• برای همدلی به #type4 مراجعه کنید
پارت دوم: شما میدونین وقتی درد دارین تا چه اندازه میخواهید کسی در کنار شما باشه که نکنه با مداخلههای زیاد خودش برای شما نسخه بپیچه یا سعی کنه احساس بهتری در شما ایجاد کنه؛ پس در این قبیل مواقع با یک تیپ چهار تماس بگیرین.
• برای همدلی به #type4 مراجعه کنید
پارت اول: اگه درباره تابلوی «شب پرستاره بر فراز رن اثر ون گوگ» تعمق کنین، از موهبت تیپ چهارها برای هدایت مردم از مسیرهایی که هرگز به تنهایی پا در اون نمیگذارن، قدردانی میکنین.
#سناریو
غول چراغ جادو: خب من بهت 5 هزار دلار میدم.
ـ #type4 : آخجون!
غول چراغ جادو: به شرطی ک کسی که ازش متنفری 10 هزار دلار بگیره.
ـ #type4 : ایول 15 هزار دلار گیرم میاد.
غول چراغ جادو: ...
• ایام عید #type4 بزرگوار
ترجیح میده ایام عیدش رو به آرومی سپری کنه، استراحت کنه، داستان بنویسه، بره گردش، مدیتیشن کنه و ذهن و وقتش رو آزاد و مختص به خودش کنه.
ـ #type4 تو یه جزیره بی آب و علف:
اول از همه کل جزیره رو می گرده تا خوش منظره ترین مکان برای خونه ساختن رو پیدا کنه. خونش رو با صدف و چوب می سازه و وقتی بیکار باشه شعر می نویسه. هنوزم حس می کنه کسی درکش نمی کنه هرچند شاید اون مرغ دریاییه که همیشه بغل خونشه یکم بفهمدش. (مطمئن نیست.)
#روز_پدر برای یه #type4
پدر تیپ چهار یه آدم خلاق و منحصر به فرده. یه جعبه که بتونه توش چیزای مورد علاقشو که اکثرا یادگاری از نزدیکانش هست رو نگه داری کنه عالی میشه. چون اون خودش آدم خلاقیه پس چیزای دست سازی که خلاقیتتون توش مشهود باشه واقعا ذوق زدش میکنه.
...:)
13. احساس میکنم یه کمبود اساسی دارم.
14. برای من واقعا سخته به رابطهای عادت کنم، چون همیشه دنبال یه شریکِ روحیِ ایدهآل هستم.
15. آدمی دستپاچه و خجالتیام، برای من سخته که تو اتاق شلوغ جایگاهم رو پیدا کنم.
16. مردم میگن من آدم پرشور و حرارتی هستم و تاثیر عاطفی شدیدی روی اونا دارم.♨️...