌ گشـــودی در و من پر نگشودم *** برای آرزوهای محال خویش می‌گریم اگر اشکی نماند، در خیال خویش می‌گریم #فاضل_نظری
  13. ~•°REZ-FA°•~

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می‌خواهد که من می‌میرم از این درد و درمانی نمی‌بینم *** بین تو و من رغبت دیدار نمانده‌ست... هم فاصله‌ها کم شده، هم حوصله‌ها کم! #فاضل_نظری
  14. ~•°REZ-FA°•~

نازنینم بی تو یارای سفر نیست مرا گذر از هر که کنم از تو گذر نیست مرا باش تا هر نفسی مرحم جانم باشی جز تمنای وصال تو هنر نیست مرا ‌‌ #فاضل_نظری ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌ 
  15. ~•°REZ-FA°•~

آرام بگیر اِی دل و کم گریه کن اِی چشم انگار نفهمیدی و انگار ندیدی! *** گمراهی مرا به حساب تو می‌‌نهند، این کسرِ شأنِ چشمِ فریبنده‌ی تو نیست؟ ‌ #فاضل_نظری
عقب
بالا