کاربرد هشتگ صائب_تبریزی

1. ~•°REZ-FA°•~

متون و دلنوشته‌ها متون و دلنوشته‌ها | صائب تبريزی

بود تا در بزم یک هشیار، ساقی می‌نخورد باغبان آبی ننوشد تا گلستان تشنه است *** دو دولت است که یکبار آرزو دارم تو در کنار من و شرم از میان رفته...! #صائب_تبریزی
  2. ~•°REZ-FA°•~

آب بر می‌آورد چون چشم از خود خانه‌ام سیل در ویرانه‌ی من بی‌گناه افتاده است *** شکست شیشه‌ی دل را، مگر صدایی نیست که این صدا، به قیامت بلند خواهد شد... #صائب_تبریزی
  3. ~•°REZ-FA°•~

حاصلم از زندگی چون شمع اشک و آه بود من در این محفل برای دیگران می‌زیستم *** تا دَرین باغی، به شُکرِ این که داری بَرگ و بار بَرگ می‌بایَد فَشاند و بار می‌باید کَشید #صائب_تبریزی
  4. ~•°REZ-FA°•~

ز حرف حق لب از آن بسته‌ام، که چون منصور حدیث راست مرا دار می‌شود، چه کنم؟! #صائب_تبریزی
  5. ~•°REZ-FA°•~

شوربختی ز دو چشم تر ما می‌بارد تلخکامی ز لب ساغر ما می.بارد از دم تیغ تو آسوده دلان محرومند این رگ ابر همین بر سر ما می‌بارد #صائب_تبریزی
  6. ~•°REZ-FA°•~

غنچه را باد صبا از پوست می‌آرد برون بی‌نسیم شوق، پیراهن دریدن مشکل است *** از هجر شکوه با در و دیوار می‌کنم چون داغ دیده‌ای که کند گفتگو به خاک #صائب_تبریزی
  7. ~•°REZ-FA°•~

گر چه او هرگز نمی‌گیرد ز حال ما خبر درد او هر شب خبر گیرد ز سر تا پای ما *** به یک کرشمه که در کارِ آسمان کردی هنوز می‌پَرَد از شوق، چَشمِ کوکب‌ها #صائب_تبریزی
  8. ~•°REZ-FA°•~

چشم در صُنع الهی باز کن، لب را ببند! بهتر از خواندن بُود دیدن خطِ استاد را #صائب_تبریزی
  9. ~•°REZ-FA°•~

هر رهگذری محرم اسرار نگردد صحرای نمک‌زار چمن‌زار نگردد هر جا که رسيدی رفاقت مکن ای دوست هر بی سر و پا يار وفادار نگردد... #صائب_تبریزی
  10. ~•°REZ-FA°•~

دل چاک نمی‌گشت ز فریاد جرس را بیداری اگر در همه‌ی قافله بودی از خون جگر کام کسی تلخ نگشتی گر در خور این باده مرا حوصله بودی #صائب_تبریزی
عقب
بالا