سلامم مهسا خوبی؟ خیلی سعی کردم ری اکشن قلب بدم ولی باز نبود برام نمیدونم چرا اخری شانسی قلبی شد
شروع جدید رو بهت تبریک میگم چه جالب که اول اسم کارکتر دخترت ن نداره
همیشه از نهال و نبات تو رمانای دیگت هست ولی خبری از نغمه نیست کاش بیاریش تو رمانات
شروعش یکم برام گیج کننده بود حس کردم نمیدونم چه خبره و کجا هستن ؟ پارت سوم چهارم بهتر شد توصیافت اولش کم بود ولی خوب شد
به نظرم فرهاد یه شخصیت مرموز داره البته نمیدونم نظر قاطع بدم باید بازم بخونم میام نظر میدم ولی چی شد که دوتا قصه جنایی پلیسی دشت هم نوشتی؟ فکر کردم حنانه چون داری نجوا رو مینویسی شغل متفاوتی داشته باشه.
پستا رو پشت همنمیخونم انقدر درگیرم قسطیکلا تو سایتم واسه همین کم هم میام. نظر میذارم حتما هر بار پست بخونم.
تا جایی که بتونم میام میخونم

کلی بازم مبارکه قصه حنانه و فرهاد
شروع جدید رو بهت تبریک میگم چه جالب که اول اسم کارکتر دخترت ن نداره
همیشه از نهال و نبات تو رمانای دیگت هست ولی خبری از نغمه نیست کاش بیاریش تو رمانات
شروعش یکم برام گیج کننده بود حس کردم نمیدونم چه خبره و کجا هستن ؟ پارت سوم چهارم بهتر شد توصیافت اولش کم بود ولی خوب شد
به نظرم فرهاد یه شخصیت مرموز داره البته نمیدونم نظر قاطع بدم باید بازم بخونم میام نظر میدم ولی چی شد که دوتا قصه جنایی پلیسی دشت هم نوشتی؟ فکر کردم حنانه چون داری نجوا رو مینویسی شغل متفاوتی داشته باشه.
پستا رو پشت همنمیخونم انقدر درگیرم قسطیکلا تو سایتم واسه همین کم هم میام. نظر میذارم حتما هر بار پست بخونم.
تا جایی که بتونم میام میخونم
کلی بازم مبارکه قصه حنانه و فرهاد

خداروشکرم... ارائه سمینارم رو یدفعهای گذاشتن چهارشنبه، خیلی برام دعا کن مهربون
عه! الهی موفق باشی که... خداقوت کنکوری جانم
به روی چشم... محتاجم به دعا محبوبم
خداروشکر که لذت بردی
ممنونم که نگاهت رو بهشون دادی
الهی واقعا خیلی قصه رو دوست داشته باشی
شیرین خودتی که
بیشتر مواظب خودت باش مهربون

واکنشها[ی پسندها] Alma♡