متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ type4

1. mel mel

Type4 فردگرا | Type4

• وجه تاریک(دارک‌ساید) #type4 چطوریه؟ وقتی تیپ چهاری‌ها تو تاریکی وجودشون غرق میشن، احساس میکنن که هر فرصتی برای پیدا کردن خودشون و موفقیت فردی رو از دست دادن، به فرصت‌های از دست رفتشون خیلی فکر میکنن و اینده رو طوری تصور میکنن که هیچوقت به هدف معناداری نمیرسن! در نتیجه‌ی همه‌ی این مشکلات، اونا...
  2. mel mel

Type4 فردگرا | Type4

• عواملی که موجب استرس #type4 میشن پارت سوم و آخر : ۱ . زندگی در محیط کسل کننده و غیراجتماعی ۲ . نادیده گرفته شدن خلاقیت‌ها ۳ . احساس اضافه بودن ۴ . شاد بودن در حین ناراحتی
  3. mel mel

Type4 فردگرا | Type4

• عواملی که موجب استرس #type4 میشن پارت دوم : ۱ . پیشرفت نکردن اهداف خلاقانش ۲ . پیروی از اعتقادات بقیه ۳ . نادیده گرفته شدن احساساتش ۴ . پیروی از قوانین و دستور العمل‌ها
  4. mel mel

Type4 فردگرا | Type4

مردم می‌گویند که من انتخاب‌های عجیبی انجام می‌دهم ، اما آنها برای من عجیب نیستند. بیماری من این است‌؛ که شیفته رفتارهای انسانی ، آنچه در روان و دنیای درون انسانهاست هستم. [ جانی دپ ] #type4 • #fun • #Dialogue تفاهم:)
  5. mel mel

Type4 فردگرا | Type4

...سالینجز ۶. جانی دپ ۸. باب دیلان ۹. جونی میچل ۱۰. مارتا گراهام ۱۱. دی اچ لارنس ۱۲. ادگار آلن پو ۱۳. جودی گارلند ۱۴. مایکل جکسون ۱۵. یوکیو میشیما ۱۶. آن رایس ۱۷. مارسل پروست ۱۸. ویرجینیا وولف ۱۹. بلانش دوبوی ۲۰. لارا ویگ فیلد #type4 #افراد_معروف_type4 #type4w3 #type4w5...
  6. Amin~

Type4 فردگرا | Type4

تایپ چهار و #احساسات بخش سوم #type4w5 این‌تایپ‌درون‌گرا تر‌هستن و تلاش می کنن که‌حرفشون رو با خلاقیت بزنن. براشون خیلی قوانین دنیای حقیقی اهمیتی نداره برای همین هم بیشتر اوقات در حال اصلاح دنیای درونی خودشونن. اونا درمورد احساسات، نسبت به بال دیگه تایپ‌ چهار، ترجیح میدن که اول پردازش و...
  7. Amin~

Type4 فردگرا | Type4

...که حسادتشون فروکش میکنه و به حال بر میگردن و به داشته‌های ملت غبطه نمیخورن. افکارش این موقع بجای حرف‌های نابجا و ناامیدکننده به اون میگن: هرچی بقیه دارن منم دارم اما شکلش متفاوته و این اصلا مهم نیست . احساساتش هم می‌گن: از اون چیزایی که دارم راضیم و اونا به اندازه‌ی کافی‌ن #type4...
  8. mel mel

انیاگرام فکت‌های کلی تایپ‌های انیاگرام

...قوی تایپ پنج: اسرار آمیز، بدبین، کنجکاو تایپ شش: سخت کوش، وفادار، رازدار تایپ هفت: مشاور، مضطرب، رک تایپ هشت: شوخ، پر قدرت، کاریزماتیک تایپ نه: خجالتی، مورد تحسین، مهربان • #type1 #type4 #type7 #type2 #type5 #type8 #type3 #type6 #type9 #fun #AllTypes ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ıI @Eema_Ennea Iı
  9. mel mel

Type4 فردگرا | Type4

...در یک رشته هنری که به صورت شخصی و عمومی تجلی می‌کنه فعالیت دارن اونها توی این حالت، فوق العاده با انگیزه، احیا کننده و حیات بخش هستن. این یعنی اونا همه ی فعالیت های خودشون رو به چیز های ارزشمند مبدل می کنن و از خلاقیت ذاتی برخوردارن #type4 #type4w3 #type4w5 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ıI @Eema_Ennea Iı
  10. Amin~

Type4 فردگرا | Type4

تایپ چهار و #احساسات #type4w3 خلاق و بلند پرواز! تیپ چهار با بال سه تلاش می کنه که احساسات خودش رو با هنری که داره به نمایش بذاره. این تایپ حواس بیشتری به رفتار های اجتماعی خودش نشون میده و تلاش می کنه بیشتر بین بقیه دیده بشه. اونا معتقدن که با انرژی مثبتی که برای احساسات میذارن میتونن...
  11. Amin~

Type4 فردگرا | Type4

...تلاش برای رسیدن به آرزوها حسادت نیست ولی اشکالی در این کار وجود داره، احساس چهار عزیز می‌گه: کارها درست پیش نمیرن و همه چی درحال فروپاشیه مشکل اصلی چهارها اینه که به لذت‌های حاصل‌ از داشته‌های بقیه توجه می‌کنن ولی از داشته‌های خودشون لذت نمی‌برن و می‌گن: این خودم هستم که دست و پامو بستم. #type4
  12. Amin~

Type4 فردگرا | Type4

...حس ششم قوی ای نسبت به احساسات خودشون و دیگران داشته باشن ‍♂ سنجیده ، محتاط و خصوصی عمل می کنن و از نظر صداقت عاطفی شایسته ی انسانیت هستن آدمایی با دیدگاه شگفت آور و متناقض که به طرز عجیبی می تونن هم جدی و هم شوخ طبع!، هم آسیب پذیر و هم از نظر عاطفی و هیجانی قدرتمند باشن #type4 #type4w3...
  13. Amin~

مهم انیاگرام

...یه مکالمه نسبتا کوتاه شناسایی کنید. چطور راجب خودم بخونم؟ خیلی راحت فقط کافیه هشتک شماره تایپتونو سرچ کنید؛ #type1 • #type2 • #type3 • #type4 • #type5 • #type6 • #type7 • #type8 • #type9 • یا اگه دقیق تر از بال هاتونم اطلاع دارید: #type2w1 • #type2w3 #type3w2 • #type3w4 #type4w3 •...
عقب
بالا